Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

geç mi kalmışım ne:s

Forum Hakkında kategorisinde ve Tanışma ve Hoşgeldin Mesajları forumunda bulunan geç mi kalmışım ne:s konusunu görüntülemektesiniz.siteye amy lee nin broken şarkısına yorum yazmak için üye oldum yazanı bozucaktım çünki sözler yalnışş!!! ama snra bana gelen ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Forum Hakkında > Tanışma ve Hoşgeldin Mesajları

Maşaallah geç mi kalmışım ne:s

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 05-09-2007, 06:18 PM  
Smile geç mi kalmışım ne:s

siteye amy lee nin broken şarkısına yorum yazmak için üye oldum yazanı bozucaktım çünki sözler yalnışş!!! ama snra bana gelen özel msj da bayagı bır emek verdıgınızı farkettım bu yuzden de sitede uzun zmn buluncam heralde bakalım neler var:sigara:

Alt 05-10-2007, 12:23 AM  
Standart Ce: geç mi kalmışım ne:s

Insallah ama bı mesaj atmısın ve atta ..Gerı gelırsın ınsallah...

Alt 05-11-2007, 03:09 PM  

evet sadece bir ho$geLdin mesajıyla.. sınırda kaLması hüzün verici.. bence biraz seviosun emek,saygı,paylaşım ve arkadaşlık göstermen herkes için iyi olur.. ho$geLdin..

Alt 05-15-2007, 09:16 PM  

1 tane msj oda buraya inj realwan arkadaşaşımın dediği gibi geri gelirsin

Seçenekler

Forum Hakkında kategorisinde ve Tanışma ve Hoşgeldin Mesajları forumunda bulunan geç mi kalmışım ne:s konusunu görüntülemektesiniz.siteye amy lee nin broken şarkısına yorum yazmak için üye oldum yazanı bozucaktım çünki sözler yalnışş!!! ama snra bana gelen ...

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:19 AM .