Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan hipnoz olmak istermisiniz ... konusunu görüntülemektesiniz.Linkler sadece üyelere.... Üye ol ] eğer konsantre olamassanız işe yaramıyor. buyrun lınk ust tarafta...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | XML | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #2 |
| Paylaşım için teşekkürler arkadaşım | |
| | #3 |
| ricaederim arkadasım... | |
| | #4 |
| ALLAH SENI BILDIGI YAPSIN KORKTUM ULEEEEN GENEDE GUZELDI SAOLASIN | |
| | #5 |
OLSUN KARDEŞ AMAC BU İDİ. DEMEKKI TUTTU. AMA DİĞERLERİ BURDAN OKURLARSA KORKMAZLAR ![]() | |
| | #6 |
| ALINTI(ProOf @ 11 29 2006, 03:35 PM) 306203</div>[quote] OLSUN KARDEŞ AMAC BU İDİ. DEMEKKI TUTTU. AMA DİĞERLERİ BURDAN OKURLARSA KORKMAZLAR ![]() [/b] VALLA KARDES TAM KONSANTRE OLMUSTUM HATTA GERCEKTEN HIPNOZ OLURSAM KIM UYANDIRACAK BENI DIYE DUSUNMUSTUMKI......... | |
| | #7 |
hocam süpersin... | |
| | #8 |
| sapiksin sen poof ya yorumlari okumamistim bende saniyorum cidden birseyler olacak ama cok komikti ![]() | |
| | #9 |
olsun be hocem irkildinmi bir. | |
| | #10 |
| daha öncede verilmişti...hem artık bunlara kimse inanmıo kolay kolay... | |
| | #11 |
| cevaplara bakarsan ınan oluyo galıba fırat arkadasım . ![]() | |
| | #12 |
| ya heralde daha önceden görmediler ama herkes aartık alıştı pek fazla inanmıolar.. ![]() | |
| | #13 |
| ok. anladım kardeş. ![]() | |
| | #14 |
| ALINTI(ProOf @ 11 29 2006, 09:52 PM) 306473</div>[quote] cevaplara bakarsan ınan oluyo galıba fırat arkadasım . ![]() [/b] SOZUN BANAMIIII | |
| | #15 |
| fırat ile bir polemımız oluştu ona idi bu cevap... ![]() | |
| | #16 |
| HADI OYLE OLSUN BAKALIM | |
| | #17 |
| kardeş tahrık edici laflardan uzak duralım. hadi öle olsun bakalım. karsı tarafa inanmamak ve samımıyetıne guvenmemek dir. bu cumle ile benı kıskırtabilirsin. lütfen ii bir paylaşım yapmaya calısıyorum. | |
| | #18 |
| O CUMLEYI ESPIRI MAKSATLI KULLANDIM KIMSEYIDE KISKIRTMAK ISTEMEM AMA ASIL SENIN BU SOZUN BENI KISKIRTABILIR SENIN ACTIĞIN KONUYA BIRSEY DEMIYORUM GUZEL BIR PAYLASIM AMA MESAJLARI DIKKATLI OKURSAN SENDE ANLARSIN BENIM SAMIMIYETIMI | |
| | #19 |
| ok anlaştık dostum... ![]() | |
| | #20 |
| OLUR BOYLE YANLIS ANLASILMALAR MUHIM OLAN FORUM KARDESLIGI ![]() | |
| Etiketler: bir konuya hipnoz olma, hipnos olurmusun, hipnos olma, hipnos olmak, hipnoz exe, hipnoz ol, hipnoz olmak, hipnoz ol, hipnoz olmak, online hipnoz olma |
| Seçenekler | |
| |
Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan hipnoz olmak istermisiniz ... konusunu görüntülemektesiniz.Linkler sadece üyelere.... Üye ol ] eğer konsantre olamassanız işe yaramıyor. buyrun lınk ust tarafta...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Dünyanın En Uzun E-Posta Adresine sahip olmak istermisiniz | deli_kral | MSN ve Live Messenger | 26 | 10-06-2008 03:42 PM |
| Limonata istermisiniz | NuKeBoY | Komik Şeyler | 8 | 09-07-2006 05:07 PM |
| Rus Ruleti oynamak istermisiniz | ua_fatih | Gereksiz Mesajlar | 63 | 04-12-2006 09:04 PM |