Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan Bakmanız yeterli! konusunu görüntülemektesiniz.Çevresinde anaokulu veya kreşe giden çocuk olan lar bilir onların beslenmesine neleri koyarız ve neleri tekrar yemeden eve getirirler....
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | XML | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Çevresinde anaokulu veya kreşe giden çocuk olan lar bilir onların beslenmesine neleri koyarız ve neleri tekrar yemeden eve getirirler. ![]() | |
| | #2 |
| nasıl tatlılar ya rabbim çok üzlüyorum onlara ![]() | |
| | #3 |
| onların suçları nedir diye sormayın kendinize; onlar şanslılarki ddoğdular ve biz çok sanslıyızki doğduk ve yasıyoruz | |
| | #4 |
| çok acıklı ya halimize şükretmeliyiz şükretmeyen etsin valla canımlar ya | |
| | #5 |
| teşekkürler ![]() ![]() | |
| | #6 |
| iç burkutucu bişi | |
| | #7 |
| Sadece İstanbul da israf edilen Ekmek ile istanbulun nüfusu kadar daha insan doyarmış,bir ara okumuştum.....Paylaşım için sağol | |
| | #8 |
| çok güzeller çoçuklar | |
| | #9 |
| eline sağlık. bu kareleri gördükçe elimizdekilerin kıymetini daha iyi anlıyoruz. | |
| | #10 |
| onlar yiyecek ekmek bulamazaken istaf ettigimiz yiyeceklerin hesabını nasıl verecez | |
| | #11 |
| çok nankörüz ya halimize ne kadar şükretsek az | |
| | #12 |
| çok uzuldum ıcım nasıl acıdı.. Allah yardımcıları olsun ya canlarım benımm.. | |
| | #13 |
| Bir dergide okumuştum, new york şehrinde harcanan 1 aylık elektirk, afrika kıtasında harcanan 1 aylık elektrikle eşitmiş.... | |
| | #14 |
| içler acisi bi durum yürek dayanmıyor yaaa | |
| | #15 |
| çocuklar çok tatlı ya... ![]() ![]() ![]() | |
| | #16 |
| Allah yardımcıları olsun.... paylaşım için tşkrlr... | |
| | #17 |
| baktıkça insan bu çocuklara, yediğinin ve içtiğinin kıymetini bilmeli.... ve bir kere olsun bir yardım yapmalı.... | |
| | #18 |
| YÜce Allah Kİmseyİ Sahİpsİz Birakmasin | |
| | #19 |
| halime bin şükrediyorum:S:S:S:S:S:....... ........... | |
| | #20 |
| allah yardimcilari olsun..halimize sukretmeliyiz ![]() ![]() | |
| Seçenekler | |
| |
Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan Bakmanız yeterli! konusunu görüntülemektesiniz.Çevresinde anaokulu veya kreşe giden çocuk olan lar bilir onların beslenmesine neleri koyarız ve neleri tekrar yemeden eve getirirler....
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Bu kadro yeterli mi? | RocKmaNia | Spor Genel | 2 | 06-09-2008 05:01 PM |
| 'Kadromuz yeterli değil' | HoLyWar | Diğer Süper Lig Takımlarımız | 0 | 02-20-2008 03:00 PM |
| Yeterli Beslenme | halitgfb | Sağlık - Yaşam | 0 | 01-03-2008 01:49 AM |
| +18 yeterli mi | byman | Genel Sohbet | 48 | 12-31-2007 04:12 PM |
| Corvette C1 (off kesinlikle bakmanız gerekiyo dehşet ya) | BenJAMİN TM® | Motorlu Araç Dünyası | 1 | 11-16-2007 11:18 PM |