Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

erkekliğe ilk adımla ilgili hatıralarımız

Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan erkekliğe ilk adımla ilgili hatıralarımız konusunu görüntülemektesiniz.arkadaşlar sünnet biçok çocuğun korkulu rüyası, ve yetişkin erkeklerinde askerlik hatıralarından sonra gelen anılarıdır. sünnetle ilgili korkular sünnetçiyle ilk karşılaşma ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Her Telden > Genel Sohbet

Maşaallah erkekliğe ilk adımla ilgili hatıralarımız

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 06-13-2007, 09:07 PM  
Standart erkekliğe ilk adımla ilgili hatıralarımız

arkadaşlar sünnet biçok çocuğun korkulu rüyası, ve yetişkin erkeklerinde
askerlik hatıralarından sonra gelen anılarıdır. sünnetle ilgili korkular sünnetçiyle ilk karşılaşma falan. ilginç ve eğlenceli olması bakımından
herkesin katılmasını rica ediyorum..

ben bi toplu sünnet şöleninde olmuştum. ilk iğneyi yediğimde acıdan kan beynime çıkmıştı. ve o güne kdar işitilmemiş yeni küfürler etmiştim doktora,
hiç denildiği gibi olduda bitti maşaallah der gibi kolay değildi walla

Alt 06-13-2007, 09:23 PM  
Standart Ce: erkekliğe ilk adımla ilgili hatıralarımız

ikinci sınıfa gidiyodum. sömestr tatili gelip çatmıştı. karnemi alıp eve giderken yolda babama rastladım. ve bana önce olmadığı kadar güleryüzlü davranıyodu. (kendisi dikdatör gibidir) ben işin içinde bi bit yeniği olduğunu anlamıştım. derken bana çocuğum die çaktırmıolar akıllarınca tatilin ilk c.tesi günü misafirler gelmeye başladı eve. ben varken konuşmamaya özen gösteriolar. ama ben olayın farkına varmıştım. keseceklerdi beni derken sabah oldu yani pazar. bütün akrabalar toplanmaya başladı. davulcu falan. bu arada ben korkarım die bana abinin nişanı var die yalan söölüyolar. ama uzun lafın kısası hazırlanan tatlılardan bi miktar arakladıktan sonra ortalıktan
sıvıştım. köy yeri olduğu için çalılıklar arasından en yakındaki tepeye kaçıp milleti seyretmeye koyuldum. herkes vardı bay sünnetçide gelmişti ama sünnet çocuğu ortada yoktu. cümbüş başlamıştı. herkes beni arıodu. neyse dört saat kala o tepede milleti süzdükten sonra sünnetci gidince geri döndüm. babam sinir küpü olmuştu. ama pek bişi demedi. derken o yılda tatil bitti. ve 94 senesinin yazı geldi. ben hala tehlikede olduğumu bildiğim için abime biriktirdiğim okul harçlıklarını rüşvet vererek, bana istihbarat sağlamasını istedim. ve sünnetçinin geleceği sabah yine firar ettim. derken 97 senesinin yazı geldi ve bi sabah saat yedide çantalı bi herif evin kapısında. abilerim beni kolumdan yakaladı. (bu arada rüşvet verdiğim abim babamdan daha büyük rüşvet alınca bana haber vermemiş)) ) neyse beni yatağa yatırdılar. doktor aletlerini çıkardı ve şırıngayı sapladı. acıdan ne yapcamı şaşırdım. neyse azımdan binbir türlü küfürler. ve en zoruma giden bana bi etek giydirdiler. doktora peşinen söyledim ama intikamım acı olacak diye. ve 2004 yılında onu bi akşamüstü sahilde yürüyüşte yalnız yakaladım. ve iyice patakladım. ben 4 gün yatmıştım yatakta o ise bi hafta sonra taburcu oldu. ama hayat boyu fıtık olarak gezecek)))

Alt 06-13-2007, 10:27 PM  

Abınden manyak kazık yemısın haaa.

Alt 06-14-2007, 07:46 AM  

intikam süperr

Alt 06-14-2007, 04:56 PM  

kücükdüm hatırlamıyom ))

Alt 07-04-2007, 12:55 AM  

üstümde sünnet elbisesi elimde sopam 10 yaşındaerkekliğe ilk adımı attım.Hiç korkmadım kesilirken gıdıklandım ve kahkahalar attım hatta o kadar çok güldüm ki 2 gün sonra dışardayken ayağım kırıldı

Alt 07-04-2007, 08:20 AM  

Ben küçükken küçücükken oldum hiç bi şey hatırlamıyorum

Alt 07-17-2007, 03:13 PM  

ben 1997 yılında sünnet oldum olmadan önce ben sünnet olmayı çok istiyordum
sonra sünnet olacağım gün gelip çattı.biz sünnetçiyi beklerken benim kötü zamanlarımda yanımda olan arkadaşım cem le play station oynuyoduk.biraz sonra doktor geldi. sonra ben yatağıma yattım
çok fatiha okudum kesiliyor diye. ben okurken herkes gülmekten ölüyordu.sonra sünnetçi iğneyi 4 yerden vurdu ağlamamak için sevgilimi düşünüyordum.sonra birden bire hayam uyuştu.adam hayamı bir sündürdü eline lazeri alıp kesti.sonra dikişinide attı.aradan bir hafta geçti.ben şeyimin üstünde kıl olduğunu sandım dikişi bi çektim.kanamaya başladı sonra hastahaneye gittik.orda ameliyathaneye aldılar beni. adamlar dikişi aldı ve yeni dikiş attı.yani ben iki kere sünnet oldum diyebilirim

Alt 07-18-2007, 12:18 PM  

valla benim bir anım yok akarabalar geldi düğün kına vb. sonra gittik kestirdik geldik kolay oldu hiç acımadı

bizim orada kına yalarlar ama sizde nasıl bilmiyorum ben kınadan sıkılıpen iyi arkadaşımla dışarı çıkmıştım onların eve gitmiştim beni kayboldu sanmışalardı

Alt 07-18-2007, 12:34 PM  

valla ne bilem yaws

Etiketler: , , , , ,

Seçenekler

Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan erkekliğe ilk adımla ilgili hatıralarımız konusunu görüntülemektesiniz.arkadaşlar sünnet biçok çocuğun korkulu rüyası, ve yetişkin erkeklerinde askerlik hatıralarından sonra gelen anılarıdır. sünnetle ilgili korkular sünnetçiyle ilk karşılaşma ...

erkekliğe ilk adımla ilgili hatıralarımız konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
aşk ile ilgili itiraflar... çılgın angaralı Aşk & Sevgi 39 08-09-2007 12:09 PM
istanbulla ilgili... bleeding_me Gereksiz Mesajlar 11 04-20-2007 05:22 PM
nokia ile ilgili herşey semihglr Cep Telefonları Genel Yardım ve Paylaşım 3 01-02-2007 11:21 AM
nokia ile ilgili herşey semihglr Cep Telefonları Genel Yardım ve Paylaşım 1 10-01-2006 08:43 PM
aŞk iLe iLgiLi kÜçüK Bİr YazI xXxbUgGyxXx Aşk & Sevgi 0 07-23-2006 02:32 PM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:06 AM .