Komik Şeyler kategorisinde ve Komik Fıkralar forumunda bulunan Harika Fikra konusunu görüntülemektesiniz.İdrar tahlili Temel bir gün hastaneye gitmiş. bir bakmış ki köşede bir adamcağız hüngür hüngür ağlıyor. Temel sormuş: - Ula ...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| İdrar tahlili Temel bir gün hastaneye gitmiş. bir bakmış ki köşede bir adamcağız hüngür hüngür ağlıyor. Temel sormuş: - Ula uşağum niye ağlayısun? Adam elindeki dört parmağı göstererek - Kan tahlili yaptırmaya geldim parmağımı kestiler demiş. Bu sefer Temel ağlamaya başlamış adam sormuş - Peki sen niye ağlıyorsun? Temel de - Ula uşağum ben de buraya idrar tahlili yaptırmaya geldum demiş!!! Cocugunu neden yedin? Bi gun kucuk bi cocuk hamile bi kadına gitmis ve sormus -Teyze karnın neden bu kadar buyuk -Cocugum orda,demis -cocugunu sevion mu teyze -Tabi ki -Cok Cok mu sevion -Evet -E o zaman neden onu yedin!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
| Etiketler: fıkra indir, harika fıkra |
| Seçenekler | |
| |
Komik Şeyler kategorisinde ve Komik Fıkralar forumunda bulunan Harika Fikra konusunu görüntülemektesiniz.İdrar tahlili Temel bir gün hastaneye gitmiş. bir bakmış ki köşede bir adamcağız hüngür hüngür ağlıyor. Temel sormuş: - Ula ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Fikra Bu Ya | yesilalici | Komik Fıkralar | 8 | 04-01-2008 01:31 PM |
| SÜPER FIKRA | cg_mbooks | Komik Fıkralar | 8 | 03-31-2008 02:37 PM |
| 2 Kisa Fikra | recebizm | Komik Fıkralar | 6 | 11-20-2007 06:51 PM |
| Fikra-korsan | delikurt7584 | Komik Fıkralar | 6 | 11-19-2007 04:50 PM |
| SÜPER BİR FIKRA | $SüPeRsTaR$ | Komik Şeyler | 6 | 10-10-2006 09:20 PM |