Komik Şeyler kategorisinde ve Komik Fıkralar forumunda bulunan Komik Olaylar konusunu görüntülemektesiniz.Mecidiyekoy-I.U Avcilar kampusu otobusune ara duraklarda yasli bir Teyze bindi. Yasli teyze:-Evladim biletim yok bir sonraki durakta inip bilet alabilirmiyim. ...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Mecidiyekoy-I.U Avcilar kampusu otobusune ara duraklarda yasli bir Teyze bindi. Yasli teyze:-Evladim biletim yok bir sonraki durakta inip bilet alabilirmiyim. Sofor:-Tamam ama once iceriye bir sorun. Teyze arkasini doner ve arkaya dogru yuksek sesle:-Pardon acaba bundan sonraki duraktainip bilet alabilirmiyim? ))******* Arkadasimin anneannesi sabahin erken saatlerinde telefon eder. * Oglum bana dayinin telefonunu verebilirmisin?Kaybetmisim de. * Tabi anneanne.Yaziyormusun? * Tamam evladim soyle. * 4 biiip diye bir ses * 9 bir bip sesi daha * Anneanne ne yapiyorsun? * E dayini ariyorum evladimm. ********* Musait Bir Yerde... Olayimiz Sariyer Taksim minibuslerinde gecmekte... Kravatli,duzgun giyimli bir adam inmek icin ayaga kalkar: * Sofor bey. Mukemmel bir yerde inebilir miyim? (Herkes kopar) Minibus saga yanasir. Sofor: * Tabi buyrun. Size layik degil ama... (Bu sefer daha beter) *********** * Saskin Motor Yolcusu Mevzu, Kadiko - Eminonu - Karakoy calisan yolcu motorunda geciyor.Motorun onunde takiliyorum, kahramanimiz kalkmak uzere olan motora biniyor ve teknenin nereye gittigini soruyor. "Eminonu ve Karakoy" deyince vatandas, "Ne taraf Karakoy'e gidiyor?" diye gayet ciddi ve bir o kadar dumur bi soru daha soruyor. Daha inanilmazi; "Alt kat Eminou, ust kat Karakoye yanitini alinca tesekkur ederek ust kata dogru ilerliyor.(archipell) ************ * Al Gotur Rumeli - Hisarustu otobusuyle Taksim'e dogru gidiyoruz. Adamin biri Besiktas dolaylarinda gayet aceleci bir tavirla "Kaptan orta kapiyi rica edebilir miyim?". Bizim sofor olaya hakim: "Tabi abi ayip ettin. Al gotur. Senden kiymetli mi? (bogazicili) ************ * GSM Bir gun arkadasimla evimin yakinindaki bir duraktan minibuse bindik. Minibusunun caminda kocaman puntolarla sofurun cep numarasi yaziyordu, fazla umursamadik ama goze batiyordu; beni ara, diye baariyordu resmen. Inecegim yere yaklasinca soforun numarasini cevirdim, "Musait bi yerde birakir misin abi?" dedim.Adam afalladi, asildi frene.Minibus yarildi gulmekten. (__HIPPO__) ************ * Meshur Boga Heykeli Arkadasim Caddebostan'dan Kadikoy'e gitmek uzere dolmusa biniyor. Malumunuz Altiyol'daki boganin orada inecek.Altiyol'a vardiklarinda yanindaki hanim da inmek uzere hamle yapiyor ve sofore, "kardes, okuzun orda ineceeedim" diyor! gus... ************* Birini Bana Verir misin? Bir gun bizim arkadas sabah kahvalti etmeden uykulu uykulu evden cikip otobuse biniyo. Otobuste karni fena acikiyo ve kafasindan "iki hamburger olsa da yesem" diye geciriyo. O sirada yanindaki kiz ona "bir tanesini bana versene" diyo. Bizim eleman afalliyo, "Nasil olur lan! Bu kiz beynimi mi okuyo" diye dusunup hamburger geciriyo. Kiz gulumseyerek "Bir tanesini verir misin" deyince eleman donup; "Ketcapli mi olsun?" diyo. Kiz; "Sen ne salak seysin. Sunlarin bir tanesini versene" deyince eleman durumu cakiyo: Megerse bizim denyo, otobusun demirinde olan ve insanlarin dusmemek icin uttuklari seylerden iki tane tutuyormus. Bunu gec de olsa anlamis ama butun otobuse rezil rusva olmus. | |
| | #2 |
| Emeğe Saygı......... | |
| | #3 |
| paylaşım için sağol ![]() | |
| | #4 |
| uzuzn ama sağol... | |
| | #5 |
| çok güzelllllll | |
| | #6 |
| çok olmuş bu ya | |
| | #7 |
| Emege saygı gercekten | |
| | #8 |
| paylşım için saoll | |
| | #9 |
| teşekküre ederim konuma gösterdiğiniz ilgiden dolayı ![]() | |
| | #10 |
| tesekkurler.. | |
| Etiketler: ara komik olaylar, komik olayla |
| Seçenekler | |
| |
Komik Şeyler kategorisinde ve Komik Fıkralar forumunda bulunan Komik Olaylar konusunu görüntülemektesiniz.Mecidiyekoy-I.U Avcilar kampusu otobusune ara duraklarda yasli bir Teyze bindi. Yasli teyze:-Evladim biletim yok bir sonraki durakta inip bilet alabilirmiyim. ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| komik olaylar | the game24 | Garip Olaylar | 10 | 09-13-2008 11:11 PM |
| Süper Komik Minibüste Meydana Gelen Gelen Olaylar Bizim Türk Milleti Heryerde Komik:D | 0quz_7 | Komik Şeyler | 3 | 06-12-2008 09:40 PM |
| komik olaylar | mymahonix | Komik Şeyler | 2 | 02-29-2008 06:59 PM |
| komik olaylar | yeşimsamut | Komik Şeyler | 0 | 09-11-2007 10:03 AM |
| Komik Olaylar... | RocKmaNia | Komik Şeyler | 2 | 11-06-2006 10:39 PM |