WH Haber Bülteni kategorisinde ve CNN Türk forumunda bulunan Diş beyazlatıcısı uyarısı konusunu görüntülemektesiniz.Diş beyazlatıcısı uyarısı | Diş beyazlatıcısı uyarısı Haberi Estetik Diş Hekimliği Akademisi Derneği (EDAD) Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Arzu Demircioğlu, ...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | XML | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Diş beyazlatıcısı uyarısı | Diş beyazlatıcısı uyarısı Haberi Estetik Diş Hekimliği Akademisi Derneği (EDAD) Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Arzu Demircioğlu, diş beyazlatıcı ürünlere karşı uyardı: "Diş beyazlatıcıları çamaşır suyu gibi"... Not: Diş beyazlatıcısı uyarısı başlıklı haber cnnturk.com sitesinin Sağlık bölümünden alınmış bir haberdir. Diş beyazlatıcısı uyarısı haberinin ilk bölümü alınıp foruma eklenmişdir. Estetik Diş Hekimliği Akademisi Derneği (EDAD) Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Arzu Demircioğlu, diş beyazlatıcı ürünlere karşı uyardı: "Diş beyazlatıcıları çamaşır suyu gibi"... Linkler sadece üyelere.... Üye ol] | |
| Seçenekler | |
| |
WH Haber Bülteni kategorisinde ve CNN Türk forumunda bulunan Diş beyazlatıcısı uyarısı konusunu görüntülemektesiniz.Diş beyazlatıcısı uyarısı | Diş beyazlatıcısı uyarısı Haberi Estetik Diş Hekimliği Akademisi Derneği (EDAD) Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Arzu Demircioğlu, ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Hamilelere cep uyarısı | CaRoKıZı | Sağlık - Yaşam | 2 | 06-09-2008 05:47 PM |
| Virüs uyarısı.. | SUNDANCER | MSN ve Live Messenger | 4 | 06-06-2008 01:07 AM |
| Kene uyarısı | mért21 | WH Haber Bülteni | 1 | 03-19-2008 07:59 PM |
| İzmir'de su uyarısı | Shady08 | WH Haber Bülteni | 0 | 06-21-2007 01:29 PM |
| Meteorolojiden sel uyarısı | Shady08 | WH Haber Bülteni | 0 | 06-07-2007 02:29 PM |