Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

çok önemli lütfen okuyun bilginiz olsun!!!!!

Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan çok önemli lütfen okuyun bilginiz olsun!!!!! konusunu görüntülemektesiniz.Lütfen çok dikkatle okuyunuz. Mangal yaparken aniden Sinem’in ayağı takıldı ve düştü. Hemen Ambulans’a haber vermek istedilerse de Sinem buna ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Her Telden > Genel Sohbet

Maşaallah çok önemli lütfen okuyun bilginiz olsun!!!!!

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Yeni Konu aç  Konu Kapatılmıştır

LinkBack Seçenekler
Alt 06-10-2007, 08:10 PM  
Post çok önemli lütfen okuyun bilginiz olsun!!!!!

Lütfen çok dikkatle okuyunuz.
Mangal yaparken aniden Sinem’in ayağı takıldı ve düştü. Hemen Ambulans’a haber vermek istedilerse de Sinem buna karşı çıktı kendisini iyi hissettiğini ve düşmesine sebep olarak da ayakkabılarının yeni olduğunu gösterdi.Biraz titrek ve solgun göründüğünden, arkadaşları üstünü başını temizlemeye yardımcı oldular ve önüne dolu bir tabak koydular, çünkü elindeki tabağı düşürmüştü. Sinem akşama kadar diğerleriyle birlikte eğlenmeye devam etti.Eşi akşam olduğunda hepimizi arayıp Sinem’in hastaneye kaldırıldığını haber verdi.Akşam saat 23:00’te Sinem vefat etmiş.
Meğer Mangal yaparken Beyin Kanaması geçirmiş.Eğer herhangi biri bunun bir Beyin kanaması olduğunu anlasaydı Sinem bugün hayatta olurdu.Lütfen yazıyı dikkatle okuyunuz: Bir Nöroloji Uzmanı şöyle der: Önemli olan Beyin kanaması teşhisini koymak ve 3 saat içerisinde bunu tedavi ettirmek, ki bu hiç de kolay değil.Beyin kanaması olduğunu anlamak için aşağıdaki dört adımı uygulamak gerekir:Beyin kanaması semptonlarını anlamak çok zor olabilir. Fakat bu konuda bilgisiz olup beyin kanaması geçiren kişiye müdahale edilmezse,beyini çok ciddi zararlar görebilir.Doktorlar, artık herkesin aşağıdaki 4 adımı uygulamakla, bunu kolayca anlayabileceğini söylemektedir. Kişinin gülümsemesini istemek (eğer yapamazsa = Felç demektir) Kişinin çok basit bir cümle söylemesini istemek (“Bugün çok güzel bir gün”) gibi. Kişiden her iki kolunu birden kaldırmasını istemek. Kişiden dilini dışarı çıkartmasını istemek. Eğer yamulmuşsa buda felç geçirdiğine işarettir. Eğer kişi bu dört adımdan birini yerine getiremiyorsa “lütfen” derhal acil Servise haber veriniz ve Doktora telefonda durumu izah ediniz.Ünlü bir Kardiyolog – “Eğer bu açıklama 10 kişiye ulaşırsa, emin olun ki en az birkişinin hayatı kurtulur” demiş.Bende bana gelen bu maili burada binlerce arkadaşımla paylaşarak belki birine faydalı olurum diye düşündüm.
Saygılar...

Alt 06-10-2007, 09:38 PM  
Standart Ce: çok önemli lütfen okuyun bilginiz olsun!!!!!

ben bu konuyu açmıştım
ama yinede senin de açman iyi oldu.
hatırlamış olduk.
teşekkürler eline sağlık

Alt 06-11-2007, 04:53 AM  

düsünmen yeter dostum yarin ne olacagimiz belli degil, önemli seyler aslinda bunlar. paylasim icin Tesekkürler

Alt 06-11-2007, 03:01 PM  

çok yararlı konu paylaşım için saol

Alt 06-11-2007, 09:50 PM  

Alıntı:
newrojey´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ben bu konuyu açmıştım
ama yinede senin de açman iyi oldu.
hatırlamış olduk.
teşekkürler eline sağlık
madem konuyu daha önce açmışsın bende haksızlık olmasın diye bunu schakal'a bildirdim, benim konum kısa zamanda kapanır umarım, çünkü ben haksızlığı hiç sevmem

Alt 06-11-2007, 09:53 PM  

sorun değil
2 tanede olsa böle bi konuda iyi olur
biri çarpmazsa birinin gözüne diğeri çarpar

Alt 06-11-2007, 10:12 PM  

bu duyarlılığın için teşekkürler arkadaşım

Alt 06-11-2007, 10:42 PM  

Alt 06-11-2007, 11:28 PM  

Linkler sadece üyelere.... Üye ol] konu kapandi

Konu Kapatılmıştır

Etiketler:

Seçenekler

Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan çok önemli lütfen okuyun bilginiz olsun!!!!! konusunu görüntülemektesiniz.Lütfen çok dikkatle okuyunuz. Mangal yaparken aniden Sinem’in ayağı takıldı ve düştü. Hemen Ambulans’a haber vermek istedilerse de Sinem buna ...

çok önemli lütfen okuyun bilginiz olsun!!!!! konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
çok önemli lütfen okuyun sekey_jojocx Genel Sohbet 9 11-29-2007 02:10 AM
kola hakkında önemli mutlaka okuyun!!!!!! calikusubal Genel Sohbet 6 05-01-2007 10:22 PM
BILGINIZ OLSUN yldrm.exe Network Ve İnternet 5 12-05-2006 02:01 PM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:26 PM .