Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

esas akıl nedir?

Her Telden kategorisinde ve Komik Şeyler forumunda bulunan esas akıl nedir? konusunu görüntülemektesiniz.ESAS AKIL Bir akıl hastanesini ziyareti sırasında, adamın biri sorar: Bir insanın akıl hastanesine yatıp yatmayacağını nasıl belirliyorsunuz? Doktor: Bir ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Her Telden > Komik Şeyler

Maşaallah esas akıl nedir?

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

esas akıl nedir?

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 03-28-2007, 09:22 PM  
Standart esas akıl nedir?

ESAS AKIL

Bir akıl hastanesini ziyareti sırasında, adamın biri sorar: Bir
insanın akıl hastanesine yatıp yatmayacağını nasıl belirliyorsunuz?

Doktor:
Bir küveti su ile dolduruyoruz. Sonra hastaya üç sey veriyoruz. Bir
kaşık, bir fincan, ve bir kova. Sonra da kişiye küveti nasıl
boşaltmayı tercih ettiğini soruyoruz.

Siz NE yapardınız?

Adam:
OOO ! Anladım. Normal bir insan kovayı tercih eder. Çünkü kova kaşık
ve fincandan büyük.

Hayır, der doktor.
Normal bir insan küvetin tıpasını çeker.

Ders: Sadece bize sunulanlar dışında çözüm bulmaktır akıl.

Alt 03-28-2007, 09:28 PM  
Standart Ce: esas akıl nedir?

süper sagol ama konu komiklere tasindi

Alt 03-28-2007, 09:33 PM  

Alıntı:
SCHAKAL´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
süper sagol ama konu komiklere tasindi
konu fıkra değildi o yüzden burada yayınladım ama siz bilirsiniz, bana uyar, yeterki konu daha önce açıldı demeyin de

Alt 03-29-2007, 03:06 PM  

[quote=calikusubal;276476]
konu fıkra değildi o yüzden burada yayınladım ama siz bilirsiniz, bana uyar, yeterki konu daha önce açıldı demeyin de

fikra olsa fikralarda olurdu komik sadece ve düsündürücü ve daha önce acik demiyorum ama bizide anlamanizi isterim iki defa sistem yenilendi ve birincide 200 den fazla konum 500 den fazla mesajim silindi sadece benim simdi daha önce acilan konu cok ama silinenler oldugu icin karistiriyoruz bazen ama kontrol edip sonra varsa var diyoruz bu konudada anlayisli olmanizi rica ederim bütün arkadaslardan sadece benim 200 konum silindi ve bu sitede kac bin üye var onu düsünün lütfen tsk

Alt 03-29-2007, 05:55 PM  

Alıntı:
SCHAKAL´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
fikra olsa fikralarda olurdu komik sadece ve düsündürücü ve daha önce acik demiyorum ama bizide anlamanizi isterim iki defa sistem yenilendi ve birincide 200 den fazla konum 500 den fazla mesajim silindi sadece benim simdi daha önce acilan konu cok ama silinenler oldugu icin karistiriyoruz bazen ama kontrol edip sonra varsa var diyoruz bu konudada anlayisli olmanizi rica ederim bütün arkadaslardan sadece benim 200 konum silindi ve bu sitede kac bin üye var onu düsünün lütfen tsk

bende bişey demedim zaten... .. kusura bakmayın bu gün biraz alınganlığım üzerimdede...
şaka bir yana, ben size takılıyorum, daha önce başka bir sitedeydim orada her türlü konuyu açabileceğimiz şekilde bölümler vardı, neyi nereye açacağımız konusunda düşünmüyorduk ama burası biraz farklı geldi, belki yeni açılmış olmasından kaynaklanıyor olabilir, benden anlayışsız bir tutum beklemeyin, zira sizlerin işinin ne kadar zor olduğunu biliyorum iyi paylaşımlar....

Alt 03-30-2007, 11:37 AM  

TESEKKÜRLER PAYLASIMIN İÇİN.SAOL

Seçenekler

esas akıl nedir?

Her Telden kategorisinde ve Komik Şeyler forumunda bulunan esas akıl nedir? konusunu görüntülemektesiniz.ESAS AKIL Bir akıl hastanesini ziyareti sırasında, adamın biri sorar: Bir insanın akıl hastanesine yatıp yatmayacağını nasıl belirliyorsunuz? Doktor: Bir ...

esas akıl nedir? konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
spam nedir?spywaver nedir?trojan nedir?virüs nedir Rick Güvenlik ve Güvenlik Açıkları 18 07-05-2008 12:14 PM
bunlarda akıl varmı yldrm.exe Genel Sohbet 15 05-17-2007 04:49 PM
Akıl hastanesi skandalında 2 tutuklama Shady08 WH Haber Bülteni 0 02-21-2007 08:40 AM
Akıl ile zeka arasında fark nedir? esraaa.06 Genel Sohbet 26 07-04-2006 09:19 AM
ESAS AKIL :)) heLL song Komik Şeyler 3 03-03-2006 11:20 PM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:52 AM .