Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

Uyari!!!!!!!!!!!!!!!!

Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan Uyari!!!!!!!!!!!!!!!! konusunu görüntülemektesiniz.arkadaştan gelen mesajı sizlerle paylaşmak istedim tedbirli olmak lazım="Duymayanlar iÇin bir uyarı... Bu aralar özellikle ev hanımlarının çok dikkatli olması ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Her Telden > Genel Sohbet

Maşaallah Uyari!!!!!!!!!!!!!!!!

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Uyari!!!!!!!!!!!!!!!!

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 05-23-2007, 10:25 PM  
Angry Uyari!!!!!!!!!!!!!!!!

arkadaştan gelen mesajı sizlerle paylaşmak istedim tedbirli olmak lazım="Duymayanlar iÇin bir uyarı... Bu aralar özellikle ev hanımlarının çok dikkatli olması gereken birkonu varGelen soyguncular, size kapıyı açtırmanın gürültüsüz bir yolunu bulmuşlar bunun için kapı eşiğinden su döküyorlar ve siz bu suyu fark edip de nereden geldiğini anlamak için kapıyı açtığınız anda ağzınızı kapatarak sizi evin içine sokup etkisiz hale getiriyorlar. Tanıdıklarınızı uyarın"

Alt 05-23-2007, 10:27 PM  
Standart Ce: Uyari!!!!!!!!!!!!!!!!

paylaşım için eyvallah babacan

Seçenekler

Uyari!!!!!!!!!!!!!!!!

Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan Uyari!!!!!!!!!!!!!!!! konusunu görüntülemektesiniz.arkadaştan gelen mesajı sizlerle paylaşmak istedim tedbirli olmak lazım="Duymayanlar iÇin bir uyarı... Bu aralar özellikle ev hanımlarının çok dikkatli olması ...

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:46 AM .