Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

Diş beyazlatıcısı uyarısı

WH Haber Bülteni kategorisinde ve CNN Türk forumunda bulunan Diş beyazlatıcısı uyarısı konusunu görüntülemektesiniz.Diş beyazlatıcısı uyarısı | Diş beyazlatıcısı uyarısı Haberi Estetik Diş Hekimliği Akademisi Derneği (EDAD) Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Arzu Demircioğlu, ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > WH Güncel Haberler > WH Haber Bülteni > CNN Türk

Sitemap Liseler HaritaG XML Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Alt 06-23-2008, 01:30 PM   #1

Post Diş beyazlatıcısı uyarısı

Diş beyazlatıcısı uyarısı | Diş beyazlatıcısı uyarısı Haberi

Estetik Diş Hekimliği Akademisi Derneği (EDAD) Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Arzu Demircioğlu, diş beyazlatıcı ürünlere karşı uyardı: "Diş beyazlatıcıları çamaşır suyu gibi"...

Not: Diş beyazlatıcısı uyarısı başlıklı haber cnnturk.com sitesinin Sağlık bölümünden alınmış bir haberdir. Diş beyazlatıcısı uyarısı haberinin ilk bölümü alınıp foruma eklenmişdir.

Estetik Diş Hekimliği Akademisi Derneği (EDAD) Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Arzu Demircioğlu, diş beyazlatıcı ürünlere karşı uyardı: "Diş beyazlatıcıları çamaşır suyu gibi"...

Linkler sadece üyelere.... Üye ol]

Seçenekler

WH Haber Bülteni kategorisinde ve CNN Türk forumunda bulunan Diş beyazlatıcısı uyarısı konusunu görüntülemektesiniz.Diş beyazlatıcısı uyarısı | Diş beyazlatıcısı uyarısı Haberi Estetik Diş Hekimliği Akademisi Derneği (EDAD) Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Arzu Demircioğlu, ...

Diş beyazlatıcısı uyarısı konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Hamilelere cep uyarısı CaRoKıZı Sağlık - Yaşam 2 06-09-2008 05:47 PM
Virüs uyarısı.. SUNDANCER MSN ve Live Messenger 4 06-06-2008 01:07 AM
Kene uyarısı mért21 WH Haber Bülteni 1 03-19-2008 07:59 PM
İzmir'de su uyarısı Shady08 WH Haber Bülteni 0 06-21-2007 01:29 PM
Meteorolojiden sel uyarısı Shady08 WH Haber Bülteni 0 06-07-2007 02:29 PM

Saat: 06:07 PM

c="http://s32.sitemeter.com/meter.asp?site=s32webhatti" alt="Site Mete