Yazılım kategorisinde ve Güvenlik ve Güvenlik Açıkları forumunda bulunan Limewire Kullananların Dikkatine!!! konusunu görüntülemektesiniz.Limewire bildiğiniz gibi bir paylaşım programı.Ben Dahil bi sürü arkadaşım kullanıyor.Ama ne yazıkki bütün paylaşım programları gibi içinde trojan barındırabilmektedir ...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | XML | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Limewire bildiğiniz gibi bir paylaşım programı.Ben Dahil bi sürü arkadaşım kullanıyor.Ama ne yazıkki bütün paylaşım programları gibi içinde trojan barındırabilmektedir .B konularda bilgi sahibi olmaya dikkatle incelesinler... Attaki resimde görüldüğü üzere fifa 2006 diye arama yapıyoruz...sonuçlar ı görüyoruz....sonuçla r içerisin de FİFA 2006 ADI ALTINDA 851.7 kblık dosya görüyoruz..bu dosya trojan içermektdir...851.7 kb. olan dosyaların hepsi trojan dır bilginize... ![]() Dosyayı İndiriyoruz ![]() İndirdiğimiz dosyayı hiç açmadan doğrudan kaspersky ile tarıyoruz...gördüğün üz üzere..dosya tehlikeli madde içermekte... ![]() *****,mp3,video hiç farketmez ne ararsanız arayın en üstte cok fazla kullanıcı da bulunan ve düşük kb. ihtiva eden dosyaları indirmeyiniz.ayrıca limewire cok kullanışlı download imkanı tanıyan bir paylaşım programıdır..bu ufak detaylara dikkat edersek iyi yaparız. quote | |
| | #2 |
| uyardığın için teşekkürler dikkat ederiz ![]() | |
| | #3 |
| saolsın uyardığın için | |
| | #4 |
| uyarın için teşekkürler...saol | |
| | #5 |
| uyarı için teşekkürler | |
| | #6 |
| teşekkürler | |
| | #7 |
| teşekürrlerrrr | |
| | #8 |
| Çok doğru teşekkürler | |
| | #9 |
| otomatik olarak paylaşım oluşturduğu için bilemiyorum bence yüklememek lazım : )) | |
| | #10 |
| Aslında tüm indirdiğimiz programları virüs taramasından geçirmemiz lazım...! | |
| | #11 |
| bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim. | |
| | #12 |
| uyarıların için teşekkür... | |
| Etiketler: lime wire açıkları, lime wire da trojan, limewire açıkları, limewire güvenlik açiklari, limewire güvenlik, limewire güvenlik açıkları, limewire güvenlik açığı, limewire açiklari |
| Seçenekler | |
| |
Yazılım kategorisinde ve Güvenlik ve Güvenlik Açıkları forumunda bulunan Limewire Kullananların Dikkatine!!! konusunu görüntülemektesiniz.Limewire bildiğiniz gibi bir paylaşım programı.Ben Dahil bi sürü arkadaşım kullanıyor.Ama ne yazıkki bütün paylaşım programları gibi içinde trojan barındırabilmektedir ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Siz Yokken Bilgisayarınızı Kullananların Neler Yaptıklarını Öğrenin | HoLyWar | Resimli Program Anlatım | 4 | 10-10-2008 12:37 PM |
| "Gizli numara kullananların % 90'ı kötü niyetli" | Haberci | CNN Türk | 0 | 03-21-2008 01:50 PM |
| >Buddy Spy 2.2.10--[Yahoo Messenger Kullananların Dıscovery sı DIyelım... :D..] | ReAlWaN | MSN ve Live Messenger | 0 | 06-15-2007 12:27 PM |
| IBM kullanıcılarının dikkatine! | breakerturk | Donanım Genel | 1 | 04-19-2007 10:40 PM |