Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

cadawra yardım edermisin.

Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan cadawra yardım edermisin. konusunu görüntülemektesiniz.:excl: Ben msn 7.5 te oturum acan biriydim.ama düngeceden beri msn 7.5 te oturum aca mıyorum..kac defa sildim kurdum ama ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Her Telden > Genel Sohbet

Maşaallah cadawra yardım edermisin.

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 02-08-2006, 07:02 PM  

:excl: Ben msn 7.5 te oturum acan biriydim.ama düngeceden beri msn 7.5 te oturum aca mıyorum..kac defa sildim kurdum ama olmadı...Fakat Windowsmesenger da oturum acabiliyorum...Sence neden oturum acılmıyo msn7.5 te yardım larını bakliyorum . Şimdiden sağol... :excl:

Alt 02-09-2006, 12:34 PM  

YAW BAK KONUYU YARDIM DIYE ACSAN SOLERDIM AMA CADAWRAYA SORMUSUN

NEYSE O CEWABLASIN

Alt 02-09-2006, 01:42 PM  

kıwırma lem hocam bak şimdi hatırladıgım kadarıyla sistem tarihiyle msn sürüm çakışması war PC n de yada sana başka bir yöntem expoler üzerinde sag klşk yap içerik bölümüne geç orada "SSL"durum çubugu görürsün onu sil de PC yi aç kapa bios tan tarih satti degiştir düzelecektir olmassa ben sana başka bir sürüm weririm onu kullanırsın ama %150 lik bir çözüm bu

Alt 02-09-2006, 05:38 PM  

ALINTI(cadawra @ Feb 9 2006, 02:42 PM) 39405</div>[quote]
kıwırma lem hocam bak şimdi hatırladıgım kadarıyla sistem tarihiyle msn sürüm çakışması war PC n de yada sana başka bir yöntem expoler üzerinde sag klşk yap içerik bölümüne geç orada "SSL"durum çubugu görürsün onu sil de PC yi aç kapa bios tan tarih satti degiştir düzelecektir olmassa ben sana başka bir sürüm weririm onu kullanırsın ama %150 lik bir çözüm bu
[/b]

YOK YAW HOCA NE KIVIRACAM HATTA BEN BU KONUDA BISI YAZDIYDIM NERDE OLDUNU HATIRLARSAM YOLLARIM

Alt 02-09-2006, 07:58 PM  

spawn haklısın herkese sormam gerekiyodu... :excl:
Yine düzelmedi yaaw..aga kafama takılıyo bu olay benim.Gerçi coĞu kişinin bu şekilde aÇılmama sorunu varmış..Ama bu olayın çözümü olmalı....Senin Sölediklerini yaptım düzelmedi...!!!...baska nası bişeyler deneye biliriz....???
...msn.com dan yeni msn sürümü(7.5) de indirdim ama olmuyoo....acaba 7.0 yüklesek olurmu...yada sizin önere bilicegiz bir çözüm varmı... ??? :blink:

Alt 02-09-2006, 09:15 PM  

arkadas'im Madem Sorun Herkese olarak deişti bende Veriyim bilgi eger msn 7.5da oturum acamıyorsan 80048820 Diye bi hata veriyorsa simdi yazicaklarimi aynen uygula

80048820 hatasının çözümü gayet basit..
msn Mesengerı kapatıyoruz.
Öncelikle monitörünüzün sağ alt köşesine bakın orda saat var dimi ... iki kere tıklıyoruz vede Gün/Ay ve hatta saat ayarlarımızın doğru olduğuna emin oluyoruz. Eminsek ikinci adım...Şöyleki
başlat>çalıştır> regsvr32 softpub.dll
girip enterlıyoruz işlem tamam..

Alt 02-09-2006, 11:59 PM  

-Dogru dedigin hata numarası "80048820" dedigin işlemide aynen yaptım "Başlat>Çalıştır>regsvr32 softpub.dll" dedim ve tamam ı tıkladım...ama oturum hayla açılmıyor...
-Ama dedigin gibi nettede aradım bu dediklerin yazıyo..
-offf daraldım yaaa Bosverelim olmuyoo en iyisi msn 7.0 yüklemek..Bende onu bulmaya calısıcam..

-Hee bu arada netten bu olay yüzünden 3 defa msn 7.0 yüklemeye calıstım programı kurdugum da msn 7.5 oldugunu gördüm...Ama setup dosyasında msn 7.0 veye 7.5 yazmıyodu ve bende msn 7.0 olarak aratmıstım...
Her şey için sağolun Ben bu konudan bu kadar sıkıldıysam sizdaha cok sıkılmışsınızdır derim...

Alt 02-10-2006, 12:52 PM  

Aga ayıp ettin şimdi heee yaa senin dedigin işlkem dogruymus taaa. sen neden sölemedin bilgisayarı kapat ac diye.Neyse ben de arastırdım aynen senin dedigin bilgiler cıktı ama bilgisayarı resetlemem gerekiyomuş...Her şey için saolun sonun da acıldı...Nese bu güzel olayın üzerine bir film izlenir...
:appl: Sağolun... İnsallah bidaha böle bir sorun cıkmaz yaşlan dım yaww. )

Alt 02-10-2006, 12:57 PM  

oks

Alt 02-10-2006, 05:54 PM  

İyi SohBetler

Etiketler: , ,

Seçenekler

Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan cadawra yardım edermisin. konusunu görüntülemektesiniz.:excl: Ben msn 7.5 te oturum acan biriydim.ama düngeceden beri msn 7.5 te oturum aca mıyorum..kac defa sildim kurdum ama ...

cadawra yardım edermisin. konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
yardım yardım mailimi açamıyom deli_kral_34 MSN ve Live Messenger 5 05-20-2007 08:10 AM
yardım allahını seven yardım etsin please wandam MSN ve Live Messenger 2 03-23-2007 06:46 PM
Yardım...! byman Oyun Genel 3 02-15-2007 08:59 PM
Yardım _cennet_ Web Tasarım ve Hazır Kodlar 1 01-28-2007 06:12 PM
yardım erasca Donanım Genel 0 01-01-2007 01:17 PM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:38 AM .