Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan T-shirt tasarımlarım konusunu görüntülemektesiniz.Selam arkadaşlar tamamiyle kendi tasarımım olan t-shirtleri sizlere sunuyorum aslında çok daha iyi düşüncelerim var ama elimdekilerle ancak bu kadar ...
| |||||||
| İndir | Sitemap | Liseler | Harita | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | |
| Selam arkadaşlar tamamiyle kendi tasarımım olan t-shirtleri sizlere sunuyorum aslında çok daha iyi düşüncelerim var ama elimdekilerle ancak bu kadar oluyor... Linkler sadece üyelere.... Üye ol] Linkler sadece üyelere.... Üye ol] bunu bastırdım yorumlar genelde güzel oldu sizlerin yorumlarını da bekliyorum. Linkler sadece üyelere.... Üye ol] Linkler sadece üyelere.... Üye ol] bunlar da basıtırılmayı bekleyen resimler sadece beyaz t-shirte basıldığı için boşlukları beyaz yapmak zorundayım yorumlarınız benim için önemli Not:Konu'yu yanlış yere açmış olabilirim (en uygun burasını buldum) kilit yerine olması gereken yere taşınırsa sevinirim bu arada 3. resmin yanlış bir anlamı varsa belirtirseniz sevinirim | |
| Seçenekler | |
| |
Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan T-shirt tasarımlarım konusunu görüntülemektesiniz.Selam arkadaşlar tamamiyle kendi tasarımım olan t-shirtleri sizlere sunuyorum aslında çok daha iyi düşüncelerim var ama elimdekilerle ancak bu kadar ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Vetor t-shirt design İndir | RSSci | Program Linkleri | 0 | 06-01-2008 08:10 PM |
| Serinleten T-shirt | CaRoKıZı | Genel Sohbet | 9 | 05-02-2008 12:26 PM |
| hyko cepkin t-shirt | melekler_d | Gereksiz Mesajlar | 1 | 04-14-2008 03:05 PM |
| Firefox 3 T-Shirt Yarışması! | x-PoWeRaDe-x | Network Ve İnternet | 0 | 03-12-2008 09:52 PM |
| Puma T-Shirt | eXeCutiVe | Komik Resimler | 1 | 04-06-2007 07:03 PM |