Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan ilginç itiraflar!!!! konusunu görüntülemektesiniz.Cinsiyet: Kadın; Yaş: 32; İl: İstanbul Eşimle ölüm üzerine konuşuyorduk. "Sana vasiyetim olsun, ölürsem beni memleketime göm" dedim. Duygusal bir ...
| |||||||
| İndir | Sitemap | Liseler | Harita | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | ||
| Alıntı:
![]() | ||
| | |
| Cinsiyet: Erkek; Yaş: 31; İl: İstanbul Hafta sonu evde karımla birlikte “Örümcek Adam 2” filmini izliyorduk. Filmin bir sahnesinde Örümcek Adam kurtardığı sevgilisi için iki bina arasında büyük bir ağ yaptı, birlikte o ağda gökyüzünü seyrettiler. Tam da o sahnede karımın bana söylediği “Sen bana hiç böyle bir ağ yapmadın. ” cümlesinden sonra kadınları anlama çalışmalarıma bir son vermiş bulunuyorum. Duyurulur. valla burdan da duyrulur tabi işin şakası senin karın öleyse ben ne yapim.bak buraya ne güzel konularla bizi güldüren akıllı kıslarda varrrr![]() | |
| | |
| Cinsiyet: Erkek; Yaş:20; İl: İzmir Ailem beni aldırmak istemiş. Doktor, "Burada alamayız, daha iyi şartları olan bir hastaneye gitmelisiniz" demiş. 100 km. uzaktaki üniversite hastanesine gitmek bizimkilere zor gelmiş ve ben doğmuşum! paylaşım için teşekkürler bende bir anımı anlatmak istiyorum istanbul fatihte bir hastanede dünyaya gelmişim ozamanlar hemşireler erkek bebek müjdesini verince daha çok para aldıklarını bildiğinden benim içinde "hayırlı olsun bir oğlunuz oldu" demiş. annem taki üzerimi değiştirene kadar benim kız olduğumu fark etmemişler sonrası annem şokta bütün hastaneyi ayağa kaldırmışlar....ne günlere kaldık ![]() Konu huzun_yagmuru1 tarafından (04-02-2007 Saat 04:08 PM ) değiştirilmiştir.. | |
| | |
| bendende bi itiraf futbol maçımız wrdı çıktık sahaya oynadık geldik o andada sahaya yeni gelen bi arkadaşım (ark.)-kaç kaç bitti (ben- 3-3 (ark)-kim yendi peki ? (ben)-mahsus mu yapıon lan (ark)- olm km yendi (ben)-biz (ark)-atma lan 3-3 dedin (ben)-mert olm git başımdan (ark)-tmm tmm gidiorm çıldırttı beni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
| | |
| Hafta sonu evde karımla birlikte “Örümcek Adam 2” filmini izliyorduk. Filmin bir sahnesinde Örümcek Adam kurtardığı sevgilisi için iki bina arasında büyük bir ağ yaptı, birlikte o ağda gökyüzünü seyrettiler. Tam da o sahnede karımın bana söylediği “Sen bana hiç böyle bir ağ yapmadın. ” cümlesinden sonra kadınları anlama çalışmalarıma bir son vermiş bulunuyorum. Duyurulur. Hepsi birbrinden güzel Paylasım için tsk... | |
| Etiketler: ,ilginç itiraflar, çok ilginç itiraflar, çılgın kadınların itirafları, özel itiraflar ilginç, cok ilginc itiraflar, cılgın kadın ıtırafları, en ilginç itiraflar, en ilginc itiraflar, en ilginc kadın itirafları, en İlgİnc İtİraflar, ilgiç itıraflar, ilginç itiraflar, ilginç itiraflar, ilginç itiraflar, ilginç itiraflar,, ilginç sevgi itirafları, ilginç ıtıraflar, ilginç.itiraflar, ilginc itiraflar, ilgincitiraflar, ilgınç ıtıraflar, ilğinç itiraflar, itiraflar cok ilginç, itiraflar ilginç, kadinlardan itiraf, kadinlardan İlgİnÇ İtİraflar, kadın itirafları, kadınlardan çok özel itiraflar, kadınlardan ilginç itiraflar, kadınların ilginç itirafları, kadınların itirafları, karımla birlikte, karımın özel itirafları, karımın itirafları, karımın.itirafları, super onlay, İlginc itiraflar, İlgİnÇ İtİraflar, İlgİnÇ İtİraflari, ılgınç ıtıraflar |
| Seçenekler | |
| |
Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan ilginç itiraflar!!!! konusunu görüntülemektesiniz.Cinsiyet: Kadın; Yaş: 32; İl: İstanbul Eşimle ölüm üzerine konuşuyorduk. "Sana vasiyetim olsun, ölürsem beni memleketime göm" dedim. Duygusal bir ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| ilginç dünyamızdan,ilginç görüntüler | baba_uğur | Genel Sohbet | 17 | 04-23-2008 06:46 PM |
| aşk ile ilgili itiraflar... | çılgın angaralı | Aşk & Sevgi | 39 | 08-09-2007 12:09 PM |
| PKK'lıdan şok itiraflar | Shady08 | WH Haber Bülteni | 0 | 03-17-2007 09:46 AM |
| "Kadınsı duyguları çok geç yaşadım!!!" Özgü Namal'dan itiraflar!!! | Shady08 | Magazin | 0 | 12-20-2006 07:52 AM |
| itiraflar | cevd_@ | Komik Şeyler | 17 | 09-08-2006 12:21 PM |