Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan ÇOOOK İLGİNÇ BIR OLAY konusunu görüntülemektesiniz.Dikkatlice okuyup uygulayın ve şaşırın 1 - Bir kağıda ya da hesap makinenize telefon numaranızın ilk 3 rakamını yazın (alan ...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | XML | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Dikkatlice okuyup uygulayın ve şaşırın 1 - Bir kağıda ya da hesap makinenize telefon numaranızın ilk 3 rakamını yazın (alan kodunu değil) 2 - 80'le çarpyn. 3 - Bulduğunuza 1 ekleyin 4 - Bulduğunuzu 250 ile çarpın 5 - Bulduğunuza telefon numaranızın son 4 rakamını ekleyin 6 - Bulduğunuza yine telefon numaranızın son 4 rakamını ekleyin 7 - Bulduğunuzdan 250 çıkarın 8 - Bulduğunuzu 2'ye bölün Ne Çıktı??? | |
| | #2 |
ilginç telımız cıkıo ![]() | |
| | #3 |
| yanlış çıktı olmarı ![]() | |
| | #4 |
| hayret ama buna benzerlerini görmüstüm daha öncede olur olur | |
| | #5 |
| Anaaa nasıl oldu o ya | |
| | #6 |
| olmadı bende ![]() | |
| | #7 |
| sanırım bendede olmadı... benmi beceriksizim yoksa.... ![]() | |
| | #8 |
| ALINTI(crazy iso @ 12 1 2006, 01:22 AM) 307194</div>[quote] olmadı bende ![]() [/b] HOCAM TEL NUMARANIN KODUNU YAZMAYACAKSIN YANI 05.. ILE BASLAMYACAKSIN KOD TAN SONRAKI 7 RAKAMI GIRECEKSIN DENE BAK OLUYO ![]() | |
| | #9 |
| evet oluyo. | |
| | #10 |
| verilmişti ama sağol | |
| | #11 |
| bu forumdamı verıldı neden ben gormedım???? | |
| | #12 |
| Ben bu işlemi yapana kadar ömrüm biter | |
| | #13 |
| korkma korkma bılımden bugune kadar kımseye zarar gelmemıstır sen genede bı dene sonuc guzel | |
| | #14 |
| ok olmadı son dort rakamı yazıyom ama 0250 son dort rakamı makına işilk bastakı sifiri almıyo cıkmıyo anlayacanız bası dogru cıkıyo sonu yalnış | |
| | #15 |
| hocam sıfırı koyma sende bak senın ıcın denedım oluyor son dort rakamı sıfırla baslıyorsa sende sıfırı yazma bıde sen dene | |
| | #16 |
| ok bakayım bi | |
| | #17 |
| yanlıs cıktı valla | |
| | #18 |
| tekrar denedımde dogru cıktı arkadaslar | |
| | #19 |
| çok şaşırdım tel.numaram cıktı. güzel eline sağlık. | |
| | #20 |
| gerçekten de çok şaşırtıcı bi olay.. nasıl oluyo ya bu??? | |
| Seçenekler | |
| |
Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan ÇOOOK İLGİNÇ BIR OLAY konusunu görüntülemektesiniz.Dikkatlice okuyup uygulayın ve şaşırın 1 - Bir kağıda ya da hesap makinenize telefon numaranızın ilk 3 rakamını yazın (alan ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Olay Olay artık İnternetten Fotoğraf Çektirebilirsin | uzmanugur | Komik Şeyler | 37 | 08-27-2008 10:55 AM |
| OLAY OLAY OLAY FİFA 2005 TÜRKİYE LİGİ | hacker_spy | Oyun Genel | 7 | 08-08-2008 08:25 PM |
| yaşayan anlatıyor İLGİNÇ OLAY | CEZA_EFE | Genel Sohbet | 18 | 10-10-2006 04:51 PM |
| annee seni çoook seviyorum | cevd_@ | Komik Şeyler | 7 | 07-04-2006 04:02 PM |