Grafik Tasarımı kategorisinde ve Photoshop forumunda bulunan Resimlere çerçeve yapımı çok basit, Resimli anlatım konusunu görüntülemektesiniz.Çerçeve Yapımı için Oluşturulan Layer Üzerine Gidip Blanding Option Seçeneğine TIKLAYINIZ..Vede AŞağıdaki Gİbi ayarları Yapınız.. This image has been resized. ...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çerçeve Yapımı için Oluşturulan Layer Üzerine Gidip Blanding Option Seçeneğine TIKLAYINIZ..Vede AŞağıdaki Gİbi ayarları Yapınız.. ![]() SONUÇ: ![]() Alıntıdır | |
| Seçenekler | |
| |
Grafik Tasarımı kategorisinde ve Photoshop forumunda bulunan Resimlere çerçeve yapımı çok basit, Resimli anlatım konusunu görüntülemektesiniz.Çerçeve Yapımı için Oluşturulan Layer Üzerine Gidip Blanding Option Seçeneğine TIKLAYINIZ..Vede AŞağıdaki Gİbi ayarları Yapınız.. This image has been resized. ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Photoshop CS3 Animasyon yapımı( çok basit Resimli)Part 1 | Shady08 | Photoshop | 32 | 10-04-2008 05:55 PM |
| Html Ile Video Sitesi Yapma | HoLyWar | Resimli Program Anlatım | 9 | 09-29-2008 02:15 PM |
| minör combo yapımı (resımlı anlatım) | XxsercanxX | Knight Online | 22 | 07-01-2008 03:02 PM |
| Resimlere Yansıma Efekti(Basit) | BenJAMİN TM® | Photoshop | 1 | 05-06-2008 09:54 PM |
| Animated GIF Producer v3.1 '' ile gif yapımı '' Resimli Anlatım... | HoLyWar | Resimli Program Anlatım | 8 | 02-14-2008 11:16 PM |