Her Telden kategorisinde ve Gereksiz Mesajlar forumunda bulunan Lutfen Dua konusunu görüntülemektesiniz.CAROKIZI arkadasimiz sinava girecek lutfen herkees kuçucuk bir dua bugun sınavlara girecek olan kardeslerimize Allah yardımcısı olsun ......
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| CAROKIZI arkadasimiz sinava girecek lutfen herkees kuçucuk bir dua bugun sınavlara girecek olan kardeslerimize Allah yardımcısı olsun ... ![]() | |
| | #2 |
| Mevlam zihin açıklığı versin yar ve yardımcısı olsun... amin | |
| | #3 |
| dün gece baya bi dua ettim insallah kabul olmustur darısı diger sınavlara ![]() | |
| | #4 |
| Allah zihin açıklıgı versin inşallah güzel geçer. | |
| | #5 |
| Allah kolaylık versin.Bizde sınava giriyoz neden yazılmadı ![]() | |
| | #6 |
Bana konumu açtınız valla iki sınava girdim çok güzel geçtii inşş geçerimm ve şu okul biter ![]() Teşekkürler gimas Teşekkürler arkadaşlar | |
| | #7 |
| duaya devam daha pazartesi var | |
| | #8 |
| | |
| | #9 |
| | |
| | #10 |
| allah yardımcısı olsun.. sınavdan sonra güsell haberlerini bekliozz carokızı ![]() | |
| | #11 |
| Allah zihin açıklığı versinde biraz geç mi cevap yazdım ne.. ![]() | |
| | #12 |
| | |
| | #13 |
| Allahim nolur cnm arkadasim(CaRoKiZi) bugunki sinavdan guler yuzlu çiksin ![]() | |
| | #14 |
| | |
| | #15 |
| amen.............. geç oldu ama ![]() | |
| | #16 |
| dün sabahkii sınav berbattııı ama akşam girdiğim güzeldi ![]() | |
| | #17 |
| | |
| | #18 |
| sen orayı liseylemi karıştırdınn yakalanırsan 6 ay uzaklaştırma cezası ![]() | |
| | #19 |
| Allah zihin açıklığı ve başarı versin (amin) | |
| Etiketler: duaya devam, zihin acikligi icin dua |
| Seçenekler | |
| |
Her Telden kategorisinde ve Gereksiz Mesajlar forumunda bulunan Lutfen Dua konusunu görüntülemektesiniz.CAROKIZI arkadasimiz sinava girecek lutfen herkees kuçucuk bir dua bugun sınavlara girecek olan kardeslerimize Allah yardımcısı olsun ......
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| acil lutfen bakin lutfen | ozgurcevik | Motorola | 1 | 07-31-2008 09:39 AM |
| yardim lutfen :( | tek.dilegim | MSN ve Live Messenger | 0 | 03-28-2008 07:18 AM |
| Lutfen bakın | by_devil | Knight Online | 1 | 06-24-2007 05:40 PM |
| ARKADASLAR LUTFEN AMA LUTFEN YARDIM | schnell70 | Genel Sohbet | 7 | 04-10-2007 12:01 PM |
| LUTFEN rar | rafet.com | Program Download | 8 | 10-28-2006 06:07 AM |