Yazılım kategorisinde ve Web Tasarım ve Hazır Kodlar forumunda bulunan ÖRNEKLİ buyrun size aşşagıdan yukarı <!--Kayan yazı --> konusunu görüntülemektesiniz. <blockquote> HTM KODU[/b]<span style="color:#FF6666"> <!--Kayan yazı --> <table align="left" width="190"> <tr> <td CLASS="htext" ALIGN="CENTER" VALIGN="MIDDLE" HEIGHT="202" STYLE="Filter: progid XImageTransform.Micros ...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| <blockquote>HTM KODU[/b]<span style="color:#FF6666"> <!--Kayan yazı --> <table align="left" width="190"> <tr> <td CLASS="htext" ALIGN="CENTER" VALIGN="MIDDLE" HEIGHT="202" STYLE="Filter: progid XImageTransform.Micros oft.gradient(enabled='true', startColorstr=#C6E3F7, endColorstr=#FFFFFF, GradientType=0)" <p align="left"> <MARQUEE ID="ns" DIRECTION="up" WIDTH="182" HEIGHT="190" SCROLLAMOUNT="1" SCROLLDELAY="50" STYLE="border:0;" onmouseover="ns.scrollAmount=0 " onmouseout="ns.scrollAmount=1" > yazını yaz yazını yaz yazını yaz yazını yaz yazını yaz yazını yaz </td> </tr> </table> <!--Kayan yazı bitti--></blockquote> | |
| | #2 |
| saol ![]() | |
| | #3 |
![]() | |
| | #4 |
| tşk | |
| | #5 |
![]() | |
| | #6 |
| INCEYELIM BI HIMMM TESEKKURLER GERCEKTEN IS GORUR BI KOD ![]() | |
| | #7 |
| saol ![]() | |
| | #8 |
| ALINTI(spawn_342 @ Apr 15 2006, 10:13 AM) 138752</div>[quote] INCEYELIM BI HIMMM TESEKKURLER GERCEKTEN IS GORUR BI KOD ![]() [/b] ben tşk ederim ben zaten elimden geldiğince örnekli veriyorumki arkadaşlar ne aldıklarını görsünler | |
| | #9 |
![]() | |
| | #10 |
| saol | |
| | #11 |
![]() | |
| | #12 |
| EMEĞİNE SAĞLIK TTŞKLER | |
| | #13 |
| arkadaşlar lütfen yorum yazarken bıraz saygı gösterelim | |
| | #14 |
| ellerine saglik cok guzel bir paylasim olmus ![]() | |
| | #15 |
| GUsel tesekkurler ![]() | |
| | #16 |
| Teşekkür Edrimmm Bunun Nasil Yapildiğini çözmeye çalişiyordum Ve Bana Yardimci Oldun çok Teşekkür Edrimm | |
| | #17 |
| Çok sağol oldu güzel oldu peki bunların renklileri yok mu? | |
| | #18 |
| teşekkür ederim. emeğine sağlık. yanlız birşeyi anlamadım. aynı satırda çıkıyor yazılar? diğer satırlara almak için kodu nasıl ayarlayabiliriz? | |
| | #19 |
| tamam öğrendim. yazının başına ve sonuna <pre> getirince oluyor | |
| Seçenekler | |
| |
Yazılım kategorisinde ve Web Tasarım ve Hazır Kodlar forumunda bulunan ÖRNEKLİ buyrun size aşşagıdan yukarı <!--Kayan yazı --> konusunu görüntülemektesiniz. <blockquote> HTM KODU[/b]<span style="color:#FF6666"> <!--Kayan yazı --> <table align="left" width="190"> <tr> <td CLASS="htext" ALIGN="CENTER" VALIGN="MIDDLE" HEIGHT="202" STYLE="Filter: progid XImageTransform.Micros ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| ÖRNEKLİ KAYAN RESİMLER | mertcan112 | Web Tasarım ve Hazır Kodlar | 37 | 09-09-2008 11:12 PM |
| MsN'de kAyAn yAzı | BymErT | MSN ve Live Messenger | 41 | 09-06-2008 01:30 PM |
| (ÖRNEKLİ)EKRANIN ALTINDA KAYAN YAZI | mertcan112 | Web Tasarım ve Hazır Kodlar | 19 | 06-09-2007 07:22 PM |
| yukarı doğru kayan yazı | Rick | Web Tasarım ve Hazır Kodlar | 14 | 05-23-2007 09:13 AM |
| buyrun size il il hava durumu(ÖRNEKLİ) | mertcan112 | Web Tasarım ve Hazır Kodlar | 8 | 01-18-2007 03:07 PM |