Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

Öcalan DTP'lilere fırça attı

WH Haber Bülteni kategorisinde ve Dünya forumunda bulunan Öcalan DTP'lilere fırça attı konusunu görüntülemektesiniz.22 Temmuz seçimlerinde oy kaybeden ve ancak 21 milletvekili çıkarabilen DTP'yi beceriksizlikle suçlayan teröristbaşı Öcalan, "Benim adım etrafında gidip gelip ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > WH Güncel Haberler > WH Haber Bülteni > Dünya

Sitemap Liseler HaritaG XML Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Alt 08-04-2007, 11:43 PM   #1

Standart Öcalan DTP'lilere fırça attı

22 Temmuz seçimlerinde oy kaybeden ve ancak 21 milletvekili çıkarabilen DTP'yi beceriksizlikle suçlayan teröristbaşı Öcalan, "Benim adım etrafında gidip gelip 20 milletvekili çıkardılar. Ben olmasam ne yapacaklardı. Yapamıyorlarsa bırakıp gitsinler." dedi.
İmralı Özel Tip Cezaevi'ndeki terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın Çarşamba günü avukatlarıyla yaptığı görüşmenin notları PKK'ya yakın internet sitelerinde yayınlandı. 22 Temmuz milletvekili seçimleriyle ilgili uzun bir değerlendirme yapan Öcalan, seçimlerden oy kaybı yaşayan ve ancak 21 milletvekili çıkarabilen Demokratik Toplum Partisi'ni (DTP) beceriksizlikle suçladı.

DTP'nin elindeki imkanları kullanmasını bilmediğini söyleyen teröristbaşı Öcalan, "Benim adım etrafında gidip gelip 20 milletvekili çıkardılar. Ben olmasam ne yapacaklardı. Benim ismimi kullanmasalardı bu sonucu alamayacaklardı. Kendilerinin bizzat politika geliştirmeleri gerekir. Politika ciddi bir iştir. Yapamıyorlarsa bırakıp gitsinler." şeklinde sert bir ültimatom verdi.

DTP'nin bundan sonra iyi çalışmaması durumunda elindeki belediyeleri kaybedebileceğinin altını çizen Öcalan, "AK Parti'yi eleştiriyorlar ama AK Parti seçim için çok çalışıyordu." dedi.

Öcalan'ın sadece DTP'li kadın vekillere başarı dileklerini iletmesi dikkat çekerken, DTP'nin DEP eski milletvekilleri öncülüğünde yeniden örgütlenmesi talimatını da verdi.

'AK PARTİ BÜYÜK BAŞARI ELDE ETTİ'

AK Parti'nin başta Doğu ve Güneydoğu'da olmak üzere seçimlerde çok büyük bir başarı elde ettiğini belirten Öcalan, "AK Parti Kürt halkını mikro kredi ile kazanmaya çalışıyor. Bunun için AK Parti'ye gereken karşılık verilmelidir" sözleriyle DTP'yi uyardı. Öcalan, CHP ve MHP'nin alabileceği desteğin azamisini aldığını da öne sürdü.

ABD, AB ve sistemin AK Parti'yi desteklediğini savunan Öcalan, şu iddialarda bulundu: "ABD AK Parti ile Ortadoğu'da ılımlı İslam modelini geliştiriyor. AK Parti içinde bazı Kürt milletvekilleri var, bunlar sahte Kürtçülüğü dayatacaklar. Bir takım bireysel haklar bunlar eliyle halka verilerek, kendilerince Kürt halkını kandırarak Kürt Hareketi, demokratik cumhuriyet projemiz boğulmaya çalışılacak. Bu oyuna karşı çok dikkatli olunması gerekir. AK Parti ileride düşüşe geçecektir. İşte o zaman ABD, AK Parti'deki Kürtleri ve diğer Kürtleri tamamen kendi yanına çekecektir."

Terör örgütü PKK kadrolarının artık gençleştiğini ve yeni yönetimin kendisini dinlemeyebileceğini de ifade eden Öcalan, "Başka güçlerin etkisine girebilirler o zaman bu durum Türkiye için çok daha tehlikeli olur" diye konuştu.

Adalet Bakanlığı'nın milletvekillerinin kendisi ile görüşmemesi için yasal düzenleme yaptığını öne süren Öcalan, "Benim buna pek ihtiyacım yoktur" sözlerini kaydetti

Seçenekler

WH Haber Bülteni kategorisinde ve Dünya forumunda bulunan Öcalan DTP'lilere fırça attı konusunu görüntülemektesiniz.22 Temmuz seçimlerinde oy kaybeden ve ancak 21 milletvekili çıkarabilen DTP'yi beceriksizlikle suçlayan teröristbaşı Öcalan, "Benim adım etrafında gidip gelip ...

Öcalan DTP'lilere fırça attı konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Hillary Clinton'a fırça Shady08 Dünya 1 07-23-2007 08:40 PM
Fırça yiyen koruma Meclis'te Shady08 WH Haber Bülteni 0 04-11-2007 10:15 AM
Öcalan Açıklaması kursad18 WH Haber Bülteni 0 12-27-2006 12:30 AM
Skandal hakeme devre arası fırça! Vince Spor Genel 1 08-27-2006 03:49 PM
Ömrünüzde böyle bir fırca hiç gordunuzmu? 10ur Gereksiz Mesajlar 14 02-19-2006 01:57 AM

Saat: 12:24 PM

c="http://s32.sitemeter.com/meter.asp?site=s32webhatti" alt="Site Mete