WH Güncel Haberler kategorisinde ve Magazin forumunda bulunan Bebeğimiz sürekli aklımda! konusunu görüntülemektesiniz.Bebeğimiz sürekli aklımda! Önümüzdeki aylarda baba olmaya hazırlanan ünlü rockçu Pete Wentz, "Doğacak bebeğimizi dilimden düşürmüyorum. Sürekli babalık üzerine kitaplar ...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Bebeğimiz sürekli aklımda! Önümüzdeki aylarda baba olmaya hazırlanan ünlü rockçu Pete Wentz, "Doğacak bebeğimizi dilimden düşürmüyorum. Sürekli babalık üzerine kitaplar okuyorum. İyi bir baba olup eşimin işini kolaylaştıracağım" diye konuştu. Eşi Ashlee Simpson'la birlikte ebeveynlik kurslarına katılacaklarını söyleyens Wentz, "İkimiz de ilk kez çocuk sahibi olacağımız için bu konuda kendimizi eğitmek istiyoruz" dedi. | |
| Seçenekler | |
| |
WH Güncel Haberler kategorisinde ve Magazin forumunda bulunan Bebeğimiz sürekli aklımda! konusunu görüntülemektesiniz.Bebeğimiz sürekli aklımda! Önümüzdeki aylarda baba olmaya hazırlanan ünlü rockçu Pete Wentz, "Doğacak bebeğimizi dilimden düşürmüyorum. Sürekli babalık üzerine kitaplar ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| hep sen varsın aklımda... | x-PoWeRaDe-x | Şiirler | 2 | 05-11-2008 01:16 PM |
| aklımda protesto | ProOf | Şiirler | 1 | 04-01-2008 09:22 PM |
| Adın aklımda.. | breakerturk | Aşk Hikayeleri | 0 | 01-01-2008 12:15 PM |
| aklımda bir tek sen | \\marjory\\ | Şiirler | 1 | 12-05-2007 01:23 AM |
| Aklımda bir tek adın kalsın | Shady08 | Aşk & Sevgi | 4 | 11-21-2006 07:22 PM |