MSN ve Live Messenger kategorisinde ve İfadeler ve Gülücükler forumunda bulunan Programsiz Nick Yaratma konusunu görüntülemektesiniz.evet artık programsız kendi nickinizi kendiniz yarata bilirsiniz çok basit bi uygulama: sırasıyla anlatıyorum: başlat > çalıştır > CMD yazıp ...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | XML | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| evet artık programsız kendi nickinizi kendiniz yarata bilirsiniz çok basit bi uygulama: sırasıyla anlatıyorum: başlat > çalıştır > CMD yazıp entere basın açılan yeni sayfada charmap yazın ve entere basın karşınıza yeni bir pencere çıkacak ve o nick yaratma penceresi dilediğinizce sayı,harf ve değişik şekiller var ben denedim çok eğlenceli ve kolay bir yöntem.....hadi size kolay gelsin.... | |
| | #2 |
| cok güzelmiş sağol | |
| | #3 |
| arkadaslar böyle uzun yoldan yapıcanıza..... başlat-tüm programlar-donatılar-komut istemi diyin direk karsınıza çıkıyo zaten bir saat yazı yazmaya gerek yok dimi ama .. ![]() | |
| | #4 |
| Saol Yhaaa | |
| | #5 |
| arkadaşları niye bukadar zorluyorsunki başlat/programlar/donatılar/sistem araçları/karakter eşlem yaparakta ulaşabilirsiniz saygılarımla | |
| | #6 |
| paylasim icn tsk | |
| | #7 |
| başlat/çalıştır/charmap yazsanda oluyo bunu daha öncede biliyordum ama paylaşım için teşekkürler.. | |
| | #8 |
| Arkadaslar daha kolay bir yontem. Şimdi Baslat/Tüm Programlar/Donatılar/Sistem Aracları/ Karakter Eşlem Daha kolay yol olmayabilr ama akıl karıstırmaz her kesin bildigi yol bu.:sigara: Arkadasım paylasım için super ellerine saglık ![]() | |
| | #9 |
| paylaşım için saol | |
| | #10 |
| valla hı cok guzel bısey bende denedım harbıden oluyo istedıgım şeklı yaptım su anda nıck yaptıgım nıcktır ![]() | |
| | #11 |
| saol dostum | |
| | #12 |
| paylasım ıcın saoL | |
| | #13 |
| arkadasım konunun adını düzeltirmisin yaratmak Allah'a mahsustur. | |
| Seçenekler | |
| |
MSN ve Live Messenger kategorisinde ve İfadeler ve Gülücükler forumunda bulunan Programsiz Nick Yaratma konusunu görüntülemektesiniz.evet artık programsız kendi nickinizi kendiniz yarata bilirsiniz çok basit bi uygulama: sırasıyla anlatıyorum: başlat > çalıştır > CMD yazıp ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| msn için smile yaratma programı | istanbullut | İfadeler ve Gülücükler | 69 | 10-10-2008 08:46 PM |
| Msn kim silmis engellemis PROGRAMSIZ!!!!!!! | tatanka | MSN ve Live Messenger | 595 | 10-05-2008 09:38 PM |
| ewwwwwwwwwwwweeeeeeeeeeeettt mükemmel bir nick yaratma | gs-gs | MSN ve Live Messenger | 25 | 08-22-2008 07:45 PM |
| Sony ACID Pro v6.0B müzik yaratma programı | Anti_pkk | Program Download | 23 | 07-18-2008 08:34 PM |