Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan LÜtfen Herkes Okusun konusunu görüntülemektesiniz.arkadaslar son zamalarda cok sık rastlanmaya baslayan bır durum hakkında sızlerı uyarmak ıstıyorum acılan bır konuya defalarca mesaj yazıyorsunuz evet ...
| |||||||
| İndir | Sitemap | Liseler | Harita | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | |
| arkadaslar son zamalarda cok sık rastlanmaya baslayan bır durum hakkında sızlerı uyarmak ıstıyorum acılan bır konuya defalarca mesaj yazıyorsunuz evet sana katılıyorum,haklısın vs. vs. bır konuya yorumunuzu yazdıktan sonra egerkı o konuda bır fıkır alısverısı olmuyorsa bu sekılde mesajlar yazmanızı ıstemıyorum sadece ben ıstemıyor degılımLinkler sadece üyelere.... Üye ol] nı okursanız benı anlarsınız uzun lafın kısası arkadaslar konulara luzumsuz mesaj yazmak uyarı hatta banlanma sebebıdır bu tur mesajlarla karsılasılan uyeler once uyarılacak,tekrarı halınde suresız banlanacaktır herkese hayırlı forumlar | |
| Seçenekler | |
| |
Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan LÜtfen Herkes Okusun konusunu görüntülemektesiniz.arkadaslar son zamalarda cok sık rastlanmaya baslayan bır durum hakkında sızlerı uyarmak ıstıyorum acılan bır konuya defalarca mesaj yazıyorsunuz evet ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Sadece Knight uzmanları baksın Lütfen bir sorum olacak Lütfen yardım edin!! | hmtky191 | Knight Online | 13 | 07-30-2008 09:19 PM |
| Arkadaşlar Yarıdm lütfen HErkes Yardım Etsin YAWww ya | berkay_hacker | Web Tasarım ve Hazır Kodlar | 3 | 05-05-2007 08:41 PM |
| Önemli Herkes Okusun | Nick | Tanışma ve Hoşgeldin Mesajları | 0 | 03-17-2007 10:35 AM |