Her Telden kategorisinde ve Aşk & Sevgi forumunda bulunan Bu DüŞleR öLüM KoKuYoR.... konusunu görüntülemektesiniz.Ter kokusuyla uyandım aniden Genzim terlemişti Yastığımdan başımı kaldırmaya korktum bir an Üşüyecektim sanki Bir daha koyarken ki soğuğu hissetmemek ...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
![]() Ter kokusuyla uyandım aniden Genzim terlemişti Yastığımdan başımı kaldırmaya korktum bir an Üşüyecektim sanki Bir daha koyarken ki soğuğu hissetmemek için kalkmıyordum Terlemiştim. Yatağımda sanki benimle beraber terlemişti Burnuma gelen koku benim değildi sanki Başka bir yerden geliyordu Anlamadığım bir yerden Yine o rüyalardan birini görmüştüm Yine o benzer sonları olan rüyalardan birisini görmüştüm Aslında hep aynıydılar Hep onu görüyordum Takip ediyordum onu, hiç durmadan onu yakalamak için gidiyordum Dağ, tepe, ova ve önüme ne çıkarsa çıksın bulmaya çalışıyordum onu Her seferinde de ona ait bir şey buluyordum Bana doğru yolda olduğumu bildiriyordu sanki Doğru yolu takip ediyordum Ama yine o hey aynı son ile karşılaşıyordum Ondan bir işaret bulmam gerekirken, onu buluyorum Cansız bedeni ile karşılaşıyordum Koşarak yanına gidiyorum Ölüde olsa sımsıkı sarılıyorum Gözlerim kızarana kadar ağlıyorum başındaÖpüyorum usul usul Saçlarını kokluyorum Ölüm kokan saçlarını Ter kokusunu içime çekiyorum Artık ter kokusu bile farklıydı Sanki, Sanki ölüm kokuyordu Ter kokusu ölümü anlatıyordu Ölümdü işte kokladığım Rüyamda kokusunu aldığım ter şimdi bendeydi Bedenimi sırılsıklam sarmıştı Onun kokusuydu Onun teniydi O gibi, ölüm kokuyordu Ölüm kokuyordu rüyalarım... | |
| | #2 |
| Rüyamda kokusunu aldığım ter şimdi bendeydi Bedenimi sırılsıklam sarmıştı Onun kokusuydu Onun teniydi O gibi, ölüm kokuyordu Ölüm kokuyordu rüyalarım... çok güzel olmuş DıP TıS..saolasın arkadaşım.. | |
| Seçenekler | |
| |
Her Telden kategorisinde ve Aşk & Sevgi forumunda bulunan Bu DüŞleR öLüM KoKuYoR.... konusunu görüntülemektesiniz.Ter kokusuyla uyandım aniden Genzim terlemişti Yastığımdan başımı kaldırmaya korktum bir an Üşüyecektim sanki Bir daha koyarken ki soğuğu hissetmemek ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| seni sana götüren düşler beni sensizliğe itenler | LogarDanger | Aşk & Sevgi | 2 | 03-19-2008 01:08 PM |
| cınayet kokuyor gözyaslarım | ela89 | Aşk & Sevgi | 3 | 08-19-2007 12:23 PM |
| Ya Sen ya Da Ölüm | erdener | Aşk & Sevgi | 1 | 12-05-2006 08:57 AM |
| Büyük Düşler | fatalflex | Müzik Genel | 0 | 10-22-2006 06:50 AM |
| YA SEN YA DA ÖLÜM | umut111 | Aşk & Sevgi | 0 | 06-14-2006 10:28 AM |