Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

EŞŞeĞİn Makbuzu

Komik Şeyler kategorisinde ve Komik Fıkralar forumunda bulunan EŞŞeĞİn Makbuzu konusunu görüntülemektesiniz.Bir gün bir adam dünyadaki her çeşit hayvandan bir dişi birde erkek almış.bunlar çoğalmasın diyede seyahat bitene kadar erkeklirin çükünü ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Her Telden > Komik Şeyler > Komik Fıkralar

Maşaallah EŞŞeĞİn Makbuzu

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

EŞŞeĞİn Makbuzu

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 06-10-2007, 09:55 PM  
Talking EŞŞeĞİn Makbuzu

Bir gün bir adam dünyadaki her çeşit hayvandan bir dişi birde erkek almış.bunlar çoğalmasın diyede seyahat bitene kadar erkeklirin çükünü koparmış ve onlara demöişki:seyahat dönüşü size verdiğim makbuzları bana vereceksiniz bende size çükünüzü geri verecem demiş. kabul etmişler aradan günler geçmiş dişi bir kuş erkek bir kuşa demişki:senin daha bir şeyin bile yok beni becermiyosun diye dalga geçmiş erkek kuş soğukkanlı bir tavırda dişi kuşa dönmüş ve :karaya bi inelim ben sana göstercem demiş dişi kuş merak etmiş erkek kuşun cevabı ise şu olmuş:EŞŞEĞİN MAKBUZUNU ÇALDIM.

anlayana artık

Alt 06-18-2007, 12:58 PM  
Standart Ce: EŞŞeĞİn Makbuzu

Eşeğin şeyini çalmış

Alt 06-18-2007, 06:22 PM  
Standart Ce: EŞŞeĞİn Makbuzu

zuhahaha kuş hapı yuttu.....

Seçenekler

EŞŞeĞİn Makbuzu

Komik Şeyler kategorisinde ve Komik Fıkralar forumunda bulunan EŞŞeĞİn Makbuzu konusunu görüntülemektesiniz.Bir gün bir adam dünyadaki her çeşit hayvandan bir dişi birde erkek almış.bunlar çoğalmasın diyede seyahat bitene kadar erkeklirin çükünü ...

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:15 PM .