Her Telden kategorisinde ve Komik Şeyler forumunda bulunan sigaranın faydaları konusunu görüntülemektesiniz.Sigaranında faydası mı olurmuş, demeyin. İşte o kadar kötülenen her fırsatta iftiralara mağruz kalan sigaranın faydaları : Sigara içeni köpek ...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | XML | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Sigaranında faydası mı olurmuş, demeyin. İşte o kadar kötülenen her fırsatta iftiralara mağruz kalan sigaranın faydaları : Sigara içeni köpek ısırmaz; çünkü yanında baston taşır. Evine hırsız girmez; çünkü sabahlara kadar öksürür. Üzerine sinek konmaz; çünkü buram buram nikotin kokar. Fazla yorulmaz; çünkü yorulunca tıkanacağını bilir. Yürümek için zorlanmaz; çünkü tekerlekli iskemlede gezdirilir. İhtiyarlamaz; çünkü genç yaşlarda sevdiklerine kavuşur. Yüzlerine renk gelir; çünkü dişleri ve bıyıkları sapsarı olur. Vücutları bir kuş gibi hafifler; çünkü ileri dönemdeki dolaşım bozukluğundan ötürü önce parmakları, sonra da el ve ayakları kesilir. İşte sigaranın faydaları, tiryakilere afiyet olsun... | |
| | #2 |
| Buse' ye nüktesinden ve emeğinden dolayı Tşk.ler. Bu sigarada ne faydalıymış. Size, saygısızlık olur diye unutmuş olduğun diğer faydalarınıda ben yazamıyorum. Ama, Bu meret öyle bir sevgili (canan) ki; Hakiki sevgililere bu kadar muhabbet etsek,bu kadar samimiyet göstersek,bu kadar ayrılmazımız olsa ( Ferhat ile Şirin, Leyla ile Mecnun, Yusuf ile Züleyha* bizleri kıskanır) ve tarihe aşkımızın destanını not düşerlerdi. Bilmeyen yoktur ama; Birlik komutanı askerlerine sigaranın zararlarını ve öldürücülüğünü anlattığında, askerlerimizden bir tanesi söz isteyerek '' Komutanım,Asker ölümden korkmaz'' diye yerinde bir cevap veriyor. ( Bir fıkra ancak bu kadar kötü anlatılabilir. özür diliyorum.) Duman avcıları ve Yeşilay ı yakınen tanıyan bilen varmı? Hala, içen arkadaşlar '' Yüksek tepelerin başı dumanlı olur'' iddiasında değillerse buralardan yardım alabilirler. İçen arkadaşlar ne olur izmaritleri rastgele yollara,caddeye atmasınlar. İçmeyene saygı duyarak dumanını cahilce etrafındakileri rahatsız edecek şekilde üflemesinler. | |
| | #3 |
| ben burda sigaranın faydalarını insanlara sadece zarar olduğunu göstermek için yaptımm yorum yazdığın için teşekkürler.. ![]() | |
| | #4 |
| keşke gerçekten yararı olsa da bizde avunsak. hem içiyorum hem de nefret ediyorum sigaradan. içmeyenler akıllı olun başlamayın şu merete ![]() | |
| | #5 |
| konu daha önce açılmıştı...... 2006'da........ | |
| | #6 |
| teşekkürler buse | |
| | #7 |
| Çok faydalıymış hemen sigaraya başlıycam ![]() | |
| | #8 |
| paylaşım için saol | |
| Etiketler: webhattı sigaranın faydaları |
| Seçenekler | |
| |
Her Telden kategorisinde ve Komik Şeyler forumunda bulunan sigaranın faydaları konusunu görüntülemektesiniz.Sigaranında faydası mı olurmuş, demeyin. İşte o kadar kötülenen her fırsatta iftiralara mağruz kalan sigaranın faydaları : Sigara içeni köpek ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| sigaranın faydaları bulundu dikkat dikkat!!! | MYSEKO | Komik Şeyler | 41 | 11-14-2007 08:42 PM |
| Sigaranın Faydaları | sevdaa | Komik Şeyler | 2 | 04-07-2007 04:04 PM |
| sıgaranın faydaları | yldrm.exe | Genel Sohbet | 23 | 02-21-2007 12:38 PM |
| Lazer, sigaranın izini de siliyor | Shady08 | Sağlık - Yaşam | 0 | 12-19-2006 10:52 AM |
| Bakın sigaranın içinde neler var | unreal_c | Genel Sohbet | 28 | 10-01-2006 06:57 PM |