Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan lütfen yardım edin konusunu görüntülemektesiniz.arkadaşlar anket açmak için ne gerekli veya ne yapılmalı:kahretsin:...
| |||||||
| İndir | Sitemap | Liseler | Harita | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | ||
| Alıntı:
valla gene bana gerek duyuldu galiba hep açıklamaları ben yapıyorum ama ![]() ![]() öncelikle arkadaşım yeni konu aç seçenegini tıklıyorsun Linkler sadece üyelere.... Üye ol] bu seçenekte başlık açıklama v.s ler var ve yazıyı yazıyorsun yazdıkdan sonra biraz aşşagı iniyorsun diger şeçenekler Linkler sadece üyelere.... Üye ol] Diğer Seçenekler yazısı var az daha aşşagı iniyorsun diger ayarlar dosya ekle v.s var küçük bir şekilde Anket aç anket aç yazıyor anket şıkkını seçiyorsun kaçtane olsun diye 4,5,6,7,8,9,10 v.s var seçiyorsun işte kaç şık olsun istiyorsan ve sonra yeni konuyu aç seçenegini tıklıyorsun ve hazır yapamadıgın bir şey olursa yardımcı olurum ![]() | ||
| Seçenekler | |
| |
Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan lütfen yardım edin konusunu görüntülemektesiniz.arkadaşlar anket açmak için ne gerekli veya ne yapılmalı:kahretsin:...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| lütfen yardım edin | nigrevex | Program Download | 2 | 10-04-2007 08:21 PM |
| Sadece Knight uzmanları baksın Lütfen bir sorum olacak Lütfen yardım edin!! | hmtky191 | Knight Online | 8 | 07-31-2007 02:09 PM |
| lütfen yardım edin:'( | ScumBAg | Aşk & Sevgi | 34 | 07-14-2007 07:49 AM |
| Lütfen yardım edin | esmerce72 | Knight Online | 0 | 05-03-2007 05:57 AM |
| Lütfen Yardım Edin!... | bahattin_uslu | Genel Sohbet | 0 | 01-29-2007 12:01 PM |