Komik Şeyler kategorisinde ve Komik Fıkralar forumunda bulunan Hangi karek terlerin fıkraları daha güzel ve komik? konusunu görüntülemektesiniz.Hangisi daha ilgi cekici ve komik...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Hangisi daha ilgi cekici ve komik | |
| | #2 |
| NASRETTİN HOCA nın fıkraları daha çok düşündürüyo bence o kadar komik olmuyo.. o yüzden Temel.... | |
| | #3 |
| | |
| | #4 |
EN DOĞ RU SECİMİ YAPTINIZ | |
| | #5 |
| ben ce nasret tin hoca çün kü : her fıkrası insana bişi oretiyor ![]() | |
| | #6 |
| nasreddin hoca bi üstad tır we her fıkrasında bişiler ogretıor insana | |
| | #7 |
| temelinkiler komik ama nasrettin hocanınkiler daha güzel böle insanda hafif bi güümsemeyle düşündürüyo insanı | |
| | #8 |
| BENSU VE dogankanu size katılıyorum | |
| | #9 |
| Bencede nasrettin hoca... | |
| | #10 |
| ya şimdi temel fıkraları komik ama abartiyolar adamlar kendi salakliklarini temele atio9lar...o işe uyuz oluom..olaylara farkli aiçlardan bakmasi falan karadenizlilerin karakterinde war ama abartilinca kuduruyom.. | |
| | #11 |
| ben cede nasrettin ![]() | |
| | #12 |
| Temel..... | |
| | #13 |
| Temel cok komık yaw hele bıde yanında dursun olursa | |
| | #14 |
| Nasrettın hocayıda pas gecmemek lazım | |
| | #15 |
| Anket az olmus ama | |
| | #16 |
| hocanın fıkraları daha güzel ya | |
| | #17 |
| temelll... | |
| Etiketler: komık sılkroad fıkraları, nasret.tin.hoca |
| Seçenekler | |
| |
Komik Şeyler kategorisinde ve Komik Fıkralar forumunda bulunan Hangi karek terlerin fıkraları daha güzel ve komik? konusunu görüntülemektesiniz.Hangisi daha ilgi cekici ve komik...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| hangi şarkıcının sesi daha güzel | cevd_@ | Müzik Genel | 53 | 10-02-2008 09:34 PM |
| Hangi Server Daha Güzel (Bütün Serverlar Var !) | H@cK Te@M | Silkroad Online | 31 | 08-20-2008 11:38 AM |
| Hangi Server Daha Güzel | CARI520 | Silkroad Online | 11 | 05-22-2008 09:37 AM |
| bilgi işlem fıkraları cok komik | AVCOMX | Komik Şeyler | 8 | 10-10-2006 10:16 PM |