Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

arabesk sms meajlari

Aşk & Sevgi kategorisinde ve Mesajlar & Hazır SMS forumunda bulunan arabesk sms meajlari konusunu görüntülemektesiniz.Ictigim Sarab Olsun Cektigim Esrar Olsun Sevdigim Kiz Muslumcuyse Bu Can Ona Feda Olsun. Nerede Bir Muslumcu Gorursen Beni Hatirla. ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Her Telden > Aşk & Sevgi > Mesajlar & Hazır SMS

Maşaallah arabesk sms meajlari

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

arabesk sms meajlari

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 08-31-2007, 10:13 PM  
Standart arabesk sms meajlari

Ictigim Sarab Olsun Cektigim Esrar Olsun Sevdigim Kiz Muslumcuyse Bu Can Ona Feda Olsun. Nerede Bir Muslumcu Gorursen Beni Hatirla.

Guller Arasinda Bir Diken Kirik Masada Icki Icen Azab Olmus GÖnlÜ Esrar Ceken Nerede Bir Muslumcu GÖrÜrsen Beni Hatirla!

Ne Orhan Ne Ferdi Kimse Bilmez Bendeki Derdi Sen SÖyle MÜslÜm Baba ""nereden Sevdim O Zalimi!""

Cesedi Meyhanede Bulunmus Icki Dolu Masaya Konulmus Dua Yerine Muslum Okunmus Nerede Bir MÜslÜmcÜ GÖrÜrsen Beni Hatirla!

Geceleri Parklarda Yatan Ac Karnini Sigarayla Doyuran Yakasiz GÖmlege Kravat Takan Nerede Bir MÜslÜmcÜ GÖrÜrsen Beni Hatirla!

Kim Demiski Sarhosluk KÖtÜ Seydir .. Oysa Ben Herseyimi Ayikken Yitirdim!

Yalnizdim Bİrtanem Yİne Dun Aksam. Hep Senİ Dusundum Hep Senİ Andim Dayanilmaz Bİrsey Oldu Hasretİn. Dun Gece Resmİnİ Optumde Yattim!

Ozleri Kanli, Cekmis Rakiyi, Yuruyor Sokakta Bir Delikanli, Hayata Kusmus, Dostlarina Sevdali. Sorarsan Guzelim Kim Bu Diye? O Gordugun Asİ Bir Malatyali...!

Beni Yureklendirecek Bir Soz Soyle, Şehrin Tutsaklarini Salayim Kalbimden, Beni Yureklendirecek Bir Soz Soyle, Kursunu Beynime Sikayim Oylesine.

Serseriler Ne Aglamayi Nede Sevmeyi Bilirmis, Olaki Sevdi Bir Kez Severlermis Ve Olaki Agladi Gozyasinin Dustugu Yerde Olurlermis.

Senin Icin Kan Dokmem Gerekiyorsa Bu Dunyanin Sah Damarini Keserim..ama Illede Benim Kanimi Istiyorsan Birak Beni Guzelim Ben Seni Topraktada Severim...

Biz Her Ne Kadar Los Isik Altinda Mini Etekli Kizlarla Dans Etmesini Bilmesekte Mahalle Koselerinde Yagmur Altlarinda Delikanlica Sevmesini Herkesten Daha Iyi Biliriz...

Alt 09-02-2007, 01:24 PM  
Standart Ce: arabesk sms meajlari

Emegine saglık Paylasım için tsk...

Alt 10-24-2007, 09:47 PM  

bisi deyil kardesimmmmmmm

Alt 11-04-2007, 08:12 PM  

Cesedi Meyhanede Bulunmus Icki Dolu Masaya Konulmus Dua Yerine Muslum Okunmus Nerede Bir MÜslÜmcÜ GÖrÜrsen Beni Hatirla!

mmmm ?????

Alt 11-04-2007, 09:55 PM  

güzel saol

Alt 11-05-2007, 12:25 AM  

Emegıne saglık paylasım ıcın tesekkurler

Alt 11-15-2007, 11:53 PM  

paylasim icn tsk

Alt 11-30-2007, 08:43 AM  

Geceleri Parklarda Yatan Ac Karnini Sigarayla Doyuran Yakasiz GÖmlege Kravat Takan Nerede Bir MÜslÜmcÜ GÖrÜrsen Beni Hatirla!
sağolasın

Alt 03-15-2008, 08:56 PM  
Standart Cevap: arabesk sms meajlari

paylaşım için tşk ler

Alt 03-23-2008, 03:37 PM  

Teşekkurler ......

Alt 03-23-2008, 04:33 PM  

Teşekkurler ......

Alt 04-03-2008, 01:57 PM  

Paylaşım için ty.Ellerine sağlık.

Alt 04-03-2008, 02:29 PM  

$eAoL cAnEm ..

Alt 04-13-2008, 11:28 AM  

teşekkürler

Etiketler: , , , , , , , , , , , , ,

Seçenekler

arabesk sms meajlari

Aşk & Sevgi kategorisinde ve Mesajlar & Hazır SMS forumunda bulunan arabesk sms meajlari konusunu görüntülemektesiniz.Ictigim Sarab Olsun Cektigim Esrar Olsun Sevdigim Kiz Muslumcuyse Bu Can Ona Feda Olsun. Nerede Bir Muslumcu Gorursen Beni Hatirla. ...

arabesk sms meajlari konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Arabesk Mesajlar MYSEKO Mesajlar & Hazır SMS 14 07-10-2008 09:59 AM
-_-_- ARABESK MÜZİĞE BAKIŞ AÇISI -_-_- wagabond1 Müzik Genel 40 06-17-2008 07:56 AM
arkadaşlar işte yeni arabesk zıtarımız resul balay özgür_RUH Müzik Genel 2 08-13-2007 11:34 AM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:12 AM .