Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

Resimlere çerçeve yapımı çok basit, Resimli anlatım

Grafik Tasarımı kategorisinde ve Photoshop forumunda bulunan Resimlere çerçeve yapımı çok basit, Resimli anlatım konusunu görüntülemektesiniz.Çerçeve Yapımı için Oluşturulan Layer Üzerine Gidip Blanding Option Seçeneğine TIKLAYINIZ..Vede AŞağıdaki Gİbi ayarları Yapınız.. This image has been resized. ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Yazılım > Grafik Tasarımı > Photoshop

Sitemap Liseler HaritaG Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Alt 06-11-2008, 05:00 PM   #1

Standart Resimlere çerçeve yapımı çok basit, Resimli anlatım

Çerçeve Yapımı için Oluşturulan Layer Üzerine Gidip Blanding Option Seçeneğine TIKLAYINIZ..Vede AŞağıdaki Gİbi ayarları Yapınız..
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 919x419 and weights 65KB.
SONUÇ:

Alıntıdır

Etiketler: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Seçenekler

Grafik Tasarımı kategorisinde ve Photoshop forumunda bulunan Resimlere çerçeve yapımı çok basit, Resimli anlatım konusunu görüntülemektesiniz.Çerçeve Yapımı için Oluşturulan Layer Üzerine Gidip Blanding Option Seçeneğine TIKLAYINIZ..Vede AŞağıdaki Gİbi ayarları Yapınız.. This image has been resized. ...

Resimlere çerçeve yapımı çok basit, Resimli anlatım konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Photoshop CS3 Animasyon yapımı( çok basit Resimli)Part 1 Shady08 Photoshop 32 10-04-2008 05:55 PM
Html Ile Video Sitesi Yapma HoLyWar Resimli Program Anlatım 9 09-29-2008 02:15 PM
minör combo yapımı (resımlı anlatım) XxsercanxX Knight Online 22 07-01-2008 03:02 PM
Resimlere Yansıma Efekti(Basit) BenJAMİN TM® Photoshop 1 05-06-2008 09:54 PM
Animated GIF Producer v3.1 '' ile gif yapımı '' Resimli Anlatım... HoLyWar Resimli Program Anlatım 8 02-14-2008 11:16 PM

Saat: 09:26 AM

c="http://s32.sitemeter.com/meter.asp?site=s32webhatti" alt="Site Mete