Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

Peygamberimize alaycı üslup!

Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan Peygamberimize alaycı üslup! konusunu görüntülemektesiniz.CHP Denizli İl Başkanı Ali Kavak'ın Peygamberimiz (S.A.V) için yaptığı saygısızlıktan sonra CHP Genel Sekreteri Önder Sav da peygamberimize alaycı ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Her Telden > Genel Sohbet

Maşaallah Peygamberimize alaycı üslup!

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 05-17-2008, 05:46 PM  
Standart Peygamberimize alaycı üslup!

CHP Denizli İl Başkanı Ali Kavak'ın Peygamberimiz (S.A.V) için yaptığı saygısızlıktan sonra CHP Genel Sekreteri Önder Sav da peygamberimize alaycı üslupla saygısızlıkta bulundu.
CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın sağ kolu olarak bilinen ve son kongre ile parti içindeki konumunu daha da güçlendiren CHP Genel Sekreteri Önder Sav'ın Hac ve Peygamber Efendimiz (S.A.V) ile ilgili sözleri şaşkınlığa neden oldu.
Bir program için Ankara'nın Elmadağ ilçesine giden Önder Sav, İlçe belediye başkanını ziyaretinde yanlarına gelen CHP'li bir vatandaş Mustafa Ünal'ın hacca gitme arzusu ile de dalga geçti.
Yanına yaklaşarak, Hacca niyetlendiğini söyleyen Mustafa Ünal'a çok alaycı bir üslupla 'boşver Araplara para kaptırma' diyen Sav, bu üslubunu daha da saygısız boyuta taşıyor.
Buna karşılık yaşının 80'e geldiğini, bir ayağının çukurda olduğunu onun için hacca gitme niyetinde olduğunu Sav'a anlatmaya çalışan CHP'li Mustafa Ünal, Önder Sav'dan hiç beklemediği bir cevap alıyor.
Sav çok alaycı bir ifade ile "Bakarsın Muhammed seni bırakmaz. Sen yine şey yapma" sözleriyle Ünal'ın niyetiyle dalga geçti. Sav'ın sözleri karşısında şaşkına dönen CHP'li Mustafa Ünal, alaycı üsluba dayanamayarak oradan ayrıldı.

Videosu İçin Linkler sadece üyelere.... Üye ol]

Konu fatalflex tarafından (05-18-2008 Saat 01:55 AM ) değiştirilmiştir..

Alt 05-17-2008, 06:02 PM  
Standart Cevap: Peygamberimize alaycı üslup!

bu tıpınde meymenet yokkı gardasım sozlerını onemsıyelım ıt urur kervan yurur Allah belasını versın

Alt 05-17-2008, 06:48 PM  

Alıntı:
mikail58´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bu tıpınde meymenet yokkı gardasım sozlerını onemsıyelım ıt urur kervan yurur Allah belasını versın
çok haklısın

Alt 05-17-2008, 06:52 PM  

Alıntı:
EVET MİKAYİL AĞZINA SAĞLIK ÇOK HAKLISIN
ZATEN BÖYLE YARATIKLARA ALLAH O GÜZEL YERLERİ GÖRMEYİ NASİP ETMEZ...

Alt 05-17-2008, 07:45 PM  

terbiyesiz yha

Alt 05-17-2008, 10:49 PM  

terbİyesİz!hİÇ Yaziyi Okamadim Resİmden Anladim Zaten

Alt 05-17-2008, 11:48 PM  

Din ahlakından uzak toplumlarda, kişilerin eksikliklerini araştırmak, kusurlarını ortaya çıkarmaya çalışmak çok yaygın bir davranış şeklidir. İnsanların bu yola yönelmelerinin altında yatan sebep ise dünyaya yönelik hırsları ve üstün olma arzularıdır. Bu insanlar karşılarındaki kişilerin hatalarını ortaya çıkarmalarının kendilerine bir üstünlük getireceğine inanırlar. Bunun için sıkça başvurdukları yöntemlerden biri de alaycılıktır. İnsanların kusurlarıyla, acizlikleriyle ya da hatalarıyla alay ettiklerinde, kendi kusurlarının örtüleceğini düşünürler. Bu yüzden cahiliye toplumlarında alay, yaşamın her anında rastlanabilen bir ahlak bozukluğudur. Kuran ahlakına sahip olmayan bu insanlar, sürekli olarak başkalarının alay edebilecekleri yönlerini araştırırlarken, bir yandan da kendileri alaya alınma ihtimalinin tedirginliğini yaşarlar. Dolayısıyla gösterdikleri bu alaycı tavırlarla birbirlerini adeta bir "zulüm ortamı" içinde yaşatırlar

Alt 05-18-2008, 12:06 AM  

zaten chp uçtu her nese konu bu deil......
ya bu adam önce kendi tipine baksın ne haddine bnce dünyada en örnek alınacak insanlardan biri Hz.MUHAMMET bu adam yanından bile geçmez ALLAHINDAN bulsn

Alt 05-18-2008, 12:09 AM  

zaten chp uçtu her nese konu bu deil......
ya bu adam önce kendi tipine baksın ne haddine bnce dünyada en örnek alınacak insanlardan biri Hz.MUHAMMET bu adam yanından bile geçmez
ALLAHINDAN bulsn.....................

Alt 05-18-2008, 01:57 AM  

arkadaşlar birincisi her ne sebepten olursa olsun Allah ın yarattığı ve bizzat imzasının bulunduğu bir kişiye tipe bak demeniz o adamdan bişey eksiltmez , sadece sizi asi yapar. siz allahın yarattığı bir şeyi beğenmeme ve hakir görme hakkına nereden sahip oluyorsunuz ? Allahın yarattığını beğenmeyerek peygamberinizi mi koruyorsunuz ? 2.si peygamberimiz ebedi hayatına intikal etmiştir. mübarek ruhu dünyada değildir. bu sebeple onu koruma böyle hakaretlere karşı laf söylemek değil, sünnetine uymayla olur. Allah sevgilim dediği zaatın korumasını size yada bana bırakmaz. bu siyasetçiye gelince; Cahile en güzel cevap susularak verilir. susmak boyun eymek değidir ! sabretmektir..... sabırsa Allahın emridir..

Konu forcause tarafından (05-18-2008 Saat 01:58 AM ) değiştirilmiştir..

Alt 05-18-2008, 09:42 AM  

Alıntı:
forcause´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar birincisi her ne sebepten olursa olsun Allah ın yarattığı ve bizzat imzasının bulunduğu bir kişiye tipe bak demeniz o adamdan bişey eksiltmez , sadece sizi asi yapar. siz allahın yarattığı bir şeyi beğenmeme ve hakir görme hakkına nereden sahip oluyorsunuz ? Allahın yarattığını beğenmeyerek peygamberinizi mi koruyorsunuz ? 2.si peygamberimiz ebedi hayatına intikal etmiştir. mübarek ruhu dünyada değildir. bu sebeple onu koruma böyle hakaretlere karşı laf söylemek değil, sünnetine uymayla olur. Allah sevgilim dediği zaatın korumasını size yada bana bırakmaz. bu siyasetçiye gelince; Cahile en güzel cevap susularak verilir. susmak boyun eymek değidir ! sabretmektir..... sabırsa Allahın emridir..
haklısın SABIR ACIDIR MEYVESİ TATLIDIR!!!!............

Alt 05-18-2008, 10:01 AM  

Peygamberimize hakaret edenlerin ALLAH belasini versin

Alt 05-18-2008, 11:11 AM  

böyle adamlarla aynı memlekette olmaktan müslüman olarak utanıyorum

Alt 05-18-2008, 11:31 AM  

İmansız olduğu tipinden belli yorum yok

Alt 05-18-2008, 11:33 AM  

forcause´isimli üyeden Alıntı

Arkadaşım Allah insanları yaratır ve kendine inanan kullarının yüzlerinde nur olur ben bunu göremiyorum ve tipinden belli imansız olduğu diyorum

Alt 05-18-2008, 12:30 PM  

Alıntı:
kosovali54´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
forcause´isimli üyeden Alıntı

Arkadaşım Allah insanları yaratır ve kendine inanan kullarının yüzlerinde nur olur ben bunu göremiyorum ve tipinden belli imansız olduğu diyorum

sen göremiyosun diye bu yok demek mi oluyor ? ayrıca allah sadece kendine inananların değil bütün yarattığı kullarına mübarek esmaül hüsnasından bir hal verir. ayrıca hz peygamber birine imansız bu denildiğinde yanındakine kızarak nereden biliyorsun ? kalbinimi açıpta baktın diye kızdığı bilinen bir hadistir.

Alt 05-18-2008, 12:49 PM  

Alıntı:
forcause´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ben hıcbır zaman pygamberıme hakaret eden alaycı bır uslup kullanan karsısında susmadım ve susmamda o nerenın ıtı oluyorkı penım peygamberıme o pıslık agzıyla o cumlelerı kullanıyor cok sukur sabırlıyım ve hıcbır zaman okopeklere boyun egmedım asla egmem bunu sakın unutma

Alt 05-18-2008, 01:09 PM  

Alıntı:
ben hıcbır zaman pygamberıme hakaret eden alaycı bır uslup kullanan karsısında susmadım ve susmamda o nerenın ıtı oluyorkı penım peygamberıme o pıslık agzıyla o cumlelerı kullanıyor cok sukur sabırlıyım ve hıcbır zaman okopeklere boyun egmedım asla egmem bunu sakın unutma

kimden öğrendin peki bu üslubu hz peygamberden mi ? o böyle mi davranırdı ? mübarek başına devenin işkembesini boşalttılar onlara senin gibi köpek mi dedi ? uhud ta hz mikail ya resulallah, Allah emir verdi, eğer istersen uhud dağını başlarına geçiriyim. ben rahmet peygamberiyim dedi, ya onların içinden bir kişi sonradan iman ederse dedi. peygamberimize yapılan her hakaret oyundur unutma, seni beni sinirlendirip, sert manevralarda bulunmamızı istiyolar. sonra ? dünyaya, bak bu müslümanlar bar bar, terörist bize nasıl saldırıyolar diyolar. sakın unutma kullanmadığımız aklınında hesabını vereceğiz...

Alt 05-18-2008, 02:46 PM  

afedersiniz ama bu adam tam bi şerefsizzz

Alt 05-18-2008, 03:54 PM  

ölüm döşeğinde müslüman olduğu aklına gelir...lakin ne fayda...

Etiketler: , , ,

Seçenekler

Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan Peygamberimize alaycı üslup! konusunu görüntülemektesiniz.CHP Denizli İl Başkanı Ali Kavak'ın Peygamberimiz (S.A.V) için yaptığı saygısızlıktan sonra CHP Genel Sekreteri Önder Sav da peygamberimize alaycı ...

Peygamberimize alaycı üslup! konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
lütfen alaycı yaklaşmayın bu bilmece deil ödevdir yardım plss madmes_13 Liseler 5 07-02-2008 01:31 PM
Pentagon'dan Rus askeri geçidine 'alaycı' yorum Haberci CNN Türk 1 05-07-2008 09:43 PM
lütfen alaycı yaklaşmayın bu bilmece deil ödevdir yardım plss madmes_13 Edebiyat 3 04-14-2008 05:55 PM
peygamberimize hazırlanan çirkin saldırı!!! maviyolcu61 Genel Sohbet 4 09-05-2006 07:19 PM
peygamberimize hazırlanan çirkin saldırı!!! maviyolcu61 Genel Sohbet 1 06-10-2006 10:08 AM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:00 AM .