WH Haber Bülteni kategorisinde ve Dünya forumunda bulunan Carlos gözünü Avrupa'ya dikti konusunu görüntülemektesiniz.Fenerbahçe'nin Brezilya'lı yıldızı Roberto Carlos, hedeflerini açıkladı. Roberto Carlos, başarılar ve kupalar kazanmak için geldiğini belirterek, 'Fenerbahçe gibi büyük bir ...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | XML | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
![]() Fenerbahçe'nin Brezilya'lı yıldızı Roberto Carlos, hedeflerini açıkladı. Roberto Carlos, başarılar ve kupalar kazanmak için geldiğini belirterek, 'Fenerbahçe gibi büyük bir kulüp, mutlaka Avrupa'da söz sahibi olmalı' dedi. ‘Mantalite değişmeli’ Fenerbahçe’nin kadrosuna kattığı dünya yıldızı Roberto Carlos’tan çarpıcı açıklamalar... Fenerbahçe TV’de “Kamp Günlüğü” programının konuğu olan Brezilyalı süper solak, hedeflerinin çok büyük olduğunu söyledi. Sarı-Lacivertli kulübe başarılar elde etmek için geldiğini belirten tecrübeli oyuncu, “Fenerbahçe gibi büyük bir kulüp, mutlaka Avrupa’da da söz sahibi olmalı. Mantalitemizi değiştirmemiz ve büyük bir kulüpte oynuyor gibi mücadele etmemiz gerekiyor” diye konuştu. ‘Fener forması gurur verici’ Tamamen Fenerbahçe’ye odaklandığını dile getiren Sambacı, “Buraya sadece futbol oynamaya gelmedim. Başarılar ve kupalar kazanmaya geldim. Bu formayı giyebilmek benim için bir gurur” dedi. Fenerbahçe’de her şeyin mükemmel olduğunu ifade eden Carlos, şunları söyledi: “Lige iyi bir başlangıç yapıp, iyi bir şekilde bitirmemiz gerekiyor. İlk 1-2 maçta iyi oynayamasak bile daha sonra takımın çıkışa geçeceği düşünüyorum.” ‘Zico’dan çok şey öğrendim’ Sarı-Laciverliler’in teknik direktörü Zico’yu, “Hem çok iyi bir insan, hem de büyük bir futbolcu” olarak nitelendiren süperstar, “Zico ile 1998 Dünya Kupası’nda tanıştım. Büyük bir hayranıyım. O, benim ulaşamayacağım bir insan gibi görünürdü. Onu izledik, ondan çok şey öğrendik” açıklamasını yaptı. Roberto Carlos, yaptığı işten dolayı tüm dünyada tanınan biri olduğunu, bundan hiçbir zaman şikayet etmeyeceğini de sözlerine ekledi. Fanatik | |
| Seçenekler | |
| |
WH Haber Bülteni kategorisinde ve Dünya forumunda bulunan Carlos gözünü Avrupa'ya dikti konusunu görüntülemektesiniz.Fenerbahçe'nin Brezilya'lı yıldızı Roberto Carlos, hedeflerini açıkladı. Roberto Carlos, başarılar ve kupalar kazanmak için geldiğini belirterek, 'Fenerbahçe gibi büyük bir ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| lincoln mu carlos mu | Xb!z! | Spor Genel | 68 | 09-11-2007 07:23 PM |
| Roberto Carlos '-_-'-_-'-_-'-_-'-_-' | ilker_capa | Spor Videoları | 7 | 08-18-2007 10:34 AM |
| CARLOS FENERBAHÇE YE GELİYOR | ustamcan | Fenerbahçe | 35 | 07-04-2007 10:27 AM |
| Gözünü yiyen kadın!!!!!!!!!! (+18) | unreal_c | Genel Sohbet | 58 | 10-29-2006 09:35 AM |
| GÖZÜNÜ TOPRAK DOYURSUN | umut111 | Şarkı Sözleri | 7 | 08-07-2006 09:48 PM |