Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

kurk hayvanları katliyamında ikinçi perde!!!fok katliyamı

Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan kurk hayvanları katliyamında ikinçi perde!!!fok katliyamı konusunu görüntülemektesiniz.ben seyrederken içim parcalandı.video linkinin altınta birde imza linki var lütfen seyrettikten sonra doldulmayı unutmayınLinkler sadece üyelere.... Üye ol ] ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Her Telden > Genel Sohbet

Maşaallah kurk hayvanları katliyamında ikinçi perde!!!fok katliyamı

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 03-23-2007, 02:08 AM  
Exclamation kurk hayvanları katliyamında ikinçi perde!!!fok katliyamı

ben seyrederken içim parcalandı.video linkinin altınta birde imza linki var lütfen seyrettikten sonra doldulmayı unutmayınLinkler sadece üyelere.... Üye ol]
Katliamın durdurulması için Kanada hükümetine çağrı niteliğindeki bu formlara ismini ve e-mail adresini yazanlar adına, formlar otomatik olarak Kanada'nın ilgili makamlarına gönderiliyor.

forum linki Linkler sadece üyelere.... Üye ol]

Konu baba_uğur tarafından (03-23-2007 Saat 02:11 AM ) değiştirilmiştir..

Alt 03-23-2007, 03:21 AM  
Standart Ce: kurk hayvanları katliyamında ikinçi perde!!!fok katliyamı

Nasıl bu kadar cani olabiliyorlar öldürenlerde o hayvanların kürklerini satın alanlarında topunun ben insanlığına tükürürüm! yazıklar olsun can almak bu kadar ucuz mu? Allah'ın yarattığı canı sen dünyadaki servetle satın alabilir misiniz?!! Bence hayvanları kasıtlı öldürenlerde hapse girmeli... Bu dehşet'e izin vermeyelim! kimi satanistler zevk için kedi keserler, kimileride para kazanmak uğruna hayvanların canlarını kastediyor... Unutmayın ki sizler canınız yanmasın istiyorsanız ölümden korkuyorsanız! onlarda canlarının yanmamasını istiyor ve ölümden korkuyorlar! Hiç bir hayvanı annesinden alip katledemezler yada bir yavrunun annesini katledip kürk diye giyemezler! Onların tek suçu hayvan olarak yaratılmak mıydı? insanlar bir birini kessinler kürk yapsınlar kana bulansın heryer? korktunuz mu? dehşet bişey olurdu değil mi? o savunmasız güçsüz hayvanlara yaparken iyi oluyor değil mi? Allah hesabını sorar! sen benim verdiğim canı nasıl alırsın diye sorar... Cehennem ateşinden kurtulamıcaklar! caniler Allah sizleri ıslah etsin elleriniz kırılsın yola gelirsiniz inşallah Allah'ım sen büyük ve yücesin bizleri şaşırtma yolundan doğruluğundan merhametinden amin.

Konu BAHADIR_ tarafından (03-23-2007 Saat 03:26 AM ) değiştirilmiştir..

Alt 03-23-2007, 09:46 AM  

bır ınsan nasıl bu kadar hayvanlasabılır anlamıyorum
adi şerefsizler

abı formu doldurdum ustelık farklı farklı 4 maıl adresıyle

Alt 03-23-2007, 12:52 PM  

tşk yıldırım.wh yi pureyostoya davat ediyorum

Alt 03-23-2007, 02:04 PM  

Way bee şerefsizler insanoğlu bu kadar da olamaz yaaaa.Bu forumu doldurdum abi.Cezalarını öbür dünyada mutlaka göreceklerdir.

Alt 03-24-2007, 04:31 PM  

adiler adiler biz izlerken içimiz parçalanıyo. onlar para için cana kıyıyorlar.. insan degil bunlar sadece insan varlığında malukatlar... inşallah cezalarını çekerler inşallah...

Alt 03-25-2007, 01:48 AM  

seyreden arkadaşlar lütfen formuda doldurun

Alt 03-25-2007, 12:15 PM  

Abi doldurdum 4-5 tane mail adresiyle doldurdum hem de yine de dolduracam.

Etiketler: , , , , , , , , ,

Seçenekler

Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan kurk hayvanları katliyamında ikinçi perde!!!fok katliyamı konusunu görüntülemektesiniz.ben seyrederken içim parcalandı.video linkinin altınta birde imza linki var lütfen seyrettikten sonra doldulmayı unutmayınLinkler sadece üyelere.... Üye ol ] ...

kurk hayvanları katliyamında ikinçi perde!!!fok katliyamı konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
hayvanları canlı canlı derilerini yüzüyolar ıverson Genel Sohbet 43 08-14-2007 10:04 AM
hayvan katliyamında 3 perde balina katlıyamı baba_uğur Genel Sohbet 3 03-26-2007 06:32 PM
İmralı’daki güvenliğin perde arkası ! Shady08 WH Haber Bülteni 0 03-07-2007 10:22 AM
ikinci el sitesi saygın Genel Sohbet 2 10-29-2006 12:56 PM
11 eylül saldırılarının perde arkası snaker_xxx Genel Sohbet 9 10-10-2006 01:13 AM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:19 AM .