Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan Takip ediliyorsun! konusunu görüntülemektesiniz.“Sakın benden duyduğunu soyleme ama seni takip ediyorlar. Dikkatli ol. Kimin takip ettigini buradaki uydu takip sitesinden görebilirsin.” Eğer elektronik ...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | XML | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| “Sakın benden duyduğunu soyleme ama seni takip ediyorlar. Dikkatli ol. Kimin takip ettigini buradaki uydu takip sitesinden görebilirsin.” Eğer elektronik posta adresinize yakından tanıdığınız bir kişiden bu içerikte bir mail gelmişse, siz de o siteye tıklayıp karşınıza çıkan bölüme, MSN adresinizi ve şifrenizi girmişseniz geçmiş olsun. Artık gerçekten takip edilmemeniz için hiçbir sebep yok. Linkler sadece üyelere.... Üye ol] isimli site, “Türkiye'de ilk defa aradığınız kişinin yerini tespit etmek mümkün. Uzun yıllar MOSSAD tarafından kullanılan teknoloji artık Türkiye'de sivil halkın emrinde” gibi uçuk cümlelerle kişilerin özel bilgilerini çalmayı hedefliyor. Bu yüzden elektronik postalarınızın güvenliği için msn.com, hotmail.com gibi orijinal sitelerin dışında hiçbir sitedeki boş bulduğunuz yerlere bilgilerinizi girmeyin. | |
| | #2 |
| teşekkürler | |
| | #3 |
| teşekkürler. önemli bi paylaşım | |
| | #4 |
| teesükkürler eline sağlık | |
| | #5 |
| ay evet baba geldi ben tab,ki de açmadım yani tıklamadım aman dikkat | |
| | #6 |
| verdiğin bilgi için teşekkür ederim | |
| | #7 |
| bilgi için saol... | |
| | #8 |
| Teşekkür ederim bilgi için.Önemli gerçekten. | |
| | #9 |
| insan bu dünyada yaşarken paylaşacağı birçok nedenler ve sebepler oluyor hayatında. Tabiiki bunun en çok kullanılan aracı olan, internet ortamında daha çok gelişiyor ve gerçekleşiyor.İnsanlar bildikleri bilgileri bu mekanlarda, daha çok duyurup, yazıp okuyabiliyorlar.şimdi bu takip edilme korkuları bize ne kazandıracak veya ne kaybettirecek..yoksa gelecek dünyanın köleliğinimi hazırlıyor bize teknoloji . yoksa kötü emelli insanların sonunu hazırlayıp, onları hizayamı sokacaktır. elbette bunu bize zaman, gösterecek. Asıl önemli ve dikkatli olmamız gereken, bizleri, insanları her yönüyle, kalplerin taa..derinliklerine kadar bileni, bize bizden daha yakın olan, gerçek takip edenide fark edelim...çünki içimizde saklamaya çalıştığımız, kimsenin duymasını istemediğimiz bilgiler az da değil....değilmi.. teşekkürler ve saygılar | |
| | #10 |
| Teşekürler,,,,,, | |
| | #11 |
| paylasşım ıcın tşk ler | |
| | #12 |
| bana gelseydi açardım ben saol bilgilendirdiin için.. | |
| | #13 |
| çok teşekkürler yaa gelse gümm gidiyordum(ben herşeye tıklarım da) ![]() | |
| Seçenekler | |
| |
Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan Takip ediliyorsun! konusunu görüntülemektesiniz.“Sakın benden duyduğunu soyleme ama seni takip ediyorlar. Dikkatli ol. Kimin takip ettigini buradaki uydu takip sitesinden görebilirsin.” Eğer elektronik ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Köpekbalığı'ndan müthiş takip | mért21 | Dünya | 3 | 05-08-2008 02:26 PM |
| Yıldızlara yakın takip | HoLyWar | Galatasaray | 0 | 04-28-2008 12:16 PM |
| Takip | HoLyWar | P - T | 0 | 03-27-2008 03:43 PM |
| Servet'e yakın takip | HoLyWar | Galatasaray | 0 | 02-16-2008 12:44 AM |