Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan -Nuri Bilge Ceylan'dan ''Yalnız ve Güzel Ülkesine'' Bir Ödül Daha. konusunu görüntülemektesiniz.En İyi Yönetmen ödülü Ceylan’ın 61. Cannes Film Festivali’nde En İyi Yönetmen ödülünü Nuri Bilge Ceylan aldı. Ceylan ödülünü kucaklarken, ...
| |||||||
| -Nuri Bilge Ceylan'dan ''Yalnız ve Güzel Ülkesine'' Bir Ödül Daha. | Sitemap | Liseler | HaritaG | XML | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| En İyi Yönetmen ödülü Ceylan’ın 61. Cannes Film Festivali’nde En İyi Yönetmen ödülünü Nuri Bilge Ceylan aldı. Ceylan ödülünü kucaklarken, “Benim yalnız ve güzel ülkeme ithaf ediyorum” dedi. Ceylan, üçüncü kez Cannes’da ödül alarak bir rekora da imza attı. | |
| | #2 |
| şimdi izledim haberi tesekkürler | |
| Etiketler: yönetmen ödülünü yalnız ülkesine |
| Seçenekler | |
| |
Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan -Nuri Bilge Ceylan'dan ''Yalnız ve Güzel Ülkesine'' Bir Ödül Daha. konusunu görüntülemektesiniz.En İyi Yönetmen ödülü Ceylan’ın 61. Cannes Film Festivali’nde En İyi Yönetmen ödülünü Nuri Bilge Ceylan aldı. Ceylan ödülünü kucaklarken, ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Amy Winehouse'a bir ödül daha | Haberci | CNN Türk | 0 | 05-23-2008 09:40 AM |
| Cannes'da Nuri Bilge Ceylan'a tam not | Haberci | CNN Türk | 0 | 05-16-2008 01:24 PM |
| CNN TürK'e bir ödül daha | Haberci | CNN Türk | 1 | 05-07-2008 09:29 PM |
| > 8 Adımda Günlük Bakımla Daha Güzel, Daha Çekici, Daha Bakımlı Olabilirsiniz! | ReAlWaN | Estetik Ve Diyet | 2 | 12-13-2007 03:40 PM |