Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan önceki hayatınızda kimdiniz??? konusunu görüntülemektesiniz.önceki hayatında kimdin napıyodun tıkla öğren.... Linkler sadece üyelere.... Üye ol ]...
| |||||||
| İndir | Sitemap | Liseler | Harita | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | |
| Teshis: Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir erkektiniz. in uw laatste, eerdere reïncarnatie. Bugünkü Kuzey Latin Amerika civarında bir yerlerde 700 civarında dogdunuz. Bir katedral, ev ve tapınak inşa ediciydiniz.. Önceki o yaşamınızdaki kısa psikolojik profiliniz: Daima yeni açıklamalar arayan bir kafaya, bir bilim adamı kafasına sahiptiniz. Çevre o kafayı sık sık yanlış anladı ancak bilgisine saygı gösterdi. Bu enkarnasyonunuzun nedeni önceki yaşaminizda bazi konularda basarısız olmus olmaniz. Önceki yasaminizin simdikine aktardığı ders ve vazife: Dersiniz: Psikolojik bilimlerde ve antik elyazmalarında saklı bilgeliği çalışmak, uygulamak ve kullanmak. Güçlü iman ve sıkı çalışmayla şimdiki yaşamınızdaki gerçek kaderinize ulaşacaksınız. ![]() ..... | |
| | |
| Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir kadindiniz Muazzam enerjiye sahip, planlama ve uygulamada çok iyi bir kişi. Bir çöpçü bile olsaydınız, çöpçüler krali olurdunuz Diğer insanları anlamayı ve bütün zorlukları neşeli bir yürekle karşılamayı öğrenmeye mahkumsunuz. Diğerlerine neşe ruhunu vererek yardım etmelisiniz. Gerçek payı var ))) | |
| | |
| Teshis: Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir kadindiniz. Bugünkü Kuzey Avustralya civarında bir yerlerde 1200 civarında dogdunuz. Bir filozof veya düşünürdünüz.. Önceki o yaşamınızdaki kısa psikolojik profiliniz: Çekingen, temkinli, sessiz bir kişi. Bu yaşamınıza kadar açığa çıkmayı beklemiş yaratıcı kabiliyetleriniz var. Bazen çevre sizi acayip buluyor. bende acayip olduğumu düşünüyom zaten ![]() ![]() | |
| Etiketler: önceki hayatımda kimdim?, önceki hayatımda ne idim, önceki hayatınızda kimdiniz, acaba önceki yaşamınızda kimdiniz testi, Önce kİ hayatim da kİmdİm, Önceki hayatımda kimdim???, Öncekİ hayatim da ne İdİm, Öncekİ hayatimda kİmdİm, Öncekİ hayatimda ne İdİm, Öncekİ hayatinda ne idim, Öncekİ hayatiniz, Öncekİ hayatinizda, Öncekİ hayatinizda kİmdİn, Öncekİ hayatinizda kİmdİnİz, Öncekİ hayatta ne İdİm, Öncekİ yaŞamimda ne İdİm, önce ki hayatımda kimdim, önceki dünyada kimdiniz, önceki hayat ne idim, önceki hayatda kimdim, önceki hayatim, önceki hayatimda kİmdİm, önceki hayatinizda, önceki hayatta kimdin, önceki hayatta kimdim, önceki hayatta kimim, önceki hayatta kımdım, önceki hayatta ne idik, önceki hayatta ne idim, önceki hayatta ne idim testi, önceki hayatta ne idim?, önceki hayatım, önceki hayatım da kimdim, önceki hayatımda kimdim, önceki hayatımda kimdim ?, önceki hayatımda kimdim fatma bayram, önceki hayatımda kimdin, önceki hayatımda kimdin ?, önceki hayatımda kimim, önceki hayatımda ne idim |
| Seçenekler | |
| |
Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan önceki hayatınızda kimdiniz??? konusunu görüntülemektesiniz.önceki hayatında kimdin napıyodun tıkla öğren.... Linkler sadece üyelere.... Üye ol ]...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Önceki hayatında kimdin? | seri_katil91 | Genel Sohbet | 72 | 07-13-2008 05:24 PM |
| hayatınızda isteyipte geri dönemediğiniz şey ne? | xpurple | Gereksiz Mesajlar | 21 | 08-06-2007 08:58 PM |
| Yunanistan Kalecisi Nikopolidisin önceki mesleği | onurozturk85 | Komik Video Linkleri | 0 | 03-30-2007 11:16 PM |
| önceki yaşamda kimdiniz test edin öğrenin :) | heLL song | Gereksiz Mesajlar | 68 | 03-17-2007 11:57 AM |
| Lily Allen’ın önceki gün Maggie May adlı köpeği çalındı. | erdener | Müzik Genel | 1 | 12-29-2006 07:16 PM |