Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan nükleer etki.... inanılır gibi deil.... konusunu görüntülemektesiniz.Linkler sadece üyelere.... Üye ol ]...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | XML | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #2 |
| dehcet verici demi | |
| | #3 |
| e tabi ki bide Hidrojen bombası olsa uff Atom bombasından 1000 kat daha güçlü | |
| | #4 |
| kesınlıkle. o an yapılacak hiç bir şey yokkk.. ![]() | |
| | #5 |
| gercekten Allah kimsenin basina vermesin | |
| | #6 |
| olduğu yerde 1000 lerce yıl sade ot bile cıkmıyor. düşünün. kaosssss olur... | |
| | #7 |
| YA ARKADASLAR BENIM MERAK ETTIGIM OYLE BIR NUKLEER PATLAMA SIRASINDA CEKIM YAPAN KAMERALAR HICMI ZARAR GORMUYOR VALLA BANA DAHA COK 6-7 SIDDETINDE BI DEPREM GIBI GELIYOR AMA | |
| | #8 |
| abi onları kameraman cekmıor. termal kameralar. yada zoom lanmış uydu videoları. kameraman yok orda. | |
| | #9 |
| KAMERAMAN DEMIYORUM AMA BEN KAMERA DIYORUM BENIM BILDIGIM ELEKTRONIK MALZEME ETKILENIR RADYASYONDAN UYDUDAN CEKILMESI IMKANSIZ CUNKU UYDU O ACIYLA GORUNTU ALAMAZ SADECE DIK ACIYLA ALABILIR GORUNTUYU TERMAL KAMERALARDA O KADAR NET GORUNTU VERMEZ MAKSADIM SADECE PAYLASIM POLEMIK YARATMAK DEĞİL YANLIS ANLAMA SAKIN | |
| | #10 |
| bence dediğim gibi uzaklardan yada belli bir mesafe uzaklıktan celilmiş olan göruntulerdır. dikkat ederseniz ceken kamera sallanmıyor. göruntunun oldugu yerler sallanıyor. ![]() | |
| | #11 |
| Paylaşımın için saoll İyi OLdu nasıl olduğunu Öğrendiğimiz. | |
| | #12 |
| ricaederim. dostum ![]() | |
| | #13 |
| arkadaşlarhiroşimaya atılan atom bombasının ağırlığı 5 tondu gücü ise 20.000 ton T.N.T kalıplı patlayıcıya eş değerdi.Ölü sayısı (sadece erimeden bulnanlar tabi) 78750 kişiymiş.Düşünün ya 2 kiloluk potasyum nitrat+mazot karışımı uyduruk bomba bile İstanbul H.S.B.C bankın yarısını havaya uçurmuştu..... Atom bombasıyla kıyaslayın. Bu arada iyi paylaşım arkadaşım eyvallah. | |
| | #14 |
| paylasım gusel arkadasım eline saglık ama kafama takılmadı degil cekimin nasılyapıldı integra ya katılıyorum | |
| | #15 |
| bunu öğrenmeye celısıcam bana gönderen arkadaslarımdan belkı biliyorlardır bir şey. | |
| | #16 |
| off kaç kşi ölmüştür yaa :'( ![]() ![]() ![]() ![]() | |
| | #17 |
| aman ALLAHIM bu ne yaa nükler etki böyleyse kıyameti hiç düşünemiyorum ![]() | |
| | #18 |
| evt arkadaşlar ben bunu daha öncede görmüştüm yerin altında deneniyo ama etkisi yer yüzüne ulaşıyo güzel bir video sağol emeğine sağlık!!! | |
| | #19 |
| paylaşım için teşekkürler. | |
| | #20 |
| evet ..ürkütücü.. | |
| Etiketler: atom bombasının ağırlığı, nükleer etkisi etkisi, potasyum nitrat+mazot |
| Seçenekler | |
| |
Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan nükleer etki.... inanılır gibi deil.... konusunu görüntülemektesiniz.Linkler sadece üyelere.... Üye ol ]...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| inanılır gibi değil. inanılır gibi değil. bu adamı butun takım döver. | çürükkasd | Diğer Videolar | 21 | 04-14-2008 07:08 PM |
| matematik deil daha doğrusu hepsi | tatlı_cadı_buse | Komik Şeyler | 5 | 04-10-2008 04:54 PM |
| Kaynanam Kabak Gibi / Görümcem Şebek Gibi | LogarDanger | Komik Şeyler | 1 | 04-10-2008 03:07 PM |
| göz yanılmalarına bakın ama şaşı olursanız benden deil | Hassancan | Görüntü Resimleri | 18 | 10-03-2007 08:46 PM |
| Gaz sıkıntısı nükleer enerjiye yaradı! | Shady08 | WH Haber Bülteni | 0 | 01-05-2007 08:47 AM |