Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

İsterseniz önce Bakın

Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan İsterseniz önce Bakın konusunu görüntülemektesiniz.Fotoĝrafta Ommanın devlet hastanesinde ölen 18 yaşlı gencin resmi. Gencin cesedi gömüldükten sonra üç saat sonra babasının talebi üzerine kabirden ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Her Telden > Genel Sohbet

Maşaallah İsterseniz önce Bakın

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

İsterseniz önce Bakın

Yeni Konu aç  Konu Kapatılmıştır

LinkBack Seçenekler
Alt 03-30-2007, 11:37 PM  
Standart İbret-i Alem

Fotoĝrafta Ommanın devlet hastanesinde ölen 18 yaşlı gencin resmi. Gencin cesedi gömüldükten sonra üç saat sonra babasının talebi üzerine kabirden geri çıkarılmıştı. Hastanede vefat eden genç aynı gün hoca tarafından yıkanmış, cenaze kılınıp defnedilmişti. Görgü tanıkların, akrabaların ve doktorların ifadelerine göre genç siyah saçlı, hiç bir yerinde kırık, dövülme veya işkence yeri olmadıĝı şekilde defnedilldiĝini ifade ediyorlar. Fakat gömüldükten üç saat sonra babası doktorların oĝlunun ölüme sebep olan dianoza şüphe eder ve oĝlunun kabirden çıkartılıp otopsi yapılmasına talep etmişti.

Üç saat önce defnedilen genç çıkarıldıktan sonra, onu gören aile fertleri ve tüm akrabaları şok olmuşlar. Çünkü kabire koydukları genç idi, fakat üç saat sonra önlerinde yatan saçları bem-beyaz olan, sanki çok ihtiyar bir insanın cesedi idi. Saçları beyaz, bütün bedenine inanılmaz seviyede işkence ve azab vermenin izleri bulunuyordu. Ellerin, kolların ve ayakların kemikleri kırık vaziyette. Kaburga kemikleri kırık ve bedenin içeresine inanılmaz bir şiddetle basık durumdaydılar. Bütün bedeni ve yüzü yekpare bir morluk hale gelmişti. Kurtuluşu artık ummayan ve sonsuz acıya mazhar olduĝu açık gözlerinden ve kurumuş kandan gencin inanılmaz bir işkenceye tutulduĝunu gösteriyor

Ölen gencin akrabaları İslam âlimlere yöneldiler. Onlar da durumu öĝrendikten sonra, hepsi dilbirliĝi ile Kabir azabının ibretli bir örneĝin olduĝunu ifade ettiler. Ki Allah (c.c) ve Peygamberimiz Muhammed (s.a.v.) Kabir azaptan haber veriyor ve ümmeti sakındıryorlar.

Şok geçiren baba oĝlunun şımarık hayat yaşayıp, çeşitli günahlarda bulunup namazlarını kılmadıĝını itiraf etti.

Konu chasbi_1015 tarafından (03-31-2007 Saat 12:19 PM ) değiştirilmiştir..

Alt 03-30-2007, 11:53 PM  
Standart Ce: İsterseniz önce Bakın

gerçekten çok ürkütücü ben fazla bakamadım korkuyom beeee

Alt 03-30-2007, 11:55 PM  

chasbi kardeş bunlar palavra kuran yırtan kız gibi daha iyi araştırma gerekıyor.

Alt 03-31-2007, 10:49 AM  

Abi bilmiyom walla belki de olabilir ama gerçek de olabilir nette gezreken karşıma çıktı paylaşayım dedim

Alt 03-31-2007, 12:49 PM  

ılginç doğru olup olmadığı hakkında hıçbır fikrim yok ama doğru olsaydı medyaya yasxnsırdı galiba
paylastığın ıçın saol

Alt 03-31-2007, 10:52 PM  

Allah kuluna eziyet edermi? Kul kendi eder ne ederse.

Alt 03-31-2007, 11:31 PM  

Balbal doru sölüyor allah boşu boşuna eziyet etmez kuluna

Alt 04-01-2007, 01:11 PM  

kabir azabı böyle bişey işte.....

Alt 04-01-2007, 01:56 PM  

kabir azabı evet vardır ama azap bedene değil ruha uygulanır böyle şeylere bence inanmayalım arkadaşlar. bir ara FBI ın bir sitesi vardı adını şimdi hatırlayamadım o sitede fena ölümler diye bir bölüm vardı oradan alıntı genelde bu gibi resimler.

Alt 04-02-2007, 09:17 PM  

cani adamlar var kuran yırtan kızda ilgginç ama o mutasyona uuramıs belli bunada kamyon falan gömmüstür günümzde böle doa üstü olaylar olmuo ama bunlar bnmde ilgimi çekio

Alt 04-02-2007, 09:36 PM  

Dostum kuranı yırtan kızın hikayesi gerçek değil araştırmalar sonunda belli oldu resimdeki ise sadece heykeldi.

Alt 04-03-2007, 09:20 AM  

Allah kimseyi kula muhtaç etmesin

Alt 04-06-2007, 04:39 PM  

bunun yalan oldogunu biliyodum araştırdım buldum.actığım konuyu inceleyin lütfen.genelde kabir azbı ceken yalanı.

Alt 04-06-2007, 07:24 PM  

bu olayın bır hurafeden ıbaret oldugu bu lınkte ıspatlanmıstır
Linkler sadece üyelere.... Üye ol]
o sebeple bu konuyu kapatıyorum

Konu Kapatılmıştır

Etiketler: , , , , , , , , , , , , , , ,

Seçenekler

İsterseniz önce Bakın

Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan İsterseniz önce Bakın konusunu görüntülemektesiniz.Fotoĝrafta Ommanın devlet hastanesinde ölen 18 yaşlı gencin resmi. Gencin cesedi gömüldükten sonra üç saat sonra babasının talebi üzerine kabirden ...

İsterseniz önce Bakın konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Önce Yazıyı Okuyun Sonra Resme Bakın!!!!! ahmetyalcin Genel Sohbet 71 06-27-2008 11:44 PM
Msnde Daha Hızlı Dosya Göndermek İsterseniz Tıklayın... LogarDanger MSN ve Live Messenger 15 05-07-2008 10:17 PM
bakın bakın benim küçüklük resmim deli_kral Gereksiz Mesajlar 41 03-19-2008 09:14 AM
Arkadaşlar önce bakın sonra yorumu yazın bakalım ne olcak 7294936 Gereksiz Mesajlar 6 05-27-2007 06:44 AM
M.Ö 500 önce luna84 Komik Şeyler 16 09-11-2006 11:29 AM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:50 AM .