Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan Hayvanları Sevmiyorum ! konusunu görüntülemektesiniz.Hayvanları sevmiyorum! Kimse kusura bakmasın! 1- Tünellerde park lambası ya da farlar yerine dörtlülerini yakan ÖKÜZLERİ... 2- Lastiği patladığında bunu ...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Hayvanları sevmiyorum! Kimse kusura bakmasın! 1- Tünellerde park lambası ya da farlar yerine dörtlülerini yakan ÖKÜZLERİ... 2- Lastiği patladığında bunu sol şeritte değiştiren DEVELERİ, 3- Bir yaya geçsin diye yavaşladığınız veya durduğunuzda sağınızdan/solunuzdan bir de size ters ters bakarak geçen ÇAKALLARI, 4- Far ayarının ne demek olduğunu bilmeyip ya da ona verilecek 2-3 milyonu servet sanıp arkanızda gözünüzü kamaştıran DAVARLARI, 5- Karda önden çekişli arabasının arka tekerlerine zincir takıp sonra "abi bi el atsana" diye yardım isteyen EŞEKLERİ, 6- Dakikalarca aynalarına bakmadan otobanın sol şeridinde sizin süratinizden en az 50-60 km yavaş giderek salınan KOYUNLARI, 7- Yeni yıkadığınız arabanızı batırmakla mükellef cam yıkama fıskıyesini ayarlamaktan aciz BEYGİRLERİ, 8- Arabasında biriktirip çöpe atması gerekenleri yola atan DOMUZLARI, 9- Trafik 2 dakika durdu mu kornaya basan AYILARI, 10- Her yere tüküren LAMALARI, 11- Kapısına geldiği adamın ziline basmaktansa, kornasına basmayı tercih eden SIĞIRLARI | |
| | #2 |
| böyle hayvanları bende sevmem çok güzeldi bu sate güldüm alllah da seni güldürsüm emi tşk+rep | |
| | #3 |
| -Böylelerine HAYVAN demek HAYVANLARA hakeret olur. Mesela bu tür Canlılara tanımlanamayan YARATIKLAR'da diyebiliriz.. ![]() | |
| | #4 |
| en kötüsüde kaza yaptığı halde, kazazedeyi olay yerinde bırakıpta uçup giden yarasaları.. bu kansızlarıda unutmamak lazım. ..teşekkürler, eline sağlık massmavi kardeşim...![]() | |
| | #5 |
| daha nasıl açıklanır bu hayvanlar | |
| | #6 |
| kızma ablaaaa ne yapalımmm onlarında görevi oo ![]() ![]() ![]() | |
| | #7 |
| süper tanımlamıssın abla eline saglık ![]() | |
| | #8 |
| Her yere tüküren LAMALARI, Bu hayvanları bende sevmiyorum Bizim sınıftaki kızlar hariç gerisi Lamalar grubunda![]() | |
| | #9 |
| güzel olmus eline sağlık... | |
| | #10 |
| çok gzldi +repimi verdim.. | |
| | #11 |
| ayrıca yanından geçen, kıza sanki yiyecekmiş gibi bakan,laf atan ...... "....." buna herhangi bir hayvan yazmak hayvanlara hakaret olur Konu OrjiNaLiki tarafından (05-25-2008 Saat 03:04 PM ) değiştirilmiştir.. | |
| | #12 |
| Şimdi Çevremizdeki Çoğu İnsan Hayvan Mı Oluyo ![]() | |
| | #13 |
| payalşım için saoll | |
| | #14 |
| hayvan işte ne apıcan ki teşekkürler paylaşım için güzelmiş +rep ![]() | |
| | #15 |
| Abla o saydıklarından bizim orda çok var ama onlara kafayı taksaydım ben sinir hastası olur çıkardımm aldırma gitsinn....... | |
| | #16 |
| doğru bende sevmem haddini bilsinler | |
| | #17 |
| 10- Her yere tüküren LAMALARI, 8- Arabasında biriktirip çöpe atması gerekenleri yola atan DOMUZLARI iğrenç yaratıklar... | |
| | #18 |
| çok güzel yha... ![]() ![]() ![]() | |
| | #19 |
| Hayvanlara hakaret etmek istemezdim ama teşekkürler ilginiz için. | |
| | #20 |
| | |
| Etiketler: bazı hayvanları sevmiyorum, bu hayvanları hiç sevmiyorum |
| Seçenekler | |
| |
Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan Hayvanları Sevmiyorum ! konusunu görüntülemektesiniz.Hayvanları sevmiyorum! Kimse kusura bakmasın! 1- Tünellerde park lambası ya da farlar yerine dörtlülerini yakan ÖKÜZLERİ... 2- Lastiği patladığında bunu ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| hayvanları severmisiniz ve hangi hayvanları seversiniz? | ecesum13 | Tanışma ve Hoşgeldin Mesajları | 1 | 03-02-2008 05:56 PM |
| > Artik Seni Sevmiyorum | ReAlWaN | Şiirler | 0 | 12-30-2007 12:30 AM |
| > Artik Seni Sevmiyorum | ReAlWaN | Şiirler | 0 | 12-08-2007 02:12 AM |
| artik seni sevmiyorum... | \\marjory\\ | Şiirler | 0 | 12-07-2007 11:31 PM |
| sENsiZ bU haYAtI sEVmiYOrUM SEvmİYorUM sEVmiYOrUM.... | mért21 | Resim Galerisi | 2 | 11-14-2007 11:18 AM |