Her Telden kategorisinde ve Komik Şeyler forumunda bulunan dikkat bağımlılık yapar! (hasta şoklama rekoru kimin olacak ?) konusunu görüntülemektesiniz.arkadaşlar işi inada bindirdik burada... herkes deli gibi rekor kırmaya çalışıyo... işte size link..! hastaları iyileştirin... yapacağınız şey hastanın gösünde ...
| |||||||
| dikkat bağımlılık yapar! (hasta şoklama rekoru kimin olacak ?) | Sitemap | Liseler | HaritaG | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| arkadaşlar işi inada bindirdik burada... herkes deli gibi rekor kırmaya çalışıyo... işte size link..! hastaları iyileştirin... yapacağınız şey hastanın gösünde mouse ı basılı tutarak yukarıdaki hayat çizgisini yeşil üzerinde durdurmak... tabi bu işi zaman bitmeden yapabilmelisiniz..! herkes rekorunu yazsın... e tabi ispat da isteriz.. bakalım forumun en ii doktoru kim ? http://frenzy.morpheme.co.uk/frenzy/index.jsp?gameId=2 | |
| | #2 |
| merak ettim cvp yazıyom gizli içerik açılmadı ![]() | |
| | #3 |
| gizli içerik olayı bozulmuşmu die soruyorum kendime Cevap: Hayır gayet ii çalışıyor. | |
| | #4 |
| teşekkürler Paylaşımın için.. | |
| | #5 |
bi bakalım ssaol | |
| | #6 |
| bakim ![]() | |
| | #7 |
| teşşküüüürrrrssss ![]() | |
| | #8 |
| saolasın | |
| | #9 |
| DENEMEK LAZIM AH BİDE ŞU YAZMA İŞİ HER SEFERİNDE OLMASA İYİ OLUCAK AMA NE YAPALIM MECBUR | |
| | #10 |
| BİDE BEN BAKIYIM | |
| | #11 |
| Bakalım nasl doktoruz ![]() 18 de kaldım valla ilk fırsatta yenıden denıycem ![]() | |
| | #12 |
| thanks | |
| | #13 |
| bakalım | |
| | #14 |
![]() | |
| | #15 |
| ne warmıs bakam? | |
| | #16 |
| ????? neymiş | |
| | #17 |
![]() | |
| | #18 |
| thanks ![]() | |
| | #19 |
| neymiş bakalımmm ![]() | |
| | #20 |
![]() | |
| Seçenekler | |
| |
Her Telden kategorisinde ve Komik Şeyler forumunda bulunan dikkat bağımlılık yapar! (hasta şoklama rekoru kimin olacak ?) konusunu görüntülemektesiniz.arkadaşlar işi inada bindirdik burada... herkes deli gibi rekor kırmaya çalışıyo... işte size link..! hastaları iyileştirin... yapacağınız şey hastanın gösünde ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Katılım Rekoru Topiği... | pwnagebomb | Gereksiz Mesajlar | 377 | 02-25-2008 11:13 AM |
| BARCELONA REKORU | ustamcan | Spor Genel | 12 | 08-03-2007 07:39 PM |
| rekoru gorün | carsili06 | Spor Genel | 18 | 08-01-2007 07:33 PM |
| Opüşme Rekoru | LogarDanger | Komik Şeyler | 9 | 11-01-2006 11:46 AM |