Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan Sen şimdi elhamdülillah müslüman mısın? konusunu görüntülemektesiniz.sen müslüman evladı bugün ne yaptın amel defterine güzel ne kattın öksüzü bugünde yanlız bıraktın sen şimdi elhamdülillah müslümanmısın? aşk ...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| sen müslüman evladı bugün ne yaptın amel defterine güzel ne kattın öksüzü bugünde yanlız bıraktın sen şimdi elhamdülillah müslümanmısın? aşk aşk dedin gittin kula taptın hakikati unuttun imanı sattın sanki dünyayı sen yarattın sen şimdi elhamdülillah müslümanmısın? menfaat ugruna ele el açtın fiyaka 10 numarada ruhtan sakattın medeniyet denen rezillikte herkese fark attın sen şimdi elhamdülillah müslümanmısın? yaratana sükür yok keyfine baktın giydin kürkü çektin jipi nede rahattın ****** babanın yüreğini hep kanattın sen şimdi elhamdülillah müslümanmısın? sehitleri unuttun gavura kol kanattın sosyeteye girdin artık sen en hawalı hayattın kabrini her geçen gün daralttın sen şimdi elhamdülillah müslümanmısın? sen girersen cennete yok almıyım ben bana HAK gerek HAK sewdalıyım ben toprak olana kadar bu beden yürürüm nura kalubeladan ezelden.. | |
| | #2 |
| Allah razı olsun, çok güzel bir şiir... Ellerine sağlık | |
| | #3 |
| yüreğin dert görmesin gimasco...teşekkürler.. ![]() | |
| | #4 |
| gerçekten çok güzel, ALLAH razı olsun | |
| | #5 |
| güzelmiş..sağolasın | |
| | #6 |
| şiir süper paylaşım için tşkkkrlr ![]() | |
| | #7 |
| çok güzel müslümanız diyince herkes hemen elhemdulillah müslümanız diyor ama müslüman bir insan nasıl olur işte onlar yok eline sağlık çok güzel olmuş Allah herkesi hidayete kavuştursun | |
| | #8 |
| | |
| | #9 |
| aşk aşk dedin gittin kula taptın hakikati unuttun imanı sattın bunu yapanlardan nefret ediyorumm hele birde İntahar ederim vs diyenin benim gözümde zerre kadar değeri yok | |
| | #10 |
| | |
| | #11 |
| sehitleri unuttun gavura kol kanattın sosyeteye girdin artık sen en hawalı hayattın kabrini her geçen gün daralttın sen şimdi elhamdülillah müslümanmısın? ![]() | |
| | #12 |
| ellerine saglık tesekkürler ![]() | |
| | #13 |
| TeŞekkÜrler .................... | |
| | #14 |
| güsel bir şiir eline sağlık... | |
| Etiketler: sen müslüman mısın |
| Seçenekler | |
| |
Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan Sen şimdi elhamdülillah müslüman mısın? konusunu görüntülemektesiniz.sen müslüman evladı bugün ne yaptın amel defterine güzel ne kattın öksüzü bugünde yanlız bıraktın sen şimdi elhamdülillah müslümanmısın? aşk ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| yapar mısın ? - yapmaz mısın ? | fatosfato | Oyunlar | 676 | 07-28-2008 04:59 PM |
| Önce Müslüman oldu, şimdi evliliğe hazırlanıyor | HoLyWar | Sağlık - Yaşam | 1 | 05-11-2008 04:27 AM |
| Ölür müsün Öldürür müsün - Nalan | ReAlWaN | Şarkı Sözleri | 2 | 05-04-2008 12:33 PM |
| Yansımam mısın? Yanılsamam mısın? | Kyren | Şiirler | 0 | 12-05-2007 02:04 PM |
| O KIZ SEN MİSİN? | shempatiq | Aşk & Sevgi | 2 | 08-03-2006 11:10 PM |