[quote=memo891891;272573]ben o yazıyı yazdıgımda konu başlıgının basında''sözde'' kelimesi geçmiyodu düzelmişin bu başlık şimdi dogru..Sna söyledigimde böyle degildi birazdaha dikkat.
basligi ortagim düzeltmis ve o baslik düzelmesede ermeni soykirimi belgelerle ispati yaziyor ve altinda baslik aciklamasindada hepimiz hirantiz diyenlere utanmasini bilenlere yaziyor hala anlamak istemiyenler icin konuya girip bakildiginda kimin kime soykirim yaptigi belgelerle ispatlanmistir yani o baslik << Ermenilere yapilan soykirimlar >> diye olsaydi yanlis anlana bilirdi ama gayet normal olan ve okuyan bir insan icin << ermeni soykirimlari >> denildiginde art niyet olmadigi takdirde anlasilacak tek sey ermenilerin yaptigi soykirimlardir bunu anlamayacak birsey yok ben sonuna kadar
TÜRK`üm kalkipta ermenileri savunacak halim yok herhalde ve haksiz ithamlardan hoslanmam itham etmeden önce o sözlerin kime gidecegine itham ettigin inasanin ne yaptigina bak konuya girip bakmis olsaydin ne oldugunu anlardin zaten
ve ortak basligi degistirmissin sagol ama eski haline getirdim gene kim ne anlamak istiyorsa öyle anlasin konuya girip bakan ne oldugunu zaten anlar art niyeti olmayan bir insan icin o baslik gayet iyi ama senin düzeltmenle tamamen manasi ortaya cikiyor öylede güzel ama genede eski haline getirdim tskler ortak