Komik Şeyler kategorisinde ve Komik Fıkralar forumunda bulunan benim eşşekte oralarda mı? konusunu görüntülemektesiniz.Nasrettin hoca birgün istanbula gider. gidince eşşeği trene bağlar ve dolaşmaya gider. gelince bakarki ne eşşek var ortalıkta ne de ...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Nasrettin hoca birgün istanbula gider. gidince eşşeği trene bağlar ve dolaşmaya gider. gelince bakarki ne eşşek var ortalıkta ne de tren. üzülür tabii.ama elden birşey gelmez.dinlenmek için otele gider.otelde hazırlanan odaya gider bakarki adamlar tertemiz çarşaf sermiş.hoca kıyamaz üstünde yatmaya ve yatağın altına uzanır. o sırada içeri bir karı koca girer.adam karısına iltifat etmeye başlar."senin gözlerine bakınca engin denziler görüyorum canım..." o sırada nasrettin hoca büyük bir heyecanla yatağın altından fırlar ve " benim eşeği de görüyor musun?" ![]() ![]() ![]() | |
| | #2 |
| çok güzeldi sağol ![]() | |
| | #3 |
| teşekkürler ![]() | |
| | #4 |
| tesekkurler.. | |
| | #5 |
| Paylaşım için sağol... | |
| | #6 |
| Güzeldi saol | |
| | #7 |
| sağol sağol sağol ![]() | |
| | #8 |
| süprdiiii gerçekten u hoca bi alem yanii ![]() | |
| | #9 |
| güseldi saoll | |
| Seçenekler | |
| |
Komik Şeyler kategorisinde ve Komik Fıkralar forumunda bulunan benim eşşekte oralarda mı? konusunu görüntülemektesiniz.Nasrettin hoca birgün istanbula gider. gidince eşşeği trene bağlar ve dolaşmaya gider. gelince bakarki ne eşşek var ortalıkta ne de ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| eşşekte bi yere kadar taşır :) | televole82 | Komik Resimler | 10 | 07-02-2008 09:58 AM |
| beyler benim sevgilim var onunla benim resmimi bir araya getircem yapamıom | ker12 | MSN ve Live Messenger | 8 | 05-22-2008 08:51 AM |
| Sen Oralarda - Zeynep Dizdar | ReAlWaN | Şarkı Sözleri | 1 | 05-05-2008 08:20 PM |
| Oralarda ağlamak varmı sevgilim??? | shempatiq | Aşk & Sevgi | 0 | 07-18-2007 08:39 AM |