komik fıkra Üniversite yemekhanesine giren bir öğrenci> >tüm yerler dolu olduğundan gidip> >üniversite profesörünün oturduğu masaya oturmuş.> >Profesör kaşlarını çatarak: " Okuzler ve kuslar ayni masada oturamaz!"> >Ogrenci: "O zaman ben ucuyorum..."> >Profesor cevaba cok sinirlenmis, sinavda ogrenciye takmis ve> >sinavini basarisiz> >gecmesi icin elinden geleni yapmis.> >Yanliz sinavda ogrenci tum sorulari mukemmel bir sekilde cevaplamis.> >> >Profesor ogrenciye: Sana son bir soru soracagim - demis.> >Yolda yururken iki torba buldugunu hayalet, birinde akil var,> >digerinde ise para var. Hangi cuvali alirsin?> >> >Ogrenci: "Para olan cuvali secerdim..."> >Profesor: "Ben akil olan cuvali secerdim..."> >Ogrenci:"Normal! Kimde ne eksikse onu secer...> >Profesor cok sinirlenmis, ogrencinin not defterini alip icine> >"Okuz" yazmis. Ogrenci nota bakmadan odadan cikmis.> >Bir dakika sonra ogrenci kapiyi aralamis : "Sayin profesor, imzanizi> >atmissiniz, fakat notumu yazmayi unutmussunuz."- demis> >> |