Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

Denizdeki köpekbali

Komik Şeyler kategorisinde ve Komik Fıkralar forumunda bulunan Denizdeki köpekbali konusunu görüntülemektesiniz.bir gün 4 arkadas denize gitmisler ve denize girmisler aralarindan biri benim mayam birden kayboldu dedi ve ben cikamam denizden ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Her Telden > Komik Şeyler > Komik Fıkralar

Maşaallah Denizdeki köpekbali

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Denizdeki köpekbali

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 06-12-2007, 03:06 PM  
Standart Denizdeki köpekbali

bir gün 4 arkadas denize gitmisler ve denize girmisler aralarindan biri benim mayam birden kayboldu dedi ve ben cikamam denizden dedi bunun üzerine geri kalan 3 ark buna mayo almaya gitmisler ve pazarciya sormusla abi kac para bu mayo adam 5ytl ayol demis bunlar almis mayoyu ve geri dönerkene bi dönerciye uramislar ve 3 döner almislar adam 3ytl ayol demis neyse bunlar dewam gitmisler ve biyerden cola almisla adam 4ytl ayol demis bunun üzerine bu 3 ark daynamamis ve sormuslar abi siz neden hep ayol diorsunuz adam demis ki deniz de bi köpek bali war iste o köpek bali geleni geceni sik...bu 3ark aklina hemn öteki arkdasi gelmis ve kosa kosa denize gitmisler ve o tek ark sahilde ciplak yatarak görmüsler bunla ici rahtlamaya baslamis ve demisler ki iyki senin basina gelmemis arkadasim az önce duyduklarimiz bunun üzerine arkadasi demis ki ne olacak ayol .YANI ARK DASLAR ANLICANIZ IS IS DEN COK TAN GECMIS.

Alt 06-18-2007, 12:53 PM  
Standart Ce: Denizdeki köpekbali

muahahahahaha geç kalmışlar

Etiketler: ,

Seçenekler

Denizdeki köpekbali

Komik Şeyler kategorisinde ve Komik Fıkralar forumunda bulunan Denizdeki köpekbali konusunu görüntülemektesiniz.bir gün 4 arkadas denize gitmisler ve denize girmisler aralarindan biri benim mayam birden kayboldu dedi ve ben cikamam denizden ...

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:11 AM .