Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

Kurallara Uyulmuyor!!! :(

WH Forum Hakkında kategorisinde ve İstek ve Şikayetleriniz forumunda bulunan Kurallara Uyulmuyor!!! :( konusunu görüntülemektesiniz.Arkadaşlar kurallara hiç uyulmuyor özellikle Üyeler mesajlarında sadece similey kullanıyor ve 'AAAAAAA YUHHHHH SÜPPERRR' gibi kurallara aykırı olarak sanki bağırma ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Forum Hakkında > WH Forum Hakkında > İstek ve Şikayetleriniz

Maşaallah Kurallara Uyulmuyor!!! :(

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Yeni Konu aç  Konu Kapatılmıştır

LinkBack Seçenekler
Alt 06-22-2007, 02:44 PM  
Unhappy Kurallara Uyulmuyor!!! :(

Arkadaşlar kurallara hiç uyulmuyor özellikle Üyeler mesajlarında sadece similey kullanıyor ve 'AAAAAAA YUHHHHH SÜPPERRR' gibi kurallara aykırı olarak sanki bağırma amaçlı yazılar yazılıyor.
Bende kendi kafamdan Sİte Polisi:Numboy diye Moderetörlere bildiriyorum.Ama öyle cezalar olsun ki kimse kuralları çinemesin.Yani caydırıcı kurallar getirelim.
Bazı üyeler ise yanlışlıkla olmadan Aynı konudan kendisi 2,3 tane açıyor bu da hiç tavsiye edilmeyen hareketler.Geçende zebruval mı zervural mı adlı yeni üye genel sohbet bölümüne Gizli İlimler diye tam 3 adet aynı konulardan açmış ve ben site polisi diyerek Shadyo8'ya bildirdim oda saolsun 2 konuyu sildi.
Ama böyle zamanlarda Moderetör arkadaşlarımızın uyarmasına
imkan vermeden güzelce kuralları okuyup ve konusunu veya mesajını wh kuralları içinde işlesin ve yapsın.
Ama şu anda bence hiç caydırıcı kurallar yok ....
Şimdi ismini vermek istemiyorum wh sitesinin saygıdeğer üyelerinden biri (çok sevilen biri) mesajında sadece similey yazarak kural ihlali yapıyor.Arkadaşlar kuralları forum sitesi olsun diye değil KURALLARA UYMAMIZ!!! için yazmışlar emek vermişler ama hiç uyulduğu yok..

Çözüm Önerilerinizi Yorumlarınıza ekleyin ve wh sitesini daha iyi bir konuma getirelim belki öyle zaman gelecek ki site kuralları yapmamız gereksiz olcak çünkü o zaman herkes kurlları bilip UYGULAYACAK!!
Teşekkürler alkis: alkis: :alkis

Alt 06-22-2007, 09:14 PM  
Standart Ce: Kurallara Uyulmuyor!!! :(

bence çok güzel bir konu açmışsın..
dediklerininn hepsine katılıyorum arkadaşım
ama saat biraz geç ve sitede bu saatte az kişi var.
eminim görenler de yorumlarını eksik etmez....
senin gibi duyarlı üyeler oldukça WH daima en iyi site olmaya devam edecektir

Alt 06-22-2007, 09:22 PM  
Thumbs down Ce: Kurallara Uyulmuyor!!! :(

Alıntı:
newrojey´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bence çok güzel bir konu açmışsın..
dediklerininn hepsine katılıyorum arkadaşım
ama saat biraz geç ve sitede bu saatte az kişi var.
eminim görenler de yorumlarını eksik etmez....
senin gibi duyarlı üyeler oldukça WH daima en iyi site olmaya devam edecektir

Haklısın ama arkadaşım Ben konuyu sabah açtım :kahretsin: :kahretsin: :kahretsin:

Alt 06-22-2007, 10:07 PM  

umudunu yitirmee

Alt 06-23-2007, 06:48 PM  

newrojey gördün mü kimse yüzüne bile bakmadı sen şahid ol...

Alt 06-23-2007, 06:56 PM  

yetkili kişiler görüp gerekeni yapıodur merak etme

Alt 10-11-2007, 05:19 PM  
Arrow Ce: Kurallara Uyulmuyor!!! :(

Alıntı:
Numboy´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar kurallara hiç uyulmuyor özellikle Üyeler mesajlarında sadece similey kullanıyor ve 'AAAAAAA YUHHHHH SÜPPERRR' gibi kurallara aykırı olarak sanki bağırma amaçlı yazılar yazılıyor.
Bende kendi kafamdan Sİte Polisi:Numboy diye Moderetörlere bildiriyorum.Ama öyle cezalar olsun ki kimse kuralları çinemesin.Yani caydırıcı kurallar getirelim.
Bazı üyeler ise yanlışlıkla olmadan Aynı konudan kendisi 2,3 tane açıyor bu da hiç tavsiye edilmeyen hareketler.Geçende zebruval mı zervural mı adlı yeni üye genel sohbet bölümüne Gizli İlimler diye tam 3 adet aynı konulardan açmış ve ben site polisi diyerek Shadyo8'ya bildirdim oda saolsun 2 konuyu sildi.
imkan vermeden güzelce kuralları okuyup ve konusunu veya mesajını wh kuralları içinde işlesin ve yapsın.
Şimdi ismini vermek istemiyorum wh sitesinin saygıdeğer üyelerinden biri (çok sevilen biri) mesajında sadece similey yazarak kural ihlali yapıyor.Arkadaşlar kuralları forum sitesi olsun diye değil KURALLARA UYMAMIZ!!! için yazmışlar emek vermişler ama hiç uyulduğu yok..

Çözüm Önerilerinizi Yorumlarınıza ekleyin ve wh sitesini daha iyi bir konuma getirelim belki öyle zaman gelecek ki site kuralları yapmamız gereksiz olcak çünkü o zaman herkes kurlları bilip UYGULAYACAK!!
aynen katılıyorum bende bu fikirdeyim kurallara uymayınca hiç birşey olmadığından kimse dikkat etmiyor kural ihlaline

Bilginize...

Alt 10-13-2007, 12:11 PM  

kurallara uymuyanlara uyarı yapmadan

Alt 10-14-2007, 10:45 AM  

arkadaşım nemboy sen siteden ayrılmak istemiyormuydun..

Alt 10-14-2007, 08:20 PM  

boyle konuları mod. lara bıldırın sıkayetlerınızı yetkılı kısılere yaparsanız ılgılenırler

Alt 11-12-2007, 06:51 PM  

kardeş bence senin dediğin dogru ama napalım tüm siteler böle

Alt 11-23-2007, 03:01 PM  

sagol kardeş umarım yazın dıkkate alırnır saygılar

Alt 11-23-2007, 03:09 PM  

Evet son günlerde bazı üyeler sitelerinin reklamını yapıyor

Alt 11-24-2007, 06:56 PM  

Alıntı:
Numboy´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

bende katılıyorum
o kadar kişi sadece smiley kullanıyo

Alt 11-27-2007, 04:03 PM  

şimdiye kadar ratladığım en kötü kural dışı olay küfür ve hakaret gibi şeyler oldu emeğe saygı

Alt 11-28-2007, 08:39 PM  

Bunların Hepsı Zaten Forum Kurallarında Yazılı..Kurallara Uymayanlar Tarafımızca Cezalandırılıyor..Eger Sız Bole Bı Durumla Karsılasırsanız Bıze Bıldırmenız Yeterlı Olur..Gerekenı Yaparız...

Konu Kapanmıstır...

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler

WH Forum Hakkında kategorisinde ve İstek ve Şikayetleriniz forumunda bulunan Kurallara Uyulmuyor!!! :( konusunu görüntülemektesiniz.Arkadaşlar kurallara hiç uyulmuyor özellikle Üyeler mesajlarında sadece similey kullanıyor ve 'AAAAAAA YUHHHHH SÜPPERRR' gibi kurallara aykırı olarak sanki bağırma ...

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:48 AM .