Grafik Tasarımı kategorisinde ve Photoshop forumunda bulunan Adobe Photoshop Görsel Eğitim Seti 6-CD+Türkçe konusunu görüntülemektesiniz.Adobe Photoshop Görsel Eğitim Seti 6-CD+Türkçe Dünyanın En çok Bilinen ve Kullanılan Resim Editörü Adobe Photoshop Artık Elinizin Altında. Mükemmel ...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | XML | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Adobe Photoshop Görsel Eğitim Seti 6-CD+Türkçe Dünyanın En çok Bilinen ve Kullanılan Resim Editörü Adobe Photoshop Artık Elinizin Altında. Mükemmel Anlatım ve Tümüyle TÜRKÇE.. Adım Adım Photoshop CS2 Öğreneceksiniz.. Photoshop Menülerinin Örneklerle Anlatımı, Efektler, Layerler, Tamamı Bu sette... Bu Setle Photoshop'a Hakim olacaksınız... Photoshopta Öğrenmediğiniz Konu Kalmayacak... 15 Saatlik Özel Anlatım... 6 CD ÖZEL ANLATIM 1 CD UYGULAMA CD-ROM'U * Derslerimiz Video Çekimleriyle Anlatılmıştır * Kullanım İçin Teknik Bilgi Gerektirmez * Sesli-Görüntülü ve Uygulamalıdır.. * Anlamadığınız Konularda İleri Geri Sarabilirsiniz... * Anında Öğrendiğinizi Uygulama İmkanı * Kişiye Özel Eğitim Sağlar.... * 4 Aylık Photoshop Eğitim Seviyesindedir... * Hiç Bilmeyenler veya PhotoshopCS Meslek Edinmek İsteyenler... * Sıkılmadan Photoshop Öğretir... alıntı [/center] | |
| | #2 |
| linkler ölü? | |
| | #3 |
| evet bulmuyor :S | |
| | #4 |
| mrb kolay gelsın bugun için üye olmusdum yazık ya lütfen su lınkleri kuntur edın admın bey aynı insanlari aldatma gbi oluyor böle birsey olmaz kusura bakma ama | |
| | #5 |
| hepsi ölüüüü | |
| | #6 |
| ya neden eror diyor yoksa cd sizde komayın insanları neden kandiritorsunuz | |
| Seçenekler | |
| |
Grafik Tasarımı kategorisinde ve Photoshop forumunda bulunan Adobe Photoshop Görsel Eğitim Seti 6-CD+Türkçe konusunu görüntülemektesiniz.Adobe Photoshop Görsel Eğitim Seti 6-CD+Türkçe Dünyanın En çok Bilinen ve Kullanılan Resim Editörü Adobe Photoshop Artık Elinizin Altında. Mükemmel ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Linux Görsel Eğitim Seti | shempatiq | İşletim Sistemleri | 2 | 11-18-2008 01:13 PM |
| Adobe Photoshop CS3 Görsel Eğitim DVD Türkçe | BenJAMİN TM® | Photoshop | 30 | 11-06-2008 10:48 AM |
| Ulead VideoStudio Video Edit Programı Eğitim Seti (özel Anlatım - Türkçe) | HoLyWar | Resimli Program Anlatım | 15 | 10-13-2008 02:47 PM |
| HTML Görsel Eğitim Seti | shempatiq | Web Tasarım ve Hazır Kodlar | 2 | 01-02-2008 10:16 PM |
| 3DMax Görsel Türkçe Eğitim Seti | shempatiq | Resimli Program Anlatım | 1 | 12-08-2007 11:50 AM |