Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

Gothic Nedir ?

Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan Gothic Nedir ? konusunu görüntülemektesiniz.En basta müzikten baslamalisin.Etrafta duran tüm gruplari, tüm sarkilarini ezbere bileceksin.Sonra az bilenenlere geçeceksin. Anti-Tikky olman gerek! Tikky gördügüne yüzüne ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Her Telden > Genel Sohbet

Maşaallah Gothic Nedir ?

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Gothic Nedir ?

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 09-23-2007, 03:40 PM  
FWA
Post Gothic Nedir ?

En basta müzikten baslamalisin.Etrafta duran tüm gruplari, tüm sarkilarini ezbere bileceksin.Sonra az bilenenlere geçeceksin.

Anti-Tikky olman gerek! Tikky gördügüne yüzüne tükereceksin.Mumkunse giydiklerin siyah olucak. Yirtacaksin file çoraplarini, kopkoyu siyah bir makyaj yapacaksin.Somurtacaksin hep! Gulersen eger iki saniye içinde tekrar somurtacaksin.Unutma! hayat b*k, sen boksun, herkes b*k, gülmek yok.

Internetin olucak.Vampirefreaks'e üye olacaksin, doldurucaksin "Insanlardan nefret ediyorum" demeyi de unutma.Bir de msn adresin olucak.Nick'ine, kisisel iletine alabildigine karamsar seyler yazacaksin ve ingilizce olucak.Bunu da unutma.

Eger messenger, vampirefreaks (yonja da olabilir bak simdi geldi aklima!!!) üyeliklerini aldiysan bir de resmin olucak gothic gothic.. Makineyi üstte tutacak ters ters bakacaksin.Çektin mi? Harika.Goth olma yolunda hizla ilerliyorsun.

Bunlari; yapinca, dogal olarak çevrende olmaya baslayacak.Onlarla alemin en kral yerlerine gideceksin, konusacaginiz en büyük konu gruplardir ki zaten bastan hallettin bunu dimi? Yirttin gotikim benim ve bir de samimi oldugun herkese kanka diyeceksin.Sokakta görüp tanimasan, seni arasa "Gel takilalim" derse, adini bile hatirlamasan "Oo kanka naber?" diyeceksin!

Kankalarinla özlesmen gerekecek.Sigara içerlerse bakacaksin ki sende içiyorsun.Alkolse her gece alacaksin.Derslerin kötü olmali, ailenle aran bozuk olmali.Varsa yoksa müzik ve kankalar.

Bunlari; yaptiktan sonra, artik sende "çok moda olan 'gothic'" özentisi olabilirsin!

Dikkat:Bu tip insanları; sokaklarda görebilirsiniz.Çogu ozel okula gidiyordur, para boldur.

Peki gerçek gothic severlerle, özentileri nasil ayiracaksiniz?

Özenti her yerde özentidir.Zekası dusuktür, mantikli degildir, hayat görüsü yoktur ya da zirvadir.Özentiye tek laf edersiniz, tek bir elestiricik yaparsaniz, o size 10-20 kat laf eder.Dedim ya zekasi dusuktur.Kolayca anlasilir.Resmen "Ben burdayim" diye bagirir.Hizlica uzaklasin oradan! Caninizi kurtarin! Ozentiler gun geçtikçe bagisiklik kazanmaktadir.Taklit yetenekleri o kadar gelismistir ki, yaninizdakinin özenti oldugunu uzun bir zaman sonrasinda anlamaya basliyorsunuz.O yuzden uyariyorum.

Gothic Nasıl Giyinir ?

Doom metal grubu olan Catafalque'un bir röportajından...
''gothic nasıl giyinir?'' sorusuna, gayet aklı başında görünen şu cevabı vererek, ''hımmm'' dememe yol açmışlardır. bakınız:
''evet, mutlaka siyah ya da mor giyeceksin, kızların göz makyajı siyah kalemle yapılıp mümkünse akacak, saçlar siyah arada kızıl balyajlar olacak. depresyon hırkan ve kaçık file çorabın yoksa gothic olamazsın! bu aslında her tür müziğin piyasasında olan bir şey. rap dinleyenlerin bol giyinmesi, pop dinleyenlerin bukalemun gibi sürekli modayı takip etmesi gibi. bu tip aptal modalar müziğin içini boşaltıyor. özellikle buluğ çağındaki gençler mesela, dinledikleri müziğin kökenini, felsefesini, melodisini, sözlerini es geçip hemen ambalajını giyiniyorlar. gözümü boyadım, beyaz pudramı sürdüm, gothic oldum diye geziyorlar. işte bu sadece içini boşaltmak.''

Gothic Şarkı : Room Of Angel
Linkler sadece üyelere.... Üye ol]

Gothic Resimler

Konu FWA tarafından (09-23-2007 Saat 03:41 PM ) değiştirilmiştir..

Alt 09-23-2007, 03:45 PM  
Standart Ce: Gothic Nedir ?

çk güsel gi saol plşm ın için

Alt 09-23-2007, 03:49 PM  
FWA

Alıntı:
By_CaaaNN´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
çk güsel gi saol plşm ın için
Birşey Değil, Gothic Kardeşlerime Hediyem Olsun Bu Arada Gothic Yazı Ve Şiirde Ekliyeyim :

Her gün ki gibi kalkıyorum yatağımdan
Kırık,dökük aynamın karşısına geçiyorum
Ama aynadaki ben , ben değilim
Arkaya dönüp baktığımda yıkılan hayallerimle bitip giden küçük bir kız var.
Terk ediyor işte.
Hiç arkasına bakmadan.
Ruhuma bir şeyler dokunuyor.
Can çekişiyorum.
Sanki ölüyorum.
Nefesim kesiliyor.
O giden küçük kıza gel diyorum.
Sesim çıkmıyor
Bir karabasan çökmüş hayallerime…
Küçük kız geri gelmiyor.
Seslendim duymadı …
Ağladım görmedi…
Gitti…
Ardına bir kez bile bakmadan …

Alt 09-23-2007, 03:50 PM  
FWA

Uzandım yatagıma uyumaya çalıstım
ama yapamadım
Kabuslarımdan uyuyamadım
Duvarlara bakınmaya basladım
Boş duvarlara
Beyaz duvarlara
ama korkmaya basladım
Duvarlardan bakan gozlerden kaçamadım
Pencerimi açtım
Dışarıyı izlemeye, sesleri dinlemeye başladım
Bir ambulans sireni duydum çok uzaklardan
Hastaneye yetişmek için son sürat gittiğini gördüm
İçindeki ölümlünün haykırışlarını duydum
Ruhunun bedeni içinde acı çektiğini gördüm
Can çekişen bedeninden fırlayan kanlarını
Kalbindeki kötülüğü gördüm
Yine odama yanlızlıgıma döndüm
Yatagıma uzandım
düşüncelerimden korktum
yanlızlığımdan korktum
onlardan korktum
sizlerden korktum
korkutmayın artık beni
defolun etrafımdan, defolun.

Alt 09-23-2007, 03:51 PM  

Bomba paşam saolasın .... Gülüyorum ya bu gençlik gothıclerle punklarla ugrasıyor Ülke gıdım gıdım gıdıyor ....

Alt 09-23-2007, 03:56 PM  
FWA

Alıntı:
Centiago´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bomba paşam saolasın .... Gülüyorum ya bu gençlik gothıclerle punklarla ugrasıyor Ülke gıdım gıdım gıdıyor ....
Eywallah Dostum Sagolasın

Alt 09-23-2007, 04:07 PM  

ben sevmedim bu gotichliği yav korktum açıkçası

Alt 09-23-2007, 04:57 PM  
FWA

Alıntı:
mdoğan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Evet Korkunc Birasçık

Alt 09-23-2007, 08:05 PM  

paylaşım için sağol bana hem saçma hem de garip geldi

Alt 09-24-2007, 05:20 PM  

Hımmm
bilmiyordum öğrenmiş oldum...

Alt 09-24-2007, 06:10 PM  

Alıntı:
mdoğan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
korkma korkma

Alt 09-27-2007, 02:15 AM  

Alıntı:
newrojey´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
korkma korkma
sendemı gothic sin

Alt 09-27-2007, 06:39 AM  

Alıntı:
Centiago´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
wallaa yaaa amaa bu açıklamalardan sonraa Bülent Ersoy Uzun hanımefendinin (emre görmesin) gothic olmadıgını öğrenmiş bulunmaktayızz bi kahkahası var uyuz oluyomm

Konu CaRoKıZı tarafından (09-27-2007 Saat 06:40 AM ) değiştirilmiştir..

Alt 09-27-2007, 03:24 PM  
FWA

Alıntı:
uykucum´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
wallaa yaaa amaa bu açıklamalardan sonraa Bülent Ersoy Uzun hanımefendinin (emre görmesin) gothic olmadıgını öğrenmiş bulunmaktayızz bi kahkahası var uyuz oluyomm
Evet KEsinlikle

Alt 09-27-2007, 03:52 PM  
Angry Ce: Gothic Nedir ?

Gothiclere uyuzum.Sataniste benziyolar (belkide öyleler) Çık git kardeşim ya

Alt 09-27-2007, 03:54 PM  
FWA

Alıntı:
İron's'´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Gothiclere uyuzum.Sataniste benziyolar (belkide öyleler) Çık git kardeşim ya
Buda Senin Fikrin Ama Ben Gothic Değilim, Ben Exorcistim Yani Daha Çok Büyü Ve Kutsallıkla İlgilenen, Exorcistler Hayvan Kesmezler Sadece Kilisede Büyü Ve Zehir İle Uğraşırlar

Etiketler: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Seçenekler

Gothic Nedir ?

Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan Gothic Nedir ? konusunu görüntülemektesiniz.En basta müzikten baslamalisin.Etrafta duran tüm gruplari, tüm sarkilarini ezbere bileceksin.Sonra az bilenenlere geçeceksin. Anti-Tikky olman gerek! Tikky gördügüne yüzüne ...

Gothic Nedir ? konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
bülent ersoy gothic mi:)? яapuηzєL!! Genel Sohbet 37 07-27-2008 04:58 PM
1.Bytes/s nedir ? bps nedir ? ensevgiliye Network Ve İnternet 5 07-26-2008 06:11 PM
spam nedir?spywaver nedir?trojan nedir?virüs nedir Rick Güvenlik ve Güvenlik Açıkları 19 07-26-2008 06:10 PM
Gothic 2 oyun hileleri.. Shady08 Oyun Hileleri 4 07-03-2008 05:17 PM
Emo-Gothic-Punk avatrlar... ProOf Resim Galerisi 4 04-02-2008 01:12 AM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:41 PM .