Her Telden kategorisinde ve Gereksiz Mesajlar forumunda bulunan karektrinizi öğrenın xD konusunu görüntülemektesiniz.Iste sana karakterini ögrenmen için ücretsiz super bir firsat… Hayal et simdi….Ormandasin, nehrin kenarindan yürüyorsun. Bir kulube görüyorsun. Kapiyi itip ...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Iste sana karakterini ögrenmen için ücretsiz super bir firsat… Hayal et simdi….Ormandasin, nehrin kenarindan yürüyorsun. Bir kulube görüyorsun. Kapiyi itip açiyorsun. Sag tarafta 7 küçük yatak ve ortada küçük yuvarlak bir masanin etrafinda 7 küçük sandalye var. Masanin ortasindaki meyve tabaginda da 5 çesit meyve var. a. Elma b. Muz c. Çilek d. Seftali e. Portakal Hangi meyveyi seçersin? Seçenegin meyve senin karakterin hakkinda bilgi verecek. SONUÇLAR: a. eger elmayi seçtiysen: bu demektir ki sen elma seven birisin. b. eger muzu seçtiysen: bu demektir ki sen muz seven birisin. c. eger çilegi seçtiysen: bu demektir ki sen çilek seven birisin. d. eger seftaliyi seçtiysen: bu demektir ki sen seftali seven birisin. e. eger portakali seçtiysen: bu demektir ki sen portakal seven birisin. | |
| | #2 |
| guzelmışş komık teskrler ![]() | |
| | #3 |
| ö.deiL heR zmnN ![]() | |
| | #4 |
| Çilekkkkkkkk xD | |
| | #5 |
| eheeheee sprmiş ya xD | |
| | #6 |
| Ne bekliyordum , neyle karşılaştım , paylaşım için teskkürler | |
| | #7 |
| evt ben çileği seviyorum | |
| | #8 |
muz karekterliyim... | |
| | #9 |
| portakal seçerdim | |
| | #10 |
bende bişi sanmıştım paylaşım için saol ![]() | |
| | #11 |
| bende ne çıkcak die merak ediodum ![]() ![]() | |
| | #12 |
| amac bu zTn ++ repLeri esiRqemeyin bari ![]() ![]() | |
| | #13 |
| +rep verdim sana ![]() | |
| | #14 |
| ben eriği seçerdim ![]() | |
| | #15 |
| ya limon yok mu benim cnm limon çekti | |
| | #16 |
| bende çileği seçmiştimm | |
| | #17 |
| payklaşımm için tşkler sağollllll payklaşımm için tşkler sağollllll | |
| | #18 |
süper yha | |
| | #19 |
| hayat nedirrr payklaşımm için tşkler sağollllll payklaşımm için tşkler sağollllll v | |
| | #20 |
| yoRumLarnısS iciN tesq edRim cok cok saoLun ![]() | |
| Etiketler: xd ne demek, xd ne demektir |
| Seçenekler | |
| |
Her Telden kategorisinde ve Gereksiz Mesajlar forumunda bulunan karektrinizi öğrenın xD konusunu görüntülemektesiniz.Iste sana karakterini ögrenmen için ücretsiz super bir firsat… Hayal et simdi….Ormandasin, nehrin kenarindan yürüyorsun. Bir kulube görüyorsun. Kapiyi itip ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Kİme AŞiksiniz ÖĞrenİn | Metallica | Burçlar Alemi ve Astroloji | 4 | 08-19-2008 12:37 PM |
| Kiz Nasil TavlanirmiŞ ÖĞrenİn :) | halitgfb | Aşk & Sevgi | 6 | 08-24-2007 06:26 PM |
| Hadİ MesleĞİnİzİ ÖĞrenİn | RocKmaNia | Komik Şeyler | 43 | 06-24-2007 10:20 PM |
| TELEFONUN PERFORMANSINI ÖĞRENİN | MYSEKO | Nokia | 55 | 10-28-2006 07:30 PM |
| ewt ark laar adınızın anlamını ÖĞRENİN !!!!! | By_CaaaNN | Genel Sohbet | 5 | 10-09-2006 12:33 AM |