Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan kızıldereli atasözleri!!!!!!! konusunu görüntülemektesiniz.KIZILDERILI ATASOZLERI Arkamda yurume, ben oncun olmayabilirim. Onumde yurume, takipcin olmayabilirim. Yanimda yuru, boylece ikimiz esit oluruz. (Ute Kabilesi) Oluler ...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | XML | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| KIZILDERILI ATASOZLERI Arkamda yurume, ben oncun olmayabilirim. Onumde yurume, takipcin olmayabilirim. Yanimda yuru, boylece ikimiz esit oluruz. (Ute Kabilesi) Oluler guc ve bilgilerini beraberinde goturmez, yasayanlara ilave eder. (Hopi Kabilesi) Dusmanimi cesur ve kuvvetli yap! Eger onu yenersem utanc duymayayim. (Apache Kabilesi) Seytan hakkinda konusmayin. Genclerin kalbinde merak uyandirir. (Siyu Kabilesi) Unutmayin! Cocuklariniz sizin degildir. Onlari Yaratici'dan odunc aldiniz. (Mohawk Kabilesi) Dogum yapan her sey disidir. Kadinlarin ezelden beri bildigi kainatin dengelerini erkekler de anlamaya basladiklari zaman, dunya daha iyi bir dunya olmak uzere degismeye baslamis olacaktir. (Mohawk Kabilesi) Konu calikusubal tarafından (03-29-2007 Saat 08:19 PM ) değiştirilmiştir.. | |
| | #2 |
| tesekkurler paylasım ıcın saol ![]() | |
| | #3 |
| | |
| | #4 |
| tşk.. . | |
| | #5 |
| gercekten cok özlü sözler sagol | |
| | #6 |
| enteresan sağol | |
| | #7 |
| teşekkürler pylşm için | |
| | #8 |
| saoL.güseL PayLaşım.. | |
| | #9 |
| teskurler saoalsın | |
| | #10 |
| tşk paylaşımın için saol... | |
| | #11 |
| çok güzel sözler ![]() eline sağlık t$k | |
| | #12 |
| paylaşım için saol...... | |
| Seçenekler | |
| |
Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan kızıldereli atasözleri!!!!!!! konusunu görüntülemektesiniz.KIZILDERILI ATASOZLERI Arkamda yurume, ben oncun olmayabilirim. Onumde yurume, takipcin olmayabilirim. Yanimda yuru, boylece ikimiz esit oluruz. (Ute Kabilesi) Oluler ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Bilgisayar DünyaSinin AtaSözleri | SheyTaN | Komik Şeyler | 8 | 05-26-2008 02:47 PM |
| bilgisayar atasözleri | tatlı_cadı_buse | Komik Şeyler | 7 | 03-08-2008 11:36 PM |
| dijital atasözleri | peace | Komik Şeyler | 13 | 11-21-2007 03:01 PM |
| admin atasözleri.. | tatlı_cadı_buse | Komik Şeyler | 3 | 02-11-2007 05:56 PM |
| adMin AtasözLeri...:))) | PiYaNisTTT | Komik Şeyler | 3 | 07-06-2006 10:39 AM |