Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

Sözde Ermeni Soykirimlari Belgelerle ispati

Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan Sözde Ermeni Soykirimlari Belgelerle ispati konusunu görüntülemektesiniz.Linkler sadece üyelere.... Üye ol ] Linkler sadece üyelere.... Üye ol ] Bunlarda Fotograflari Yorum Sizin Arkadaslar ve dosyalar biraz ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Her Telden > Genel Sohbet

Maşaallah Sözde Ermeni Soykirimlari Belgelerle ispati

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 03-21-2007, 03:16 AM  
Exclamation Ermeni Soykirimlari Belgelerle ispati

Linkler sadece üyelere.... Üye ol]

Linkler sadece üyelere.... Üye ol]

Bunlarda Fotograflari

Yorum Sizin Arkadaslar ve dosyalar biraz gec aciliyor sabirli olun lütfen

Konu SCHAKAL tarafından (03-24-2007 Saat 12:32 AM ) değiştirilmiştir..

Alt 03-21-2007, 12:14 PM  
Standart Ce: Ermeni Soykirimlari Belgelerle ispati

ya bekledım acılmıdı neyse ben bi ara bıdaha denerım paylasım ıçın tsk

Alt 03-21-2007, 01:31 PM  

yok kontrol ettim iki linkte saglam biraz bekle gercekten aciliyor

Alt 03-22-2007, 02:57 PM  

paylaşıkm için sda9ol

Alt 03-22-2007, 04:36 PM  

baslıgı degiştir güzel kardesim sanki biz yapmısız gibi ermeni soykırımı ispatı demişsin baslıgı düzelt

Alt 03-22-2007, 11:23 PM  

[quote=memo891891;272259]baslıgı degiştir güzel kardesim sanki biz yapmısız gibi ermeni soykırımı ispatı demişsin baslıgı düzelt

arkadasim sözde ermeni soykirimi belgelerle ispati bu basligin neresi yanlis anlamadim onlar diyorlardiya siz yaptiniz diye bende kim kime soykirim yapmis belgelerle fotograflarla ispat gösteriyorum iste yani biz degil siz yaptiniz iste ispati diyorum ermenilere

Alt 03-22-2007, 11:31 PM  
Standart Ce: Sözde Ermeni Soykirimlari Belgelerle ispati

paylaşım içins ağol gündemden düşürmeyelim

Alt 03-23-2007, 01:52 PM  

ben o yazıyı yazdıgımda konu başlıgının basında''sözde'' kelimesi geçmiyodu düzelmişin bu başlık şimdi dogru..Sna söyledigimde böyle degildi birazdaha dikkat.

Konu SCHAKAL tarafından (03-24-2007 Saat 12:21 AM ) değiştirilmiştir..

Alt 03-23-2007, 04:03 PM  

baslıgı ben duzelttım arkadaslar ozur dılerım bıldırmeyı unuttum
ıstemeden ufak bır gergınlıge sebep oldum galıba

Alt 03-23-2007, 11:12 PM  

vaktim olmadığı için bakmadım.ama enkısa zamanda bakacam.benimde uzun zamandır araştırdığım bir konu.

Alt 03-24-2007, 12:32 AM  

[quote=memo891891;272573]ben o yazıyı yazdıgımda konu başlıgının basında''sözde'' kelimesi geçmiyodu düzelmişin bu başlık şimdi dogru..Sna söyledigimde böyle degildi birazdaha dikkat.

basligi ortagim düzeltmis ve o baslik düzelmesede ermeni soykirimi belgelerle ispati yaziyor ve altinda baslik aciklamasindada hepimiz hirantiz diyenlere utanmasini bilenlere yaziyor hala anlamak istemiyenler icin konuya girip bakildiginda kimin kime soykirim yaptigi belgelerle ispatlanmistir yani o baslik << Ermenilere yapilan soykirimlar >> diye olsaydi yanlis anlana bilirdi ama gayet normal olan ve okuyan bir insan icin << ermeni soykirimlari >> denildiginde art niyet olmadigi takdirde anlasilacak tek sey ermenilerin yaptigi soykirimlardir bunu anlamayacak birsey yok ben sonuna kadar TÜRK`üm kalkipta ermenileri savunacak halim yok herhalde ve haksiz ithamlardan hoslanmam itham etmeden önce o sözlerin kime gidecegine itham ettigin inasanin ne yaptigina bak konuya girip bakmis olsaydin ne oldugunu anlardin zaten

ve ortak basligi degistirmissin sagol ama eski haline getirdim gene kim ne anlamak istiyorsa öyle anlasin konuya girip bakan ne oldugunu zaten anlar art niyeti olmayan bir insan icin o baslik gayet iyi ama senin düzeltmenle tamamen manasi ortaya cikiyor öylede güzel ama genede eski haline getirdim tskler ortak

Alt 03-24-2007, 12:35 AM  

sorun degıl ortaam ıkımızde bu konularda duyarlıyız nasılsa
yaptıgın herseye saygım var

Alt 03-24-2007, 03:01 PM  

konuyu büytmek istemem fakat ilk girdigimde konu baslıgınıda içeriginide okudum ve bu konuya bukadar duyarlı olmasaydım sana bunu düzelt diye söylemezdim ben sana ermenılerı savunuyosun demiyorum sadece yaptıgın iş dogru fakat baslık yanlış anlasılıyo ve onun için düzelt dedim fakat sen yazdıklarımda ark niyet aradın Ben TÜRKüm kanımın son damlasına kadar sadece gördüğümü söyledim anlattım sen ne anladın orasını bilemem

Alt 03-24-2007, 03:14 PM  

Alıntı:
baba_uğur´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
paylaşım içins ağol gündemden düşürmeyelim
katlıyorum
paylasım ıcın tekrar saol

Etiketler: , , , ,

Seçenekler

Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan Sözde Ermeni Soykirimlari Belgelerle ispati konusunu görüntülemektesiniz.Linkler sadece üyelere.... Üye ol ] Linkler sadece üyelere.... Üye ol ] Bunlarda Fotograflari Yorum Sizin Arkadaslar ve dosyalar biraz ...

Sözde Ermeni Soykirimlari Belgelerle ispati konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ermeni kilisesi haçsız, çansız ! Shady08 WH Haber Bülteni 0 03-24-2007 08:41 AM
Ermeni tasarısına ağır tepki ! Shady08 WH Haber Bülteni 0 03-17-2007 09:46 AM
Türk-Ermeni tarihçiler buluşuyor ! Shady08 WH Haber Bülteni 0 02-21-2007 08:57 AM
Atatürk'ün Ermeni Sorununa Bakışı Rick Türkiye ve Ulu Önder Atatürk 12 02-18-2007 07:00 PM
Ses getirecek sözde soykırım fillmi Shady08 WH Haber Bülteni 0 01-22-2007 08:53 AM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:53 AM .