WH Güncel Haberler kategorisinde ve Magazin forumunda bulunan Evlat hasreti çekiyorum! konusunu görüntülemektesiniz.Evlat hasreti çekiyorum! Ünlü sanatçı Sibel Can, önceki akşam Antalya'daki Sueno Otel'de konser verdi. Yeniden sarışın olan güzel şarkıcı, söylediği ...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Evlat hasreti çekiyorum! Ünlü sanatçı Sibel Can, önceki akşam Antalya'daki Sueno Otel'de konser verdi. Yeniden sarışın olan güzel şarkıcı, söylediği şarkılarla hayranlarını mest etti. Konser sırasında kendisini dinlemeye gelen hayranlarından birinin bebeğinin yanına giden Can, bebeğin yanında şarkı okudu ve onu sevdi. Genç yaşta anne olmanın bir avantaj olduğunu söyleyen Sibel Can, şöyle konuştu: BİR TEK EMİR YANIMDA! "3 tane pırlanta gibi çocuğum var. Çocukları çok seviyorum ama artık çocuk yapmayı düşünmüyorum. Oğlum Engin Can şu anda Amerika'da yaz okulunda. Kızım Melisa ise Dubai'de tatilde. Bütün zamanımı küçük oğlum Emir'le geçiriyorum. Engin Can ve Melisa'nın yokluğunu Emir'le unutmaya çalışıyorum. | |
| Seçenekler | |
| |
WH Güncel Haberler kategorisinde ve Magazin forumunda bulunan Evlat hasreti çekiyorum! konusunu görüntülemektesiniz.Evlat hasreti çekiyorum! Ünlü sanatçı Sibel Can, önceki akşam Antalya'daki Sueno Otel'de konser verdi. Yeniden sarışın olan güzel şarkıcı, söylediği ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| İple çekiyorum | HoLyWar | Galatasaray | 0 | 06-22-2008 01:54 AM |
| Gülümseyin Çekiyorum :) | gimasco | Genel Sohbet | 6 | 05-20-2008 04:07 PM |
| Aci çekiyorum :'( | x-PoWeRaDe-x | Şiirler | 0 | 05-07-2008 11:39 PM |
| Gülümseyin Çekiyorum | ceza&ceyo | Komik Şeyler | 0 | 04-15-2008 08:11 PM |
| acı çekiyorum seviyorum... | \\marjory\\ | Aşk & Sevgi | 0 | 11-15-2007 06:53 PM |