Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

sigaranın faydaları

Her Telden kategorisinde ve Komik Şeyler forumunda bulunan sigaranın faydaları konusunu görüntülemektesiniz.Sigaranında faydası mı olurmuş, demeyin. İşte o kadar kötülenen her fırsatta iftiralara mağruz kalan sigaranın faydaları : Sigara içeni köpek ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Her Telden > Komik Şeyler

sigaranın faydaları

Sitemap Liseler HaritaG XML Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et
sigaranın faydaları

Alt 02-17-2007, 02:24 PM   #1

Standart sigaranın faydaları

Sigaranında faydası mı olurmuş, demeyin. İşte o kadar kötülenen her fırsatta iftiralara mağruz kalan sigaranın faydaları :

Sigara içeni köpek ısırmaz; çünkü yanında baston taşır.
Evine hırsız girmez; çünkü sabahlara kadar öksürür.
Üzerine sinek konmaz; çünkü buram buram nikotin kokar.
Fazla yorulmaz; çünkü yorulunca tıkanacağını bilir.
Yürümek için zorlanmaz; çünkü tekerlekli iskemlede gezdirilir.
İhtiyarlamaz; çünkü genç yaşlarda sevdiklerine kavuşur.
Yüzlerine renk gelir; çünkü dişleri ve bıyıkları sapsarı olur.
Vücutları bir kuş gibi hafifler; çünkü ileri dönemdeki dolaşım bozukluğundan ötürü önce parmakları, sonra da el ve ayakları kesilir.

İşte sigaranın faydaları, tiryakilere afiyet olsun...

Alt 02-17-2007, 02:55 PM   #2

Standart Ce: sigaranın faydaları

Buse' ye nüktesinden ve emeğinden dolayı Tşk.ler. Bu sigarada ne faydalıymış. Size, saygısızlık olur diye unutmuş olduğun diğer faydalarınıda ben yazamıyorum.
Ama, Bu meret öyle bir sevgili (canan) ki; Hakiki sevgililere bu kadar muhabbet etsek,bu kadar samimiyet göstersek,bu kadar ayrılmazımız olsa ( Ferhat ile Şirin, Leyla ile Mecnun, Yusuf ile Züleyha* bizleri kıskanır) ve tarihe aşkımızın destanını not düşerlerdi.
Bilmeyen yoktur ama; Birlik komutanı askerlerine sigaranın zararlarını ve öldürücülüğünü anlattığında, askerlerimizden bir tanesi söz isteyerek '' Komutanım,Asker ölümden korkmaz'' diye yerinde bir cevap veriyor. ( Bir fıkra ancak bu kadar kötü anlatılabilir. özür diliyorum.)
Duman avcıları ve Yeşilay ı yakınen tanıyan bilen varmı? Hala, içen arkadaşlar '' Yüksek tepelerin başı dumanlı olur'' iddiasında değillerse buralardan yardım alabilirler.
İçen arkadaşlar ne olur izmaritleri rastgele yollara,caddeye atmasınlar. İçmeyene saygı duyarak dumanını cahilce etrafındakileri rahatsız edecek şekilde üflemesinler.

Alt 02-17-2007, 02:58 PM   #3

ben burda sigaranın faydalarını insanlara sadece zarar olduğunu göstermek için yaptımm
yorum yazdığın için teşekkürler..
Alt 02-17-2007, 03:07 PM   #4

keşke gerçekten yararı olsa da bizde avunsak. hem içiyorum hem de nefret ediyorum sigaradan. içmeyenler akıllı olun başlamayın şu merete
Alt 07-29-2007, 03:50 PM   #5

konu daha önce açılmıştı......

2006'da........
Alt 07-29-2007, 05:05 PM   #6

teşekkürler buse
Alt 07-31-2007, 10:09 AM   #7

Çok faydalıymış hemen sigaraya başlıycam
Alt 08-08-2007, 10:48 PM   #8

paylaşım için saol

Etiketler:

Seçenekler

sigaranın faydaları

Her Telden kategorisinde ve Komik Şeyler forumunda bulunan sigaranın faydaları konusunu görüntülemektesiniz.Sigaranında faydası mı olurmuş, demeyin. İşte o kadar kötülenen her fırsatta iftiralara mağruz kalan sigaranın faydaları : Sigara içeni köpek ...

sigaranın faydaları konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
sigaranın faydaları bulundu dikkat dikkat!!! MYSEKO Komik Şeyler 41 11-14-2007 08:42 PM
Sigaranın Faydaları sevdaa Komik Şeyler 2 04-07-2007 04:04 PM
sıgaranın faydaları yldrm.exe Genel Sohbet 23 02-21-2007 12:38 PM
Lazer, sigaranın izini de siliyor Shady08 Sağlık - Yaşam 0 12-19-2006 10:52 AM
Bakın sigaranın içinde neler var unreal_c Genel Sohbet 28 10-01-2006 06:57 PM

Saat: 07:47 PM

c="http://s32.sitemeter.com/meter.asp?site=s32webhatti" alt="Site Mete