Arkadaşlar kurallara hiç uyulmuyor özellikle Üyeler mesajlarında sadece similey kullanıyor ve 'AAAAAAA YUHHHHH SÜPPERRR' gibi kurallara aykırı olarak sanki bağırma amaçlı yazılar yazılıyor.
Bende kendi kafamdan Sİte

Polisi:Numboy diye Moderetörlere bildiriyorum.Ama öyle cezalar olsun ki kimse kuralları çinemesin.Yani caydırıcı kurallar getirelim.

Bazı üyeler ise yanlışlıkla olmadan Aynı konudan kendisi 2,3 tane açıyor bu da hiç tavsiye edilmeyen hareketler.Geçende zebruval mı zervural mı adlı yeni üye genel sohbet bölümüne Gizli İlimler diye tam 3 adet aynı konulardan açmış ve ben site polisi diyerek Shadyo8'ya bildirdim oda saolsun 2 konuyu sildi.
Ama böyle zamanlarda Moderetör arkadaşlarımızın uyarmasına
imkan vermeden güzelce kuralları okuyup ve konusunu veya mesajını wh kuralları içinde işlesin ve yapsın.
Ama şu anda bence hiç caydırıcı kurallar yok ....

Şimdi ismini vermek istemiyorum wh sitesinin saygıdeğer üyelerinden biri (çok sevilen biri) mesajında sadece similey yazarak kural ihlali yapıyor.Arkadaşlar kuralları forum sitesi olsun diye değil KURALLARA UYMAMIZ!!! için yazmışlar emek vermişler ama hiç uyulduğu yok..
Çözüm Önerilerinizi Yorumlarınıza ekleyin ve wh sitesini daha iyi bir konuma getirelim belki öyle zaman gelecek ki site kuralları yapmamız gereksiz olcak çünkü o zaman herkes kurlları bilip UYGULAYACAK!!
Teşekkürler

alkis: alkis: :alkis