Komik Şeyler kategorisinde ve Komik Fıkralar forumunda bulunan Buzdolabı konusunu görüntülemektesiniz.Sarhoşun biri her eve gittiğinde tuvaletin yerini unutur, karısına sorarmış. - Lan karı bizim tuvalet nerde... Yine bir gün adam ...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | XML | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Sarhoşun biri her eve gittiğinde tuvaletin yerini unutur, karısına sorarmış. - Lan karı bizim tuvalet nerde... Yine bir gün adam eve sarhoş gelmiş. Etrafa bakınmış tuvaleti bulamamış. Yine sormuş karısına tuvaletin yerini. Cavabı aldıktan sonra tuvalete gitmiş. O sırada karısı oturma odasında televizyon seyrediyormuş. Adam bağıra çağıra kadının oturduğu odaya gelmiş ve karısına ; - Lan karı benden habersiz yine ne yaptırdın eve diye karısına söylenmiş. Kadın ; - Ne yaptırmışım herif demiş. Adam ; - Tuvaletin kapısını açıyorum ışık otomatik yanıyo. Sen şimdi ona dünyanın parasını vermişindir, demiş. Bunu duyan kadın öfkeyle ; - Oy körolası herif yine mi buzdolabına işedin !! ,demiş. lütfen cewap yazııınn ![]() | |
| | #2 |
süper aga | |
| | #3 |
O dolaptan hayır gelmez walla ![]() | |
| | #4 |
| unutsun o dolabı yine masraf yeni buzdolabı | |
| | #5 |
| adam süper ama buzdolabı iyi yine ya derin dondurucuya işeseydi ![]() | |
| | #6 |
![]() harrrikkaa yaa sağol ![]() ![]() | |
| | #7 |
| dahaönce biyerlerde görmüştüm bunu çok züper sağol | |
| | #8 |
ellerine saglık karrdesim ve :rock ellerine saglık karrdesim ve Gülümsemeler : ![]() | |
| | #9 |
| Dostlar dikkat ederseniz kadın yinemi işedin diyor yani daha öncede işemiş adam beni anlıyomusunuz yani o dolaba bişey olmaz okeymi ![]() | |
| | #10 |
| iyyyrenççççç | |
| | #11 |
| | |
| | #12 |
| cok guzelmıs saol | |
| | #13 |
| teşekkürler... | |
| | #14 |
pAylaŞımN iÇNTé$éKKüR![]() | |
| | #15 |
| paylaşım için tşkler | |
| | #16 |
| İiiki çarpılmamış ıyy ben yemek yiyemiceem | |
| | #17 |
| hehhehehehe | |
| Etiketler: 55 ytl lik buzdolabı nerede? |
| Seçenekler | |
| |
Komik Şeyler kategorisinde ve Komik Fıkralar forumunda bulunan Buzdolabı konusunu görüntülemektesiniz.Sarhoşun biri her eve gittiğinde tuvaletin yerini unutur, karısına sorarmış. - Lan karı bizim tuvalet nerde... Yine bir gün adam ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| 54 Bin YTL'lik Buzdolabı | Shady08 | WH Haber Bülteni | 0 | 12-19-2006 10:07 AM |
| Buzdolabı | fırattaştan | Komik Şeyler | 2 | 10-23-2006 05:29 PM |